UltraBasic
Domaćin
- Poruka
- 3.924
Ako mogu da biram, želim da znam šta i kako.
Hvala unapred na odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nagruvaj preko 1000 posta.Ako mogu da biram, želim da znam šta i kako.
Mislim da će i sa 500 biti promjeneNagruvaj preko 1000 posta.
Ako do sad nisam "primećen" by many...Da te utješim, ubrzo ćeš biti primećen član![]()
Možeš "preko reda" (da ne zavisi od broja poruka) ako pobediš na jednom od takmičenja gde je nagrada promena "statusa". Ta takmičenja se organizuju na forumima Fotografija i KnjiževnostAko mogu da biram, želim da znam šta i kako.
Nisam takmičarka po opredeljenju.Možeš čekati neko takmičenje, nagrada je da biraš šta će ti pisati ispod nicka, ne zezam se.![]()
Kasniš mačak, već sam odgovorilaMožeš "preko reda" (da ne zavisi od broja poruka) ako pobediš na jednom od takmičenja gde je nagrada promena "statusa". Ta takmičenja se organizuju na forumima Fotografija i Književnost
Ista sam, zato sam i dalje buduća legendaNisam takmičarka po opredeljenju.
Legende...Ista sam, zato sam i dalje buduća legenda![]()
Možeš "preko reda" (da ne zavisi od broja poruka) ako pobediš na jednom od takmičenja gde je nagrada promena "statusa". Ta takmičenja se organizuju na forumima Fotografija i Književnost
Samo vanredna takmičenja daju takvu nagradu. Piše u svakom takmičenju šta je nagradaPobijedila sam jednom na fotografija
Dobila sam ——> ništa
Ma ako ćeš iskreno, ja to i ne primijetim, smetalo mi je negdje oko 10000-te poruke, mislim da sam neko vrijeme imala u muškom rodu to čudo ispod nicka, pitala da bar napišu ispravno, rekli ne može i onda sam pustila nek ide kako mora ići, automatski, zavisno od broja poruka koje napišemoLegende...
Zašto ti je stalo da budeš Ivan Milinković?
WTV.
Koji ces ti sad, pa si moderator?Nije da placem samo eto kažem
Samo vanredna takmičenja daju takvu nagradu. Piše u svakom takmičenju šta je nagrada
Oooo ribo i ja sam.Ista sam, zato sam i dalje buduća legenda![]()
Evo i Ružna jeOooo ribo i ja sam.
na Fotografiji. I ne samo jednom.A dje si ti pobijedio ?