kako da prebacujem podatke sa android tableta na usb memoriju

MRKA PRVI

Zainteresovan član
Poruka
132
Molio bih nekoga ko zna da mi objasni neke stvari oko androida posto ne mogu da se snadjem
1. Imam tablet samsung galaxy tab 3 android je 4.2.2 i zanima me sledeće:
Kupio sam otg kabl mini usb-zenski usb 2.0 da preko njega prebacujem slike i dokumenta sa tableta na usb memoriju i obrnuto. Tablet ga prepoznaje ali nigde nemam mogućnost manipulacije fajlovima i slikama. Sa usb bi verovatno mogao da prebacujem na tablet jer cim otvorim dokument aplikacija ga snimi, ali sa tableta na usb ne mogu
Guglao sam i nisam našao osim da cekiram u opcijama usb, medjutim to u mojim podesavanjima nema, pa me zanima kako to da uradim, da li ima neka aplikacija i sl.
Kako se podaci i aplikacije prebacuju na sd karticu, u tabletu ne daje mi ni tu mogucnost pa mi kartica stoji bez veze

U podesavanima uopste ne postoji usb debuging kao opcija
Fles memorija se pojavi ali ne mogu da prebacim nista na nju, verovatno mogu da skinem sa nje jer koristi aplikacije sa tableta a one obicno snime to sto otvaraju, ovako moram da prebacujem na lap top preko kiesa pa odatle da skidam
Ne mogu da nadjem uputstvo na srpskom guglajuci, inace kupio sam ga u Dubaiu u Samsung radnji ali sam bacio uputstvo i kutiju.
Sad ja se bas ne snalazim u androidu 4.2.2 ali mislim da je isti kao i na telefonima koji imaju srpski meni ali ovde jednostavno nema te opcije usb debuging

Poslednja izmena:

Back