Kako da raskinemo???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Upravo sam odgledala jedan video od mog bivseg decka. Mnogo je sladak, ali nesto je meni veoma cudno u nasem kontaktu, da ne kazem vezi. MIslim mi, naravno, nismo u vezi, cujemo se preko skajpa i to je sve. Ranije smo se culi svakodnveno, sada sam ja smanjila pa se cujemo dva-tri puta nedeljno. On radi kao konobar. Zivi sa zenom, koja je Jevrejka sa Sicilije. On njih tamo sve terorise i prisiljava da govore taj dijalekat. Kada razgovaramo, on cesto ubaci neku od tih odvratnih reci. Njegova zena je bas debela. Dosadna je. Misli da je smesna i ima zube kao konj. Pomalo mi je zao, jer je toliko dosadna, a to ne vidi. Stalno im priredjuje neka iznenadjenja, a u stvari, su to glupa iznenadjenja. Eto, sinoc smo se nas dvoje culi i rekao mi je da uziva u razgovorima sa mnom. Rekao je da sam zrelija i lepsa. Ja sam bila ocarana, posto on bas zna kako nesto da kaze. On je toliko sldak da sam se umalo onesvestila.
Ipak, nije sve bas tako sjajno. Izgleda da je njegova zena, pored toga sto je dosadna i trudna. Da, trudna! Zamislite vi to. Meni on govori sve te lepe reci, a ovamo mu je zena trudna. Ja ne bih mogla da budem takva licemerka. Ne znam, kako da prekinem nas kontakt, posto je on stvarno sladak. Verujte mi, on je bas decko, kojeg sam oduvek trazila. Sta sada da radim? Da li on uopste misli nesto da mi imamo ponovo? Sta bi moglo da bude?:heart:

Onda ti jedino preostaje da platis nekog sto dobro nisani i zna kako da se resi leseva, da se resite onih koji stoje na putu vase ljubavi.

Trebalo je to ranije da odradite, manje bi bilo da se sklanja. A bilo bi i jeftinije, kontam da je za svekra i svekrvu solo smaknuce jeftinije nego sad jos i ta konjasta debela sa ko zna koliko dece.

I kad smo kod debele konjaste mora da ti je velika uteha sto nju ebe a misli na tebe? Romanika...

Kako bi ti samo lepo bilo sa njim... Uzivala bi :whistling:

Ja mislim da bi nam bilo kao u raju. On je tako sladak. Ima malo veci nos, ali je Jevrejin, pa je to normalno. Mada, kazu ljudi, koliki nos - toliki ponos. Ja se cesto oslanjam na narodne umotvorine. POred toga, to njegovo dete, taj njegov sin mi je mnogo antipatican. On izgleda kao ona deca, koja se svima svidjaju, ali ima neku nadrndanu narav i stalno se kezi. Njegova zena mi je uzasna iz razloga sto je rasistkinja. Tako je jednom prokomentarisala nesto ruzno za jednu devojcicu, koja ima poreklo iz Jemena.
Inace, nas dvoje smo bili zajedno. On je meni bio najbolji drug. Ziveli smo blizu. Njegovi su mnogo zatucani poljski Jevreji i stalno su pricali da to sto imam 12 godina je neka katastrofa. POred toga, nisu hteli da me prihvate zato sto sam Hriscanka. Ja sam njega volela i htela sam da se udam za njega. On je nekako bio pomalo, znate ono, kao kilav, pa sam ja bila domina u toj vezi, samo zato sto je on bio tako sav neodlucan i stidljiv. I ja sam stidljiva, ali sam shvatila da on mora da zauzme stav. Ipak, on je imao tada 25 godina i to je prilicno odrastao covek.:heart:

- - - - - - - - - -

Onda ti jedino preostaje da platis nekog sto dobro nisani i zna kako da se resi leseva, da se resite onih koji stoje na putu vase ljubavi.

Trebalo je to ranije da odradite, manje bi bilo da se sklanja. A bilo bi i jeftinije, kontam da je za svekra i svekrvu solo smaknuce jeftinije nego sad jos i ta konjasta debela sa ko zna koliko dece.

I kad smo kod debele konjaste mora da ti je velika uteha sto nju ebe a misli na tebe? Romanika...

Kakvo ubistvo? Kakva romantika? Ja sam iznad tih primitivnih poriva. Jednostavno, on je mene sam prvi kontaktirao ponovo. Znaci svidjam mu se.

Upravo sam odgledala jedan video od mog bivseg decka. Mnogo je sladak, ali nesto je meni veoma cudno u nasem kontaktu, da ne kazem vezi. MIslim mi, naravno, nismo u vezi, cujemo se preko skajpa i to je sve. Ranije smo se culi svakodnveno, sada sam ja smanjila pa se cujemo dva-tri puta nedeljno. On radi kao konobar. Zivi sa zenom, koja je Jevrejka sa Sicilije. On njih tamo sve terorise i prisiljava da govore taj dijalekat. Kada razgovaramo, on cesto ubaci neku od tih odvratnih reci. Njegova zena je bas debela. Dosadna je. Misli da je smesna i ima zube kao konj. Pomalo mi je zao, jer je toliko dosadna, a to ne vidi. Stalno im priredjuje neka iznenadjenja, a u stvari, su to glupa iznenadjenja. Eto, sinoc smo se nas dvoje culi i rekao mi je da uziva u razgovorima sa mnom. Rekao je da sam zrelija i lepsa. Ja sam bila ocarana, posto on bas zna kako nesto da kaze. On je toliko sldak da sam se umalo onesvestila.
Ipak, nije sve bas tako sjajno. Izgleda da je njegova zena, pored toga sto je dosadna i trudna. Da, trudna! Zamislite vi to. Meni on govori sve te lepe reci, a ovamo mu je zena trudna. Ja ne bih mogla da budem takva licemerka. Ne znam, kako da prekinem nas kontakt, posto je on stvarno sladak. Verujte mi, on je bas decko, kojeg sam oduvek trazila. Sta sada da radim? Da li on uopste misli nesto da mi imamo ponovo? Sta bi moglo da bude?:heart:

pismena vežba iz srpskog jezika za šesti razred osnovne škole

nisam mislio na tematiku nego na stil pisanja...

- - - - - - - - - -

i ne znam što mu ne uvališ karton da ne otvara više ovakve debilne teme...
misim ako možeš mene za spam, ne vidim što bi njemu ovakve stvari bile oproštene

- - - - - - - - - -

misim ako možeš mene za spam, ne vidim što bi njemu ovakve stvari bile oproštene

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pa ti si spamovao tuđu temu, tek ponekad kartončić dobiješ,od mene čak ni često...Što si takav čovek if...

Zar se u 6. razredu zaljubljuju u kelnere sicilijance, ohhhhhhhhhh :eek:?
Tema@ Cico, zašto si šovinista?

Prvo, on nije Sicilijanac, nego Jevrejin/ Izraelac. drugo, ja sam se tada zaljubila u njega, jer mi je bio sladak i bio mi je najbolji drug. I sada je sladak, ali nisam zaljubljena u njega u pravom smislu te reci, posto imam decka.
3. Zasto sam JA sovinistkinja? :heart:

Evo,sad sam hteo da citiram alteregonu i non stop mi izlaze neka srca
Ghelyon.gif

Ludilo
Ghelyon.gif

- - - - - - - - - -

Pa ti si spamovao tuđu temu, tek ponekad kartončić dobiješ,od mene čak ni često...Što si takav čovek if...
ovo nije spam ? ovakve teme - gde nam on ispriča neku "njenu" perverznu situaciju tipa zaljubila sam se u njega al mu se nisam dala jer imam dečka i ništa pre braka - nisu spam ?
i na kraju neko bezvezno pitanje čisto kolko da ima pitanja

- - - - - - - - - -

Evo,opet me shebala i Cica,i nju kad citiram izadje mi samo srce,pa sta god da napisem ispao bih budala,a to je,priznacete nemogucePogledajte prilog 323121

brate pa kopiraj tekst i stavi ispred srca, tj. edituj cickov post

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back