Kako da napravim da vidim broj posetilaca na mom sajtu

• Začetnik teme Začetnik teme Inspector
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I

Inspector

Gost
Zeleo bih da znam kako da napravim broj posetilaca na sajtu i kako to da postavim na internet. Posto sam nasao hosting kod freewebs-a dobio sam automatski editor za kreiranje sajta tako da znam da radim samo u njemu i odatle da upravljam sajtom. Voleo bih da mi neko malo detaljinije objasni kako se stavlja broj posetilaca i kako to da postavim na vec uradjeni sajt.

Hajde važi :idea:

Ti stavi link za www.zodumil.rs.sr :D
a ja ću staviti tvoj link na strani http://www.zodumil.rs.sr/home sr/SURF.htm tamo gde su pokretna slova :D
Je li dogovoreno :arrow:
Pozdrav 8)

P.S. I kad već budeš bio na toj strani reci mi da li vidiš banere sa desne strane pored onog plavog čovečuljka i koji browser koristiš.Klikni po jednom na te banere donećeš mi zaradu :D Hvala :wink:

Mozes to da uradis u JavaScriptu.
Dovoljno je da odes na www.skriptarnica.com i tam imas ceo kod koji samo trebas da copy>paste u tvoju html stranu. :D
Samo ja opet preporucujem addfreestats zato sto oni imaju detaljnu statistiku posecenost(znaci bas sve>koliko je posetilac bio na sajtu,koje je sve strane obisao,sa kojim browserom,...)dok su ovo samo obicni brojaci koje jednostavno mozes "napumpati" tako sto ces reloadovati stranicu :?
Pozdrav 8)

Back