Kako da izbacim iz prakse naviku brisanja?

Od početka korone krenuo sam da brisem hranu iz prodavnice na mikrofiber asepsol, alkohol ili naprskam za ciscenje stakla. Kupim cokoladu, vodu, sok sta god, pogotovo, ono sto duze stoji kao pirinac ja obrisem. Tako vec dve godine. Ranije to nikad, ali nikad nisam radio. Nema to bas veze sa koronom konkretno nego ta roba se vuče svuda po magacinima, kamionima, na policama u radnji svako je ispipa, korpa i traka na kasi su prljave.

Da li je ovo donekle ok postupak ili sam stvorio slucajno neku malo sumanutu naviku?

Osim sto sam uvek kad se vratim od napolje brisao mob (uprlja se ekran, ispod maske).

tanka je linija izmedju poludio si i normale

i u jeku corone nisam brisala stvari koje kupim, niti sam stavljala rukavice pre pipanja kolica i slichno
posle trgovine imam u autu desinfekciju za ruke i to je to dok ne stignem kutji

inache sam ovamo bash neki dan odgledala snimak gde se mlada devojka lechi od prekomjernog pranja ruku i straha hvatanja za kvaku od vrata i ovo je katastrofa

Od početka korone krenuo sam da brisem hranu iz prodavnice na mikrofiber asepsol, alkohol ili naprskam za ciscenje stakla. Kupim cokoladu, vodu, sok sta god, pogotovo, ono sto duze stoji kao pirinac ja obrisem. Tako vec dve godine. Ranije to nikad, ali nikad nisam radio. Nema to bas veze sa koronom konkretno nego ta roba se vuče svuda po magacinima, kamionima, na policama u radnji svako je ispipa, korpa i traka na kasi su prljave.

Da li je ovo donekle ok postupak ili sam stvorio slucajno neku malo sumanutu naviku?

Osim sto sam uvek kad se vratim od napolje brisao mob (uprlja se ekran, ispod maske).
Ja sam u 23 pio vodu danima iz kolotraga na putu posle kiše.
'90. u tkz "Bosni".
Ne znam šta da ti kažem a da te teško ne uvredim.

Flaše kisele vode, ulja ili sok u tetrapaku operem sunđerom sa sredstvom za pranje sudova jer ću više puta da dodirujem isti predmet dok stoji u frižideru (odnosno ulje na polici) i to radim više od 20 godina, a drugo ne, jer ga otvorim jednokratno i upotrebim, osim naravno stvari kao što je brašno čije papirne kese je očigledno besmisleno brisati jer bi to upropastilo sadržaj.

Tvrdi sir raspakujem i pažljivo prebacim u svoju plastičnu kesu, pirinač presipam u tegle sa dobro dihtujućim poklopcima, originalnu ambalažu bacim.
Ti nikad nećeš umreti :D

Ne moras nista. Izbacio sam naviku.
Screenshot_2022-05-31-22-40-12-896_com.google.android.youtube.jpg

Bravo. :)

Back