Kako da skinem stomak ?

citala sam da je to zbog uzimanja koncentrovanih proizvoda anorganskog porekla ...npr. mleko je puno kalcijuma ali to je neorganski kalcijum koji organizam ne moze usvojiti u nikakvu konstruktivnu svrhu pa ga krv jednostavno odstrani a sudovi debelog creva su za to najpogodniji ...u njima se sve vise nagomilavaju te otpadne tvari i pretvore u nesto kao cement pa se creva prosire...kao vecina ljudi sa tim velikim stomakom ima problem i sa hemoroidima - pola zna a druga polovina ne zna.... i jos da je sok od spanaca i sargarepe super za to

Batali trbušnjake, sredi ishranu i redovno radi treninge za svaki deo tela i videćeš rezultate veoma brzo.
Salo sa stomaka, pa i sa ostalih delova tela se skida ravnomernim a ne centralizovanim treninzima, naravno uz neznatan deficit kalorija.
Odradi svoj BMI, oduzmi par stotina kalorija dnevno, napravi jelovnik, 4-5 obroka na dan zbog boljeg i zdravijeg metabolizma i to je to. Nema tu prevelike filosofije.
Iz ličnog iskustva, sa 300 kalorija deficita dnevno, 3-4 treninga nedeljno, sa pristojnim obrocima ja sam za četiri meseca skinuo 18.5 kg. Naravno i sa stomaka gde su počeli da se vide mišići, ali trbušnjake sam radio možda jednom nedeljno ili po neki put kada čekam na red na neku spravu pa da ne gubim vreme.

Naravno, ja sam i rekao da treba da ima vise obroka dnevno i ubaci fizicku aktivnost u koliko zeli da smrsa, takodje mora da smanji prevelik unos UH, ne kazem da treba totalno da izbaci,zato sto su telu potrebni ugljeni hidrati i postoje zdrave i potrebne masti, postoji dobar i los holesterol.
Nikako nije dobro gledano na dugi rok imati ceste obroke. Na taj nacin mozes skoro biti siguran da kad budes stigao u neke godine imaces problema sa secerom tj insulinom.

Sto manji broj obroka i ne jesti nista izmedju. Odraslom coveku je vise nego dovoljno 2 obroka dnevno.

- - - - - - - - - -

Mislim, dijete ovo ono, izgled manje vise, najvaznije je zdravlje.
Moju decu sto ucim je da nije vazno da budu lepi tj da se svidjaju drugima izgledom, ali MORAJU da budu uredni i sredjeni. Za neurednost nema izgovora!

Poslednja izmena od moderatora:
Nisu problem ugljeni hidrati, nego ljudi jedu previse. Da li previse jedete mozete da proverite tako sto postite par dana tj ne jedete nista 2-3 dana, toliko cak i ja sa ekstremnom anemijom mogu i pocnete da jedete, shvaticete koliko svoje telo stalno nepotrebno zatrpavate hranom iz navike i obicaja.

Redovan post je zaista korisna stvar da se covek unormali tj porcije prilagodi svojim potrebama.

Nikako nije dobro gledano na dugi rok imati ceste obroke. Na taj nacin mozes skoro biti siguran da kad budes stigao u neke godine imaces problema sa secerom tj insulinom.

Mnogo mrzim kad neko dodje i komentarise ovako neke gluposti koje nemaju veze s vezom, kakav secer kakav insulin cujes li ti sebe?

Sto manji broj obroka i ne jesti nista izmedju. Odraslom coveku je vise nego dovoljno 2 obroka dnevno.

Koliko vi ljudi nista ne znate to je strasno, pa svi doktori kazu da se jede vise puta na dan, svaki put kad sam isao kod doktora uvek udjemo u neku pricu i on mi savetuje vise obroka na dan, druga stvar, imas dosta sajtova gde nutricionisti savetuju vise obroka na dan, pogotovo mi koji treniramo, trebamo da jedemo minimum 2 obroka posle treninga u roku od 3 sata. Po tvome bi bilo da se u ta 2 obroka prejedam ko svinja da bih mogao da prodjem dan a da ne budem gladan. Ne lupajte neke gluposti koje nemaju veze s vezom, niste vi doktori pa da znate, nisam ni ja ali realnije je da se jede vise puta po malo a ne 2 x da se prejedamo, to ne samo sto je pogresno nego i smesno zvuci. Nisam ni ja to izmislio nego su me tako ucili skolovani ljudi.

citala sam da je to zbog uzimanja koncentrovanih proizvoda anorganskog porekla ...npr. mleko je puno kalcijuma ali to je neorganski kalcijum koji organizam ne moze usvojiti u nikakvu konstruktivnu svrhu pa ga krv jednostavno odstrani a sudovi debelog creva su za to najpogodniji ...u njima se sve vise nagomilavaju te otpadne tvari i pretvore u nesto kao cement pa se creva prosire...kao vecina ljudi sa tim velikim stomakom ima problem i sa hemoroidima - pola zna a druga polovina ne zna.... i jos da je sok od spanaca i sargarepe super za to

mislim da je od piva pre i brze hrane

Kalcijum je metal i ne moze da bude organski li ne.
A kalcijum iz mleka ljudski organizam prihvata i apsorbuje samo u detinjstvu,posle ga samo odstrani,i nema nikakve koristi od njega (mislim na kalcijum,mleko je i pored toga zdravo u malim kolicinama).
Ne moze na debelom crevu da se stvore naslage,zbog njegove strukture.Stvaraju se masne naslage oko creva,i debelog i tankog,kao mesto gde organizam skladisti visak masti (jedno od mesta).Zbog toga se i desava da vidis coveka koji je i mrsav,a ima stomak.

Batali trbušnjake, sredi ishranu i redovno radi treninge za svaki deo tela i videćeš rezultate veoma brzo.
Salo sa stomaka, pa i sa ostalih delova tela se skida ravnomernim a ne centralizovanim treninzima, naravno uz neznatan deficit kalorija.
Odradi svoj BMI, oduzmi par stotina kalorija dnevno, napravi jelovnik, 4-5 obroka na dan zbog boljeg i zdravijeg metabolizma i to je to. Nema tu prevelike filosofije.
Iz ličnog iskustva, sa 300 kalorija deficita dnevno, 3-4 treninga nedeljno, sa pristojnim obrocima ja sam za četiri meseca skinuo 18.5 kg. Naravno i sa stomaka gde su počeli da se vide mišići, ali trbušnjake sam radio možda jednom nedeljno ili po neki put kada čekam na red na neku spravu pa da ne gubim vreme.

Ovaj tvoj savet je ubedljivo najkonstruktivniji od svih koje je postavljac teme dobio...I najpravilniji nacin,ne samo da smrsa,nego da organizam dovede u zdravo stanje,ipak je on mlad i treba da vodi racuna prvenstveno o zdravlju.Sad kao mlad ulaze u to da bi u starosti bio zdraviji.

- - - - - - - - - -

Mislim, dijete ovo ono, izgled manje vise, najvaznije je zdravlje.
Moju decu sto ucim je da nije vazno da budu lepi tj da se svidjaju drugima izgledom, ali MORAJU da budu uredni i sredjeni. Za neurednost nema izgovora!
Ma spoljasnji dobar i privlacan izgled svako od nas zeli, a narocito deca, omladina, ali to nema obavezno veze i sa zdravljem ili da dodam otrcanu frazu
tipa da je spoljasnja lepota prolazna ( unutrasnja ostaje ),a zdravlje bi trebalo svakom coveku da bude najvaznije.
Savrseno si u pravu za te obroke i koliko puta dnevno jesti, to je indivudualno, tu pravila ne postoje, meni je neshvatljivo , na primer( ali to je moj
nacin zivota) da ljudi ujutru krkaju slaninu i jaja, ali nekim je ljudima to tako Ok, meni nije.
Odlica ti je ova ideja da covek gladuje bare dva dana, nego ja ne poznajem nikoga ko je spreman na to jer zaista samo tako moze da se shvati
da se unose savsreno nepotrebne kalorije koje samo opterecuju organizam.

Poslednja izmena:

Back