AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.462
заболе ме керец кога ти нешто питаш.
Ово је форум, а не кафана по сепареима !
Јесте кафана.. и тема је шта је тема.. а не твоје здравствено стање
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
заболе ме керец кога ти нешто питаш.
Ово је форум, а не кафана по сепареима !
ma, kakvi, naplasili su te pandure koji su kupili stanove po 500 evra kvadrat da ce da ostanu bez njih ako rezim padne, ali mi im kazemo da ce ljudi kao kricko zaglaviti visedecenijsku robiju, nece biti pomilovanja za ovo lemanje dece i zena
https://srbin.info/rezim-aleksandra-vucica-je-gotov-ceka-se-obdukcija-pa-opelo/#gsc.tab=0
Отац Саша: Да ми онако неко пребије дете, од мене би добио бесплатно опело! ВИДЕО
Ovo je link iz medija.OK, hvala,.. ali
Zašto stavljaš moderaciju Krstarice u neprijatan i pristrasan položaj ?
Pozivanje na bilo koje okupljanje nije (bilo) dozvoljeno,.. ja sam imao velikih primedbi kada su to ovde SNS botovi radili.
Nije moje da ti to tutorišem, ali ako sam se bunio onda, moram i sada- prema svima jednako.
@Lagerta , je li ta interna odluka izmenjena ?
sorry.
Ovo je sa N1. Prenosim vest.U pravu si, ali ovo se može tumačiti i kao postavljanje informacija a ne poziv. Nalik onome kada su postavljali detalje o skupu u Sremskoj Mitrovici ili Jagodini.
misliš da to drugi ne razumeju, pa trebaš ti da im sugerišeš ?
Spamuješ,.. puno. I ništa dobronamerno. Sve više padaš i sve sam više razočaran tobom.
Ovo je link iz medija.
Ko poziva? Studenti.
Ovo je sa N1. Prenosim vest.
Сасвим могуће да сам их помешао.Можете ли одговорити на ово ?
Сасвим могуће да сам их помешао.
Не за СНС, него за свесне Србе. Ја сам против СНСа, и против усташа. Сад, сасвим је логично да нису сви хрвати усташе и убице, али, због величине и ужаса хрватских злочина према Србима, томора ипак појединачно доказивати. Дакле, за сваког важи претпоставка невиности, осим за хрвате. За њих постоји претпоставка кривице, док се не докаже супротно. Јер видиш, ради се о непокајаним и не кажњеним злочиницима, из оба светска рата а и из последњих збивања.Moze mi se, ja sam Hrvat. Za SNS, Ustasa.
Имам и Кораксу. Ето, он се јавно хвалио пре пар година, како су његови родитељи морали да побегну од Срба, у Земун у другом свтском рату. И тако се од Срба спасио. Можеш мислити каква му је фамилија била, кад је морала да бежи од Срба и кад су га усташе спашавале.Ок. Имате ли неку 'пикантерију' о Душку ?
.. ето живео у Торонту .....![]()
Имам и Кораксу. Ето, он се јавно хвалио пре пар година, како су његови родитељи морали да побегну од Срба, у Земун у другом свтском рату. И тако се од Срба спасио. Можеш мислити каква му је фамилија била, кад је морала да бежи од Срба и кад су га усташе спашавале.
Не. Немам ништа. Мислим да је југословен српског порекла, али конкретно немам ништа. Мада,ит о је доољно.
Имам и Кораксу. Ето, он се јавно хвалио пре пар година, како су његови родитељи морали да побегну од Срба, у Земун у другом свтском рату. И тако се од Срба спасио. Можеш мислити каква му је фамилија била, кад је морала да бежи од Срба и кад су га усташе спашавале.
Не. Немам ништа. Мислим да је југословен српског порекла, али конкретно немам ништа. Мада,ит о је доољно.
ajde amerikanc, brem ti ne jdi sta nije z jelo/ va,ma uj amreici nefali nistazivimo za lustraciju, a vi sanjajte egzoticna ostrva i da ce aljek i brnaba i vas da natovare na falkone, kada zdime, sinisa im je vec sklonio pare offshore, kod "prijatelja"
gde se ti jamerikanac stalno guras?zivimo za lustraciju, a vi sanjajte egzoticna ostrva i da ce aljek i brnaba i vas da natovare na falkone, kada zdime, sinisa im je vec sklonio pare offshore, kod "prijatelja"
gde se ti jamerikanac stalno guras?
"mi pa mi" sta ti imas sa Srbijom?
osim grobova svojih predaka?
gledaj ti svoj oregon, nevadu ili sta vec![]()
ha??После фијаска 'Протеста против Протеста' .. најлукративниј аопција Вучићу је да подметне Монархију као куавичије јаје
Додуше...
постоји опција који многе истичу да , рокада 'топа' и 'краља' ... Додика и Вучаича
је још једно братско решење корисно за Све у Србији .. анарочито Србе