Како да му се јавим преко друштвених мрежа ?

Јагода

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
188
Угледала сам слатког момка на инстаграму,баш је меден. Послала сам му захтев на инстаграму,убрзо је прихватио захтев , али није узвратио праћење. Има неколико слика са дететом неким,не знам је ли његово,по опису слике не може да се закључи.
А мало ми је и глупо да се јавим ако је већ ожењен,мислим то нема смисла ...
Како да му се јавим ? Иначе сам мало више стидљива по том питању .

Угледала сам слатког момка на инстаграму,баш је меден. Послала сам му захтев на инстаграму,убрзо је прихватио захтев , али није узвратио праћење. Има неколико слика са дететом неким,не знам је ли његово,по опису слике не може да се закључи.
А мало ми је и глупо да се јавим ако је већ ожењен,мислим то нема смисла ...
Како да му се јавим ? Иначе сам мало више стидљива по том питању .
giphy.gif

Pa, pošalji neku poruku podrške, napiši da ti se dopadaju njegove slike i da si iznenađena da neko iz tvog :zper:grada (?) radi nešto tako.
Koliko god da si stidljiva, reći da su fotografije zanimljive na Instagramu košta nula poena, a nije ni sramota jer 100 ljudi-100 ćudi.
Na osnovu Instagram profila možeš samo da ocenjuješ da li je neko lep, fotogeničan, da li zna da uhvati zanimljiv kadar... Nemoj sad da očekuješ da si ga već upoznala jer si mu pogledala slike. Slow down! I srećno!
300km je ništa... ali si to verovatno odokativno :think: Nevermind!

Poslednja izmena:
Pa, pošalji neku poruku podrške, napiši da ti se dopadaju njegove slike i da si iznenađena da neko iz tvog :zper:grada (?) radi nešto tako.
Koliko god da si stidljiva, reći da su fotografije zanimljive na Instagramu košta nula poena.
Na osnovu Instagram profila možeš samo da ocenjuješ da li je neko lep, fotogeničan, da li zna da uhvati zanimljiv kadar... Nemoj sad da očekuješ da si ga već upoznala jer si mu pogledala slike. Slow down! I srećno!

Ваш коментар је већ занимљив. Али постоји и проблем што је он млађи од мене отприлике од 5 до 10 година ...

Ni to nema veze, @Jaгода,
ja dobijem neke takve poruke i komentare od ljudi koji su boga pitaj gde u svetu, pa mi opet bude nekako drago.
Sve neki fini ljudi... želim da verujem u takav svet!
Poprave mi raspoloženje, nekad podsete da imam neku tako superlativnu osobinu o kojoj nisam ni razmišljala...
Sve u svemu, lep osećaj!

А изгледа да живи у граду близу моје тетке,сад сам гледала удаљеност и од моје тетке до његовог града има неких 30-45 минута вожње . Можда је најбоље да га ја одмах почнем нападати .

Pa, da... šta te košta?
Lično, kad mi se nečija slika dopada, udarim lajk i već idem na nešto drugo.
Prođe slika, prošlo sve, idemo dalje.
Vi novije generacije se malo u to bolje razumete.

Мени је 35 година, нисам толико млада. Него дошла сам на форум само како бих написала једну тешку тему,мислим да сам особа која има обавезу да уради то. Али мало ми је тешко то да урадим,боли . Због тога оклевам и пишем на другим темама,иако имам само за циљ написати нешто што је остало у мојој прошлости .Иначе хвала.
@sasasta такође и теби хвала .

Back