azdajica:
pitam se da li se ti pitas kako se, izgleda u tvojoj glavi tvoja bivsa devojka oseca i da li se pitas kako bi se osecao da je tebi neko to uradio....kazes svoje probleme si uspesno resio-u svoju korist, a na tudju stetu..sta je bila greska tvoje "bivse"-koliko kapiram, bila je statichna??? sta to znaci?
kako ti nije palo na pamet ranije za te 3 godine da ne vois svoju devojku nego bas sad kad si upoznao novu, zanimljivu, potpuno nepoznatu devojku/?
Evo da ti odgovorim sta znaci staticna i nezainteresovana!!!
Kako bi se osecala da ti na svakih 3 / 4 meseca partner govori kako je stvarno dosadno i da nemamo gde da izlazimo?
ZAtim, se ja cimam oko nje da je oraspolozim ali neuspevam, osim ako je prethodno ne-izje...m!
A to je ono sto najvise mrzim, da resavam probleme sexom.
Zatim odemo u Egipat na more, a njoj opet fikne nesto i pocne da se tripuje, tako da ja u Sheratonovom hotelu sa 5*, umesto da uzivam, ja moram da se raspravljam i da je sta vec.
Zatim za Novu godinu u Budimpesti, ja trebam ponovo da je zabavljam kao klovn, da je zasmejavam jer ona je ponovo upala u neku depresiju. Pritom, nikakva rasprava nije bila ni pre ni posle...
Vise puta kada bih otisao kod nje i video je u tom njenom tripu, odmah bih ustao i odlazio jer sam izgubio strpeljenje.
Ko ce ovo da objasni: Sedi kuci po ceo dan, niti sprema ispite, niti nesto radi po kuci osim sto gleda TV i na kraju je mrzi uvece da izadje jer joj je dosadno, dok ja radim od 09 do 17:30h odem na trening i ipak zelim da izadjem????????????????????????????????????????????????????????????????????
E kada Vam ovo *, onda cete videti kako to izgleda videti devojku koja je aktivna, koja sprema ispite, preko leta radi iako ima novca, uvece izlazi i provodi se, a ipak je skromna, lepa i mrzi sponzore i sponzoruse, sto je uprkos njenoj lepoti veoma cudno. Uveravam Vas, velika vecina momaka bi dala sve za nju...
Pozdrav, nadam se da ti sada jasnije AZDAJICE!
:wink: