Jedan decko mi se jako svidja(i ja se njemu svidjam),ali smo oboje poprilicno stidljivi da bi jedno od nas preuzelo inicijativu. Ja sam sad odlucila da napravim prvi korak, ali ne znam kako.HELP!!!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
®:Kad ti zemljovruća fino kaže.....
Zurka:Jedan decko mi se jako svidja(i ja se njemu svidjam),ali smo oboje poprilicno stidljivi da bi jedno od nas preuzelo inicijativu. Ja sam sad odlucila da napravim prvi korak, ali ne znam kako.HELP!!!!!!![]()
A jedan se stideo da kaze da mu se pishki...Zurka:Jedan decko mi se jako svidja(i ja se njemu svidjam),ali smo oboje poprilicno stidljivi da bi jedno od nas preuzelo inicijativu. Ja sam sad odlucila da napravim prvi korak, ali ne znam kako.HELP!!!!!!![]()
malecka:Zurka:Jedan decko mi se jako svidja(i ja se njemu svidjam),ali smo oboje poprilicno stidljivi da bi jedno od nas preuzelo inicijativu. Ja sam sad odlucila da napravim prvi korak, ali ne znam kako.HELP!!!!!!![]()
jao tvoj topic me je podsetio na ovo:
"Ljubav je MAMIHLAPINATAPEI.Na jeziku naroda Ognjene zemlje znaci :'Gledajuci jedno drugome u oci, sa nadom da ce onaj drugi uraditi ono sto oboje zele, ali se ne usudjuju da to i ucine' "