Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 24.277 23.12.2024. u 22:14 - Kako da se čeljade motiviše za učenje? #26 Џорџи: Nema potrebe nek svako stremi necem sta voli sta mu lezi ne sta mu drugi kazu Kliknite za proširenje... Samo je bitno da se odluči šta želi da bi dolazio u ovakve situacije da nešto radi na silu i moranje.
Џорџи: Nema potrebe nek svako stremi necem sta voli sta mu lezi ne sta mu drugi kazu Kliknite za proširenje... Samo je bitno da se odluči šta želi da bi dolazio u ovakve situacije da nešto radi na silu i moranje.
V.M.Dokolenko Veoma poznat Poruka 10.523 24.12.2024. u 01:05 - Kako da se čeljade motiviše za učenje? #27 Прељуб: Dvadeset i četiri ukupno. Osmoga januara ću napuniti dvadeset pet tako da mi možeš čestitati tada ako hoćeš. Kliknite za proširenje... Zakasnio si vec.
Прељуб: Dvadeset i četiri ukupno. Osmoga januara ću napuniti dvadeset pet tako da mi možeš čestitati tada ako hoćeš. Kliknite za proširenje... Zakasnio si vec.
Bren Elita Poruka 22.748 25.12.2024. u 00:26 - Kako da se čeljade motiviše za učenje? #28 Прељуб: Dvadeset i četiri ukupno. Osmoga januara ću napuniti dvadeset pet tako da mi možeš čestitati tada ako hoćeš. Kliknite za proširenje... Batali prijatelju. Nije to za tebe.
Прељуб: Dvadeset i četiri ukupno. Osmoga januara ću napuniti dvadeset pet tako da mi možeš čestitati tada ako hoćeš. Kliknite za proširenje... Batali prijatelju. Nije to za tebe.
Konstantin Veliki Buduća legenda Poruka 28.762 25.12.2024. u 01:13 - Kako da se čeljade motiviše za učenje? #29 Право учити у Србији ако немаш таленат је најглупље шта мораш радити, после студирати економију. Знам брдо правника и економиста који у пекари раде или раде или су физикалци.
Право учити у Србији ако немаш таленат је најглупље шта мораш радити, после студирати економију. Знам брдо правника и економиста који у пекари раде или раде или су физикалци.
A argumentovano Iskusan Poruka 5.103 04.01.2025. u 19:10 - Kako da se čeljade motiviše za učenje? #30 https://twitter.com/x/status/1875138464070660379