Kako da se spasimo treceg svetskog rata nuklearnog?

Najbolje da je instaliraju na gradskom trgu u centru Varsave, pa da im bude bar turisticka atrakcija za slikanje do sudnjeg dana.
zagrcnu se...

nego, jel imas nesto ozbiljnije da dodas? jel moguce da se poljacima ne zivi vise? sa linka:
Moving any of these into Poland, just across the border from where the Russian military is operating in Ukraine - and so close to what Moscow sees as its own 'backyard' - would certainly result in Russia escalating its own nuclear posture. A big part of Russia-NATO tensions underlying the current Ukraine crisis is precisely related to missile placement in Europe, with both sides having expressed a prior desire to work out an agreement, but which now looks more distant than ever.
This is the same ruling party politician who previously called for a NATO 'peacekeeping' mission in Ukraine, which other Western leaders have rejected given it would mean a direct shooting war with Russia.

zagrcnu se...

nego, jel imas nesto ozbiljnije da dodas? jel moguce da se poljacima ne zivi vise? sa linka:
Ja sam za ekonomsko povezivanje naroda i trgovinu na obostranu korist koja vodi miru i prosperitetu.
Gade mi se ratovi, oruzje i pogotovu strani faktor iz daljine.
Svakoj drzavi i narodu je u najboljem interesu da ima najbolje odnose sa svojim susedima, a ostali manje vise su nebitni i uvek se namecu kao remetilacki faktor.
Ako moze fino super, ako ne, odyebaus, bi bila politika koju bi vodio.

Svakoj drzavi i narodu je u najboljem interesu da ima najbolje odnose sa svojim susedima, a ostali manje vise su nebitni i uvek se namecu kao remetilacki faktor.
remetilacki faktor, a mislis: zavadi, pa vladaj
Ako moze fino super, ako ne, odyebaus, bi bila politika koju bi vodio.
imali smo decenijama vec smanjenje nuklearnih bojevih glava [imam negde graficki kako su se smanjivale, od vrhunca u hladnom ratu], ali sada se radi opet o primicanju kao za vreme kubanske krize, i smanjenju vremena za pravilnu procenu i reakciju

moje misljenje je da mora da se vodi otvoreni dijalog, da nije ovo nikakva partija saha gde cekamo potez protivnika, ili odyebaus sto ti kazes... ne, vec mora da se kaze javno sta sledi na svaki potez suparnika, da se zna unapred, da se ne masta i zivi u bajkama - sve mora javno da se kaze, da se obelodane sve pojedinosti koje su sve konsekvence svakog poteza, pa i ovog poljskog, ako je samo poljski, a ne americki

jedno je kada vojna alijansa fleksuje misice i preti da ce da te samo nauci pameti, a sasvim drugo kada ti preti da ces da nestanes - dve fundamentalno razlicite pretnje!

For God's sake, this man cannot remain in power
1649006315970.png

Poslednja izmena:
Ekonomski nuklearni rat je ove godine poceo tako sto je zapad bacio atomsku bombu na svetsku ekonomiju. Medjutim malo su se preracunali i sve vise shvataju da su se mnogo zeznuli i da ta ekonomska atomska bomba je u stvari njih najvise pogodila.

E sad posto oni debelo gube pozicije i pare i unistava im se njihov svet i njihovi visevekovni planovi pred ocima dolazimo do situacije gde sada oni moraju preduzeti radikalne mere kako bi mogli da se postave kao spasioci i da onda donose sami resenja za celu planetu kako bi opet zauzeli bitne resurse i opet da se popnu na ekonomski tron planete.

Glavni problem je taj sto jedina radikalna mera koja je ostala zapadu kao jedina opcija je TRECI SVETSKI NUKEARNI RAT. Sta preduzeti da sprecimo zapad da pokrene treci svetski rat?

Po meni jedini nacin je taj da se odvoji amerika od evrope. Danas ukrajinski rat je zavario evropu za ameriku medjutim Kina, Indija, Rusija i ostali mora da smisle nacin da iseku ameriku od Evrope jer jedino tako moze da se spreci treci svetski rat u vrlo bliskoj buducnosti. Jer nece zapad dozvoliti da previse oslabi a on je vec poceo da pada slobodnim padom ekonomskim. Dakle oni moraju nesto da preduzmu u sto kracem roku a to se vise ne meri godinama vec mesecima a mozda i danima. A i mi na balkanu smo u velikom problemu. Jer zapad nas toliko mrzi da ako krene nukearni treci svetski rat Srbiju zapad ima da zbrise sa planete.

I kako odvojiti evropu od amerike?? Jer onaj ko gubi taj ce pokrenuti atomski treci svetski rat a trenutno je to zapad

Evo na ovom videu govori covek i daje resenje kako spreciti treci svetski rat vezano za Ameriku i teksas:

Neka neko mane Putina..

Tako što ćemo da sravnimo Zapad, Ameriku i Ukrajnu termonuklearnim bombama.
ti se zezas, a rumuni misle obiljno
Romania is preparing to hand out potassium iodide tablets to its citizen in case of a nuclear incident

Iodine only protects against the body absorbing isotopes of Iodine. What about all of the other radioactivity?

As per usual, the dumb masses prove they are dumb masses by doing dumb things en masse.

Romania Issues Potassium Iodide Pills To Citizens As War In Neighboring Ukraine Rages

Sr-90? Cs-137? These have a LONGER half-life than I-131. And the former gets in your bones as a calcium analog while the latter is a potassium/sodium analog.

re: pametni ja sam kupio cak i stroncijum suplemenat, kladim se niko nije ni cuo da postoji, probao sam ga i sacuvao za ne daj boze, a sto se tice joda, dobar je kelp

Poslednja izmena:
Ljudi koji mogu da sprece ww3 su tu pored vas, ali samoljublje ljudi blokira i nameru i vidik...
Gde je to ogledalo , gde je to ogledalo.....

Tako da, vrlo mali broj ljudi zeli da spreci ww3, vecina misli da ce nesto malo profitirati od njega, a manji deo misli da ce da strada, ali da se ne bakcu oko toga da li mogu ili ne mogu da uticu...

Klasicne narodne price o sprecavanju poplave, ili kod nas imamo pricu o vuku i selu....
Dok se ne desi , nikog nije briga...ili je tesko razmisljati o tome..

Sto rece jedan omladinac, neces ebati ako razmisljas o nuklearnom ratu...

Ako čitate ovaj forum vidjet ćete da sigurno najveći problem je što puno ljudi zapravo zapravo priželjkuje nuklearni rat, pod cijenu vlastite smrti, samo da ga vide...

Darda, Dragon, Bren, Nataša Rostova, itd... spisak je beskonačan, oni to i žele doživjet, jer im je tako nekako u životu...

.
Oni koji su nesretni žele da i drugi pate kao što oni pate. Zato takvi priželjkuju Treći svjetski rat.

Back