Kako da se oslobodim anorexije, a da se ne ugojim?

što manje hleba....
danas sam se rekordno spustio na 70.1 posle vožnje bicikle (4h), zamalo da probijem barijeru i odem ispod 70kg što bi bilo ekstra ali nisam uspeo. onda sam jeo samo lubenicu i sad sam na 70.9kg, i sad se osećam lepršavo

precesto se meris aman.
nije dobro biti toliko opterecen. btw 70 kg za musko? moj brat ima pa tako oko 70 prosecne je visine i mrsav je ko grana, trebao bi se malo ugojiti.
ako ti je cilj da se zategnes onda vezbaj. moj ti je savet da izbacis stetne namiornice zbog tog osecaja nadutosti.

Od anorexije se ne leci nikad, recimo da jesam dodala koju kg, da imam -120 na visinu, i dalje sam debela sebi, i dalje mi se ne jede, primmoravam se da jedem, bih da ne jedem radije, mozes sebe da nateras da jedes, ali od anorexije nikad se ne leci. Za trudnocu i decka, vec ne znam, meni bi smetalo da nekom ne smetaju moje obline, ali bih gledala da mu udovoljim ako bas insisitira da ne smrsam skroz. Stvarno ne volim nikakkv visak na sebi. I stvarno se plasim hrane, sem u retkim situacijama. Znam kako da jedem, ali necu prestati sa anorexijom, sve i da se ugojim, a decko, stvarni decko, ili dete, ko zna sta bi sve to donelo, ne bih mislila o sebi, ni svom telu, pa mozda i jeste neko privremeno izlecenje onda. Ne znam zaista, niti znam da li cu ikada imati ista od navedenog ..
Ja sam gladovala jos u srednjoj, vidim da nije trebalo vise bih porasla, mada sam i sad visoka, trebalo je i da vezbam ranije, ali uvek Prirodno mrsava, bas u osnovnoj, nikad dovoljno mrsava sebi, jesem, sa drugima, ja sama, mogu i bey da osetim glad, i bey hrane. I sta god da pojedem previse mi je. Jedva cekam ponovo da smrsam, na kao pre.. Ne znam hocu li moci uz lekove? Pokusavam.

pazi koji paradoks...anoreksicarka bi da jede a da se ne ugoji :roll: to nije korak ka izlecenju draga. naprotiv!
ako patis od tezeg oblika anoreksije to bi znacilo da si nenormalno mrsava i prvi korak za oporavak bi bio razviti normalan odnos prema svom telu sto bi znacilo da preterana mrsavost nije lepa. dakle za tvoje izlecenje je neopodno da se ugojis. ne mislim da se razvalis sad ali moras se pomiriti sa tim da moras malo dobiti na masi. redovnim vezbanjem dobices masu tamo gde treba.
Sve je rečeno - da ne ponavljam! :)

Back