- Poruka
- 30.598
Samo je bitno da se odluči šta želi da bi dolazio u ovakve situacije da nešto radi na silu i moranje.Nema potrebe nek svako stremi necem sta voli sta mu lezi ne sta mu drugi kazu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo je bitno da se odluči šta želi da bi dolazio u ovakve situacije da nešto radi na silu i moranje.Nema potrebe nek svako stremi necem sta voli sta mu lezi ne sta mu drugi kazu
Zakasnio si vec.Dvadeset i četiri ukupno. Osmoga januara ću napuniti dvadeset pet tako da mi možeš čestitati tada ako hoćeš.
Dvadeset i četiri ukupno. Osmoga januara ću napuniti dvadeset pet tako da mi možeš čestitati tada ako hoćeš.
Crnogorac, verovatno.Nemam radnijeh navikah i isuviše sam lijen. Uzmem učim pet dana svaki dan po četir sata i onda šljedeći dan batalim. Nikako se ne morem navić na učenija. Uvijek kad uzimam da učim mučno mi je do neizdržljivosti. Nemam pred očima nikakvu motivaciju iako ista postoji kad logički sagledam stvari. Motivacija bi mogla biti to što ću ako završim faksić moći da nađem dobar poso i da zgrćem masu para ali iz nekog razloga me to ne pokreće.
Pomozi mi ako li Boga znaš, Krstarice! Moram pod hitno da se uozbilim.
Nisi prvi, a problem je star kao i pronalazak pisma. Bez efikasnog tretmana, sve do sada.Nemam radnijeh navikah i isuviše sam lijen. Uzmem učim pet dana svaki dan po četir sata i onda šljedeći dan batalim. Nikako se ne morem navić na učenija. Uvijek kad uzimam da učim mučno mi je do neizdržljivosti. Nemam pred očima nikakvu motivaciju iako ista postoji kad logički sagledam stvari. Motivacija bi mogla biti to što ću ako završim faksić moći da nađem dobar poso i da zgrćem masu para ali iz nekog razloga me to ne pokreće.
Pomozi mi ako li Boga znaš, Krstarice! Moram pod hitno da se uozbilim.
Na isti problem mi se žalila drugarica koja nema veze sa Balkanom i koja, bez obzira što radi potpuno stvari nevezane za obrazovanje ima kvalifikacije da predaje na bilo kom univerzitetu.Crnogorac, verovatno.
To ti je naš balkanski mentalitet. Imamo nepotpunu istoriju, preskočili smo neki o koji je Evropa apsolvirala, Turci nas ulenili. Jedino gde smo nekad bili dobri to je vojska, i samo tu imamo elitu i tradiciju, ostalo slabo. I narod još uvek poštuje vojsku.
Možda bi za tebe bila neka vojna škola, ako postoji. Moj kolega je još u Jugi završio Vojnu akademiju i postao stručnjak na području elektrotehnike, posle se , naravno , zaposlio u civilstvu. A završio je samo zato jer tamo postoji disciplina, sve ti je određeno. I kad jedeš , spavaš, odlazak na WC, učenje,vježbanje, ...
I nema neke otrovne konkurencije, svi su pomažu.
Naravno da ima toga posvuda. Ali recimo nemačka tradicija i naša se ipak razlikuju. I kućno vaspitanje, i mogli bi dodati još štošta, recimo klimu.Na isti problem mi se žalila drugarica koja nema veze sa Balkanom i koja, bez obzira što radi potpuno stvari nevezane za obrazovanje ima kvalifikacije da predaje na bilo kom univerzitetu.
Tipicno....kazes malo ali glupoPridruži se blokaderima koji neće da uče i briga te za učenje.