Kako da najbolje prijaviti majmuna koji radi ovo

Bilo i biće,neko ima gajbu a nema ribu,neka ima ribu a nema gajbuJin i Jang....od kad je sveta tako je i ništa tu loše nema ako je stvar dogovora...
Ja htedoh samo cimerku, da me drži u malo boljem redu(uredniji sam kad nisam sam) i eventualno pospremi ponekad, kuva da ne moram samo ja, i da imam eto nekog. Slobodna velika soba zvrji prazna.

Imah tri prolaznice preko couchsurfinga letos. Rumunka, Indijka i Nemica. Sve su ostavile lepe komentare. Indijka je ostala najduže, 4 dana...

Samo režije da podelimo. Ukoliko bih našao cimerku.
Ali nije se dalo. Sve se muški javili...
I to nedovoljno zainteresovani.

Onda mogu i sam...manji su troškovi.
I ne moram da delim kupatilo, frižider, trpezariju, kuću...

Kada ti odgovara nije ucena, a kada ti ne odgovara onda je ucena. Kako selektivno i lecemerno.
Ако кренеш тако, онда можеш да уђеш гладан у радњу и да тражиш нешто за јело, а кад ти они траже паре можеш да кажеш да те уцењују.

Ti imaš problem sa moralnim kompasom.
Не, него ти имаш проблем са држањем пажње. Мешаш питање уцене са питањем морала. То су две одвојене ствари. Нешто може да буде неморално и да није уцена, као нпр. када мокриш са терасе. Са друге стране, можеш да уцениш некога да ћеш га пријавити родитељима ако га опет видиш да се мота близу наркодилера.

Znate šta moj Zoki i Milutin štaj radijo na kruzeru su došli na poslomnu ideju da kupe jednu praznu štalu i tamo ukrajinke drže koje če da drže birtiju i služe goste a ako neki gost ostavi veliki bakšiš onda una može damu da posebnu brigu nikace nezna mozdase i dobro uda naravno Zoki i Milutin bi tu bakšu spremili za posle za krizna vremena ajabi da kuvam pasulj

Back