Betrisija
Početnik
- Poruka
- 36
Ovako, prvi put se javljam na ovom forumu... Imam jedan problem sa ishranom.. Iskreno, previse jedem nezdravu hranu i to kasno uvece, stalno nesto grickam, a o seceru i da ne pricam... Kad smo vec kod secera, konzumiram ga mnooogo jer mi se trazi slatko, pijem kafu sa dve kasicice secera, kada uzmem nesto slatko ne prestajem dok sve ne pojedem, cak sam u stanju i da jedem kockice secera pa cak i sitan... I pocinjem da shvatam da sam zavisnik... Ne traje ovo dugo, mozda poslednjih mesec dana.. Posavetujete me kako da promenim zivot iz korena. I sto se tice ishrane i pravilne fizicke aktivnosti.
Inace, pocela sam da vozim rolere svako vece po sat vremena, povrce jedem slabo, voce takodje... A imam 19god i mozda imam samo 2-3kg viska, i nikada do sada nisam imala celulit (do pre mesec dana).. Posavetujte me, hvalaaa
Inace, pocela sam da vozim rolere svako vece po sat vremena, povrce jedem slabo, voce takodje... A imam 19god i mozda imam samo 2-3kg viska, i nikada do sada nisam imala celulit (do pre mesec dana).. Posavetujte me, hvalaaa