zorasara
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
hvala....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam od dobro roda.....)))))))))))))))))))
a..ovako je bilo interesantno..xaxxaxaxxaxaE Zosara, da te nauči tetka Eli.
Kad odgovaraš na neki konkretan post, treba da klikneš ispod tog posta na polje "odgovorite sa citatom" i onda da pišeš u nastavku.
Ovako nemamo pojma kome šalješ srce, a kome tužnu facu pa nije zanimljivo.
Ako treba još nešto od obuke, samo pitaj.![]()
Соколице, колико имаш година?
Колико би ђеце родила?
ma nisu to samo matorci na polozajima,to su i ove pubertetlije od 40 godina,koji ne prihvataju da nikad vise nece imati 20..pa poludeli.....![]()
ko kaze?a to se u braku ne moze,sputava,ogranicava.
Ma ona samo hoce da se dobro uda i nista drugo...
ko kaze?
ne treba sputavati sebe i svoje zelje zarad nekog drugog, odolevati zarad sebe samog je druga stvar.
kako ne valja potiskivanje tako ne valja nio bahanalisanje, ici iz krajnosti u krajnost je pogresno. najteze je biti u ravnotezi i odrzavati tu ravnotezu.
ahahahaKo prica o bahanatisanju.Niko to nije pomenuo.Rekao sam da brak,ono sto bi on trebao da predstavlja se neminovno mora suprostaviti prirodi coveka.To sto sam naveo susret dva pogleda,to je samo primer koji to potvrdjuje,a nije bahanalisanje i ne mora nuzno izaziovati asocijacije orgijanja.
Mada budimo posteni,pogled ili nehotican dodir prstima upravo dize energiju toliko jaku da se cak i razumna svest gubi.Neke se toliko pogube da nakon dodira ne znaju hodati.
Jednom je jedna nakon sto je ustala i brzo krenula udarila u banderu toliko se pogubila![]()
Sta je to tako posebno u tom braku,kada samo ustrojstvo nije prilagodjeno covekovoj prirodi.Skoro svaka udata kibicuje pogledom krisom nakon trenutka kad se pogledi ukrste,u ocima zaplamti zelja i misao.. i sta posle...da zaboravi ,da se vrati muzu i sve je na svom mestu.
Zar je toliko vazno udovoljiti roditeljskim zahtevima i zahtevima okoline da se zrtvuje sopstveni zivot ? Zar su ljudi toliko nakrivo nasadjeni..znam unapred odgovore i koliko neki vole da pricaju i kako lepo da obrazloze..zato brakovi i pucaju.
udati se po svaku cenu da bi se zadovoljila ocekivanja okoline je totalno pogresno. takav brak nece funkcionisati. a kibicovanje pogledom i ono sto sledi.....mislim da je i apsolutno obavezivanje u seksualnom smislu od sada pa dok nas smrt nerastavi (?) samo jednoj osobi takodje totalno pogresnosasvim normalno je da se coveku i zeni javi zelja prema nekom drugom osim prema bracnom drugu. meni samo nije jasno zasto je to toliko strasno i uzima se kao smrtni greh? po meni to je apsolutno prirodno, a kako ce to muz i zena da rese, kako ce da udovolje ili da odole toj zelji bi trebalo da bude stvar dogovora nikako laz i tajna.
pa, muza verovala ili ne i ovde mozes naci.
Ili se uclani na sajtove koji spajaju muskarce i zene zainteresovane iskljucivo za brak.
Nebi bila ni prva ni poslednja koja se tako udala.
Moja drugarica je u srecnom braku i ima divnog sincica a upoznala je muza preko neta.
Jednostavno joj je dosadilo da izlazi i smara se sa ljudima koji zelje samo zezanje.
Ovako, mozes da pricas sa njim i 1-2 meseca pa ako ti se svidi kako razmislja tek posle da ga upoznas.
Otvori oci i budi racionalna u kriterijumima, bitno je da muskarac voli porodicu i porodicne vrednosti
i da je nacisto sam sa sobom da zeli da se zeni.
Ne gubi vreme, vec posle 2 meseca vidjanja znas s kim imas posla.
Prema licnom i iskustvu svih zena koje znam,
zreo muskarac koji je spreman da se zeni a ti mu se dopadas, vrlo brzo ce ti to pokazati i poceti da prica o braku!
Pretpostavljam da nemas 22 godine, a ni da on nece imati 22: zreli muskarci spremni na brak ne okolise mnogo.
Vidis da te gospodin od 42god odmah direktno pitao koliko imas godina i koliko dece zelis?Taj se draga ne zeza.
Ali nista se nece desiti ako se sama ne aktiviras, ne vazi vise ona:"dobar konj se i u stali nalazi".
Nema vise roditelja da posreduju u pronalazenju bracnog partnera, danas je princip-snadji se!
Srecno![]()
Ili se uclani na sajtove koji spajaju muskarce i zene zainteresovane iskljucivo za brak.
Moja drugarica je u srecnom braku i ima divnog sincica a upoznala je muza preko neta.
Jednostavno joj je dosadilo da izlazi i smara se sa ljudima koji zelje samo zezanje.
Ovako, mozes da pricas sa njim i 1-2 meseca pa ako ti se svidi kako razmislja tek posle da ga upoznas.
Otvori oci i budi racionalna u kriterijumima, bitno je da muskarac voli porodicu i porodicne vrednosti
zreo muskarac koji je spreman da se zeni a ti mu se dopadas, vrlo brzo ce ti to pokazati i poceti da prica o braku!
Pretpostavljam da nemas 22 godine, a ni da on nece imati 22: zreli muskarci spremni na brak ne okolise mnogo.
Vidis da te gospodin od 42god odmah direktno pitao koliko imas godina i koliko dece zelis?Taj se draga ne zeza.
Ali nista se nece desiti ako se sama ne aktiviras, ne vazi vise ona:"dobar konj se i u stali nalazi".
Nema vise roditelja da posreduju u pronalazenju bracnog partnera, danas je princip-snadji se!
Srecno![]()
pa ja bas nebi da probam piletinu,lepi se za prste................![]()
Srecno