Kako da joj pridjem?

Nikako. Nece biti sa tobom jer ako raskinete bice blam i zajebavanja od celog odeljenja. PA ako si ti tako pametan tigre koji si nas **** i pitao? Lepo sam ti rekao,a ti glumis neko znanje i sta sad smo ti mi krivi sto si ti praktikovao svoje i popusio? Tvoj problem kad si ne strpljiv. U ostalom covek ne moze da nauci ni da mu se dokaze dok sam ne iskusi i nema poente pomagati nekom kad nece da te slusa.

Nikako. Nece biti sa tobom jer ako raskinete bice blam i zajebavanja od celog odeljenja. PA ako si ti tako pametan tigre koji si nas **** i pitao? Lepo sam ti rekao,a ti glumis neko znanje i sta sad smo ti mi krivi sto si ti praktikovao svoje i popusio? Tvoj problem kad si ne strpljiv. U ostalom covek ne moze da nauci ni da mu se dokaze dok sam ne iskusi i nema poente pomagati nekom kad nece da te slusa.
Ma izvini e. :/

Ne preporucujem da imas ribu iz odeljenja..Znaci ako si 8 razred sacekaj tamo negde kraj godine..A ako si srednja to bi mozda bilo nesto ali ne verujem kao sto je rekao User Frendly bice vas blam a i zajebavanja tako da zaboravi to ti je samo najobicnija simpatija...Veruj mi..

Sačekaj decembar četvrte godine, onda se smuvajte, neće biti big deal
a uvek možeš i da joj prodaš neku originalnu foru, neki klasik, recimo,
pridješ i iznebuha pitaš: Da li te već neko čini srećnom?
Ona će reći: Molim?
-Pitao sam da li te neko već čini srećnom. Jer ako te čini, ne želim da stajem na put tudjoj sreći.Ali ako ne, imam snažnu intuiciju da bih mogao da ti učinim srce radosnim
-Pa postoji neko...
-Ali?
-Sladak je i tretira me..
-Izadji sa mnom
-E, slušaj...
-Izadji sa mnom
Samo izadji, samo dejt, ništa više. Večera, lepa atmosfera. Ako ti u jednom trenutku bude ružno, idi odmah.
-Znam da ću zažaliti zbog ovoga
-:)
Nadajmo se da će biti tako.

ei, pa i nije bas da ne funkcionisu
trenutno postoji jedan par u mom odeljenje, ono, sve je oke, alii kako ce se to zavrsitit, nzm, mogu samo da pitam Milana tarota
a imali smo takvih 'situacija' u odeljenju i ranije, i nikada nije bilo ruznih tripova posle raskida, ono, nastave da se druze u sk, ono, skolski drugovi i to je to
ma, bre, u mojoj skoli, generalno gledano, ima lom parova i svi funkcionisu normalno, nije ima zajednicko odeljenje ili klupa ni kamen spoticanja za 'razvijanja ljubavi' niti im je cim nakon raskida
ma nzm, ima nas raznih :D

Moja šematika prilaska:

zaližem kosu, prethodno naravno pljunem u dlanove

obučem kožnu jašu i stavim toalet-papir u gaće, da nabudžim jajca

dole naravno neke vepe pantalone

i ona zamantam glavom dok hodam... i da, nabijem čačkalicu medj zube

i kad vidim dobru ribu, tako pridjem, i čačkajući-mantajući prozborim "dubokim glasom"

"Hi baby, you smell soo fineee" (ali tako da ovo fineee ima dug i baršunast završetak)

e, uvek pali, čačkalice mi

sem kad je riba seljančura koja ne zna english, pa misli da je psujem

Moj drug je bio sa devojkom iz istog odeljenja, u osnovoj, i sasvim su fino furali...raskidali su 2-3x ali se uvek mire...mada je to sve do vas i vaseg ponasanja...ovaj ludak je bio najveci u skoli, niko ni da mu pisne, tako da... :lol:

Back