hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.156 18.11.2019. u 21:32 - Како да му се јавим преко друштвених мрежа ? #101 Јагода: Проблем је у томе што си ти била(уставри мислим да си још) јагода(слатка), а мени је само име Јагода ... Kliknite za proširenje... e hvala al mislim da sam nekako bila, sad je ovo
Јагода: Проблем је у томе што си ти била(уставри мислим да си још) јагода(слатка), а мени је само име Јагода ... Kliknite za proširenje... e hvala al mislim da sam nekako bila, sad je ovo
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 37.066 19.11.2019. u 11:22 - Како да му се јавим преко друштвених мрежа ? #102 Јагода: Ваш коментар је већ занимљив. Али постоји и проблем што је он млађи од мене отприлике од 5 до 10 година ... Kliknite za proširenje... Onda mu napiši .....verujte bez šale, otvara se škola za pačiće male
Јагода: Ваш коментар је већ занимљив. Али постоји и проблем што је он млађи од мене отприлике од 5 до 10 година ... Kliknite za proširenje... Onda mu napiši .....verujte bez šale, otvara se škola za pačiće male
Manastirka Buduća legenda Poruka 31.778 19.11.2019. u 11:33 - Како да му се јавим преко друштвених мрежа ? #103 PerfectOne: Onda mu napiši .....verujte bez šale, otvara se škola za pačiće male Kliknite za proširenje...
PerfectOne: Onda mu napiši .....verujte bez šale, otvara se škola za pačiće male Kliknite za proširenje...
tuc muc Poznat Poruka 9.006 19.11.2019. u 12:55 - Како да му се јавим преко друштвених мрежа ? #104 hirajgoagain: možda sam ovo ja, ja sam bila mala jagoda tj jagodica ali nekako nisam više zašto Kliknite za proširenje... Hirka brate, pa ne može se trol tužiti za povredu autorskih prava.
hirajgoagain: možda sam ovo ja, ja sam bila mala jagoda tj jagodica ali nekako nisam više zašto Kliknite za proširenje... Hirka brate, pa ne može se trol tužiti za povredu autorskih prava.
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.156 20.11.2019. u 22:26 - Како да му се јавим преко друштвених мрежа ? #105 tuc muc: Hirka brate, pa ne može se trol tužiti za povredu autorskih prava. Kliknite za proširenje... ma šta ima da se tuži prosto je otišlo
tuc muc: Hirka brate, pa ne može se trol tužiti za povredu autorskih prava. Kliknite za proširenje... ma šta ima da se tuži prosto je otišlo