Kako da se Srbija oslobodi kolonijalizma zapadnih centara?

Autorska tema.
Svedoci smo da nešto "nije u redu", e sad kako se otresti ludaka tako da im više ni u bolesnim maštanjima ne padne na pamet da zajebavaju Srbe
odnosno " Ruse sa Balkana" kako nas i tretiraju?

Hvala

Kako? Uvodjenjem Nacional Komjunizma, jacanjem UDBAe (po principu/arhitekture istocno-nemackog STAZI-ja), beskonacnom propagandom patriotizma, uvodjenjem kulta Velikog Vodje, objavljivanjem otvorenog neprijateljstva prema najjacim clanicama NATO pakta, uvodjenjem obavezne vojne obaveze 3 godine za muskarce, godinu za zene...

To da niko vise nikada ne zaiebava Srbe i Posrbe.

Molim, i drugi put ako treba.

Kako? Uvodjenjem Nacional Komjunizma, jacanjem UDBAe (po principu/arhitekture istocno-nemackog STAZI-ja), beskonacnom propagandom patriotizma, uvodjenjem kulta Velikog Vodje, objavljivanjem otvorenog neprijateljstva prema najjacim clanicama NATO pakta, uvodjenjem obavezne vojne obaveze 3 godine za muskarce, godinu za zene...

To da niko vise nikada ne zaiebava Srbe i Posrbe.

Molim, i drugi put ako treba.

Ne možemo uvoditi ovako striktne mere, i sasvim opravdane u suštini, nad populacijom koja je izpederisana tj postala mekušac beskičmenjak.

To što predlažeš nije za ovakvo stanje duha i svesti.
Otprilike kao da ti atrofiraju mišići a neko te savetuje da radiš najteže vežbe u teretani.
Znači mora drugačije...

Treba da izgradimo drustvo po uzoru na zapadne demokratije.Moramo mnogo vise da radimo i mnogo pametnije da radimo a moramo i da se menjamo tj.da postanemo bolji ljudi.
Ti si ko stvoren za propagandu, samo izbaci ono "moramo ovo" "trebalo bi ono" "valjalo bi onako" "poželjno ovako"...
Autosugestija je čudo pa je moramo i trebamo a i valjalo bi jer je poželjno da je aktiviramo kod svakog pojedinca.

Neprijatelj te neće ceniti ako ne ceniš sebe već se diviš krvniku.
Imamo neke na ovom forumu u ovoj patološkoj mentalnoj fazi duha i tela.
Igračka koju znaš nije zanimljiva ni onom ko ju je šutira...

To što predlažeš nije za ovakvo stanje duha i svesti.
Otprilike kao da ti atrofiraju mišići a neko te savetuje da radiš najteže vežbe u teretani.
Znači mora drugačije...

Onda treba da se udari kontra mom inicijalnom predlogu. Treba im, NATO neprijateljima, popoositi do kraja, seniti kao qucad ispred gospodara, da baci oglodanu kost, i ne praviti nikakvih problema. Prodati im sve sto se moze prodati za dzabaluk, i postati kolonija 10og reda u na sopstvenom prostoru.

Molim, i drugi put.

Onda treba da se udari kontra mom inicijalnom predlogu. Treba im, NATO neprijateljima, popoositi do kraja, seniti kao qucad ispred gospodara, da baci oglodanu kost, i ne praviti nikakvih problema. Prodati im sve sto se moze prodati za dzabaluk, i postati kolonija 10og reda u na sopstvenom prostoru.

Molim, i drugi put.
Ne, ne, ne...
Narod je žrtva Direktiva iz zapadskih centara antislovenskog raspoloženja.
Te Direktive se daju odredjenim Izvršiocima koji su ništa drugo do kapoi logora iako oni sebe ne vide tako.

Da vidimo preko kojih institucija se plasiraju Direktive?
Da li recimo neko u Privrednoj Komori dobija instrukcije za logoraške metode nad zaposlenima u oblandama radne discipline zarad tobožnjheg profita?
Trgovalo se od pamtiveka ali nikad ovako suludo...
Zaposleni najviše izdrže tri meseca baš kao u naci logorima...
Teorije iskorišćenosti potpisnika ugovora o radu u firmi gde jedan ne može da obavi taj poisao makar bio gazda?

Uz pomoc socijalizma, prosvecivanjem i odgojem normalnih i postenih generacija.

:hahaha:

Па ви тај Ваш социјализам користите за лично богаћење,још нам трујете Омладину дрогом,
све под патронатом Мурије која ваља тај исти доп...јеси ти дечко нормалан?

Ne, ne, ne...
Narod je žrtva Direktiva iz zapadskih centara antislovenskog raspoliženja.
Te Direktive se daju odredjenim Izvršiocima koji su ništa drugo do kapoi logora iako oni sebe ne vide tako.
Da vidimo preko kojih institucija se plasiraju Direktive?
Da li recimo neko u Privrednoj Komori dobija instrukcijhe za logoraške metode nad zaposlenima u oblandama radne discipline zarad tobožnjheg profita?
Trgovalo se od pamtiveka ali nikad ovako suludo...

Imam ja i bolji predlog od prva dva, ali se bojim da je neizvodiv. Posto smo, jelte, mi, Srbi, najpametnija nacija na svetu, daj da vi, Srbi iz matice, budete direktori u velikim zapadnim firmama, da budete vecina u americkom Kongresu. Da NYSE i NASDAQ vode mesetari sa BGD berze. Da Pedderov braca Andrejka postane 46. Predsednik USA.

Hvala, i treci put.

Imam ja i bolji predlog od prva dva, ali se bojim da je neizvodiv. Posto smo, jelte, mi, Srbi, najpametnija nacija na svetu, daj da vi, Srbi iz matice, budete direktori u velikim zapadnim firmama, da budete vecina u americkom Kongresu. Da NYSE i NASDAQ vode mesetari sa BGD berze. Da Pedderov braca Andrejka postane 46. Predsednik USA.

Hvala, i treci put.

Tu i jeste problem jer niko nije prodao ni 10 jaja a zna kako se vodi multi kolektiv?
Tako da imamo idiotsko stanje u državi da je radna disciplina ko da mlatimo 3.000 evra platu a ne 280...
Izem ti ja potrošačko društvo tj takvu privredu.
A opet to sve po Direktivi...

Back