- Poruka
- 4.766
Kako najbolje da prijavite majmuna koji hoće seksualno da eksploatiše devojke/studentkinje koje nemaju novca za smeštaj? Pošto im nudi stan za njihove usluge bez problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako najbolje da prijavite majmuna koji hoće seksualno da eksploatiše devojke/studentkinje koje nemaju novca za smeštaj? Pošto im nudi stan za njihove usluge bez problema.
Nisam devojka niti sam studentkinja i imam svoj krov nad glavom. Tako da meni to ne treba.vrh fora uzmeš od roditelja pare za stan, ebeš se sa stanodavcem, dobro tebi dobro davcu, dobro roditeljima, država dobija akademsku gradjanku, nema utaje poreza nema ništa, sve na dobrovoljno osnovi, svi zadovoljni....osim tebe, kolko vidim?
Plaćanje u naturi.Zašto bi to uradio studentkinjama? Okle posle pare za provod?
jel tebi krivo što se prvi toga nisi setio?Kako najbolje da prijavite majmuna koji hoće seksualno da eksploatiše devojke/studentkinje koje nemaju novca za smeštaj? Pošto im nudi stan za njihove usluge bez problema.
More marš!jel tebi krivo što se prvi toga nisi setio?![]()
Ponašaš se nezrelo.More marš!
To što bi ti uradio ja u to neću da ulazim.Ponašaš se nezrelo.
Kako bi ti naplatio lepoj devojci a nema novca a želi da plati? Nekako![]()
Glupost ako nema novca onda može i druženje.To što bi ti uradio ja u to neću da ulazim.
Da ne bi možda i pušenje? Da i to lepo naplatiš.Glupost ako nema novca onda može i druženje.
Moraš naplatiti kako znaš i umes.
Sve je u opticaju.Da ne bi možda i pušenje? Da i to lepo naplatiš.
Nemaš avanturistički duh.Vidim ja da ste se prepoznali u ovoj temi.
Znam ja da bi ti ucenjivao devojke za seksualne usluge.Nemaš avanturistički duh.
Jedan je život.
Ovde nije reč o obostranom odnosu nego u uceni.Dokle god su obe strane punoljetne i dokle god je odnos zasnovan na obostranom pristanku nema osnova za bilo kakvu prijavu.
Ali to nije ucena.Znam ja da bi ti ucenjivao devojke za seksualne usluge.
Nije. Ako ja dobro shvatam neko nudi studentikanjama besplatan smještaj za sex sa njima? Nije to moralno. Ali nije ni ucena i protivzakonito. Gdje je tu ucena?Ovde nije reč o obostranom odnosu nego u uceni.
Samo da znaš da devojka posle može da te tuži za silovanje i treba.Ali to nije ucena.
Ako ima da plati onda ok.
Prvo se traži novac a onda alternative.
Lolcina.Samo da znaš da devojka posle može da te tuži za silovanje i treba.
Ne. Nego ako nemaju da plate novcem onda im traži usluge i posle isteka perioda provedenog u stanu ili gde već.Nije. Ako ja dobro shvatam neko nudi studentikanjama besplatan smještaj za sex sa njima? Nije to moralno. Ali nije ni ucena i protivzakonito. Gdje je tu ucena?