Upravo sam odgledala jedan video od mog bivseg decka. Mnogo je sladak, ali nesto je meni veoma cudno u nasem kontaktu, da ne kazem vezi. MIslim mi, naravno, nismo u vezi, cujemo se preko skajpa i to je sve. Ranije smo se culi svakodnveno, sada sam ja smanjila pa se cujemo dva-tri puta nedeljno. On radi kao konobar. Zivi sa zenom, koja je Jevrejka sa Sicilije. On njih tamo sve terorise i prisiljava da govore taj dijalekat. Kada razgovaramo, on cesto ubaci neku od tih odvratnih reci. Njegova zena je bas debela. Dosadna je. Misli da je smesna i ima zube kao konj. Pomalo mi je zao, jer je toliko dosadna, a to ne vidi. Stalno im priredjuje neka iznenadjenja, a u stvari, su to glupa iznenadjenja. Eto, sinoc smo se nas dvoje culi i rekao mi je da uziva u razgovorima sa mnom. Rekao je da sam zrelija i lepsa. Ja sam bila ocarana, posto on bas zna kako nesto da kaze. On je toliko sldak da sam se umalo onesvestila.
Ipak, nije sve bas tako sjajno. Izgleda da je njegova zena, pored toga sto je dosadna i trudna. Da, trudna! Zamislite vi to. Meni on govori sve te lepe reci, a ovamo mu je zena trudna. Ja ne bih mogla da budem takva licemerka. Ne znam, kako da prekinem nas kontakt, posto je on stvarno sladak. Verujte mi, on je bas decko, kojeg sam oduvek trazila. Sta sada da radim? Da li on uopste misli nesto da mi imamo ponovo? Sta bi moglo da bude?