Titus Pulo
Početnik
- Poruka
- 2
Znam i da je mozda pateticno sto cu ovde da trazim pomoc..ali nekako imam utisak da me vi...zenski svet..mozete najbolje posavetovati ....Iako je 6 godina kofer u koji moze da se spakuje jako puno stvari potrudicu se da ne budem zamoran i sto koncizniji....Ljudi kako da prebolim devojku sa kojom sam bio bezmalo 6 godima.. ....Prosli smo mnogo toga zajedno,bili veoma bliski nikada jedno drugo nismo prevarili i jos uvek sam zatecen kako je do ovoga uopste doslo...ili ne zelim to sebi da priznam....Elem....Poceli smo da se zabavljamo jos od pocetka faksa i sve je islo savrseno...kada smo diplomirali ona se vratila kuci(drugi grad)..ne mogu da kazem da nam posle nije islo...bila je to velika promena jer smo ranije stalno bili zajedno ali smo se adaptirali,reko bih da smo imali veliko poverenje jedno u drugo....ipak daljina je pocela da cini svoje....pomalo smo poceli da budemo nepoverljivi....ona je od septtembra nasla stalan posao u struci u jednoj srednjoj skoli...pocela je da izlazi sa novim drustvom..da se vidja sa kolegama i nije mi bilo sve jedno.Shvatio sam da ako nesto ne pokusam da promenim da cu je izgubiti jer smo poceli da se sve vise udaljavamo.Pricali smo na temu da se ja preselim kod nje,iznajmimo neku garsonjeru i pocnemo da zivimo zajedno...dakle bio sam spreman da ostavim svoj grad,porodicu,prijatelje....ipak ona je bila sve nesto neodlucna...Jednog dana(pre malo vise od jednog meseca) ja sam resio da konacno znamo na cemu smo...uhvatio sam bus i nenajavljeno otisao kod nje...opet smo pricali o svemu ali ona nije bila spremna da otpocnemo zajednicki zivot...plakala je..govorila je da me voli ali da nam sada zvezde nisu naklonjene...toga dana bilo sta da mi je predlozila a da ostanemo zajedno ja bih pristao...cak bih i ziveo sa njenima...ipak ona nije imala resenja niti predloge...i tako se mi rastadosmo.... ....ipak ja nisam izdrao a da je ne pozovem posle nekih 7 dana...pitah je da opet budemo zajedno,da probamo ispocetka da sam spreman na sve zarad godina koje nisam hteo tek tako da bacim a onda potpuni sok za mene....rekla mi je da su joj se osecanja ugasila i da je pocela da se vidja sa nekim...jer kao slaba je posle raskida a prija joj njegovo drustvo .....i sta sad....nismo se culi od tada....evo vec mesec dana...Mo ram da napomenem da prilikom raskida i tog poslednjeg razgovora nije bilo nikakve patetike ni drame...bilo je dostojanstveno....iako je volim pozeleo sam joj svu srecu ovog sveta....ipak nisam se nadao da ce me tako lako odbaciti....Trebam li je pozvati...kako dalje da se postavim....stalno mislim na nju...pomozite drugari...