istrazivach
Primećen član
- Poruka
- 779
A zashto ti mislish da nece?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istrazivach:A zashto ti mislish da nece?
sinnke:Pa nije kraljica lepote. Idealizujes ih. Ne ide njima to tako laku kao sto dosta njih misli.
istrazivach:Svaka cura sa kojom sam je moj univerzum....e sad shto ima i drugih galaksija...
daleko je od mene da govorim SAMO o pojavi..........sinnke:Da bi nekoj pridao previse paznje ta to mora zasluziti. Nije dovoljno biti samo pojava.
istrazivach:daleko je od mene da govorim SAMO o pojavi..........
avesic:e dočeka i to da mogu slobodno reći da se omatorilo na ovoj krsti ,,, u moje vreme bilo ;; "ajd" ,,, ako ti i druga strana kaže "ajd" ,,, to bi bilo to ,,, a ovi omladinci bi sada da pričaju fazone ,,,, uh
absonic:ima jedna riba - relativno nedavno smo se upoznali... i tako salje ona meni SMS, ja njoj...
sve kao jeste, a nije... smeje se mojim kretenskim forama (a 90% koje su se smejale tim forama sam prichepio) a opet kada je pitam da odemo na pice, da je odvedem kod pirata do SKC-a ona sve ZAUZETA SAM pa ovo pa ono. . .
postoji li neki fin nachin da ja proverim da l' se zacopala u mene ili neshto tako. . .