Како ће Вучић ' победити '

ma, kakvi, naplasili su te pandure koji su kupili stanove po 500 evra kvadrat da ce da ostanu bez njih ako rezim padne, ali mi im kazemo da ce ljudi kao kricko zaglaviti visedecenijsku robiju, nece biti pomilovanja za ovo lemanje dece i zena
https://srbin.info/rezim-aleksandra-vucica-je-gotov-ceka-se-obdukcija-pa-opelo/#gsc.tab=0

Отац Саша: Да ми онако неко пребије дете, од мене би добио бесплатно опело! ВИДЕО

Ви неможете да схватите зашто суцене станова такве какве су ?

Одзимите милијарде од оних који су наметали минималце ... Смањите им МАКСИМАЛАЦ.....

OK, hvala,.. ali
Zašto stavljaš moderaciju Krstarice u neprijatan i pristrasan položaj ?
Pozivanje na bilo koje okupljanje nije (bilo) dozvoljeno,.. ja sam imao velikih primedbi kada su to ovde SNS botovi radili.
Nije moje da ti to tutorišem, ali ako sam se bunio onda, moram i sada :) - prema svima jednako.
@Lagerta , je li ta interna odluka izmenjena ?
sorry.
Ovo je link iz medija.

Ko poziva? Studenti.

misliš da to drugi ne razumeju, pa trebaš ti da im sugerišeš ?

Spamuješ,.. puno. I ništa dobronamerno. Sve više padaš i sve sam više razočaran tobom.

Стање код многих је јако компликовано

Ако се не слажу са 'ставом'.. аутоматски значи да су 'против' става

Ако супротив 'става'..против су 'мене'.....

ако им је став тако ..онда су 'то и то ' ....

Идући тако на север .. сви долазе са југа ... Као да нису мрднули из места

Moze mi se, ja sam Hrvat. Za SNS, Ustasa.
Не за СНС, него за свесне Србе. Ја сам против СНСа, и против усташа. Сад, сасвим је логично да нису сви хрвати усташе и убице, али, због величине и ужаса хрватских злочина према Србима, томора ипак појединачно доказивати. Дакле, за сваког важи претпоставка невиности, осим за хрвате. За њих постоји претпоставка кривице, док се не докаже супротно. Јер видиш, ради се о непокајаним и не кажњеним злочиницима, из оба светска рата а и из последњих збивања.

Ок. Имате ли неку 'пикантерију' о Душку ?

.. ето живео у Торонту .....:think:
Имам и Кораксу. Ето, он се јавно хвалио пре пар година, како су његови родитељи морали да побегну од Срба, у Земун у другом свтском рату. И тако се од Срба спасио. Можеш мислити каква му је фамилија била, кад је морала да бежи од Срба и кад су га усташе спашавале.

Имам и Кораксу. Ето, он се јавно хвалио пре пар година, како су његови родитељи морали да побегну од Срба, у Земун у другом свтском рату. И тако се од Срба спасио. Можеш мислити каква му је фамилија била, кад је морала да бежи од Срба и кад су га усташе спашавале.

...да поновим..о Душку

https://radar.nova.rs/kibicfenster/boze-zdravlja/

Извини ево података о Кораксу

https://sr.wikipedia.org/wiki/Predrag_Koraksić

Пише да су му оца убили четници ..и да је зато избегао са породицом ...Непише да су убили Срби ....

Имаш линк где пише 'убили Срби'

Не. Немам ништа. Мислим да је југословен српског порекла, али конкретно немам ништа. Мада,ит о је доољно.

... Довољно је да си четник ...'православац'...' миропомазан од СПЦ'..шта ли? ..и само једино тиме си Срб..остали нису Срби ?

Како можеш трпети Карађорђевиће који су издали четнике а Србију краљевину расточили ...

Трпиш их јер је СПЦ уз њих...и Вучића трпиш јер га је СПЦ 'аминовала'

Poslednja izmena:
Не. Немам ништа. Мислим да је југословен српског порекла, али конкретно немам ништа. Мада,ит о је доољно.

https://www.dw.com/sr/koraksovo-desno-oko/a-46255947

...
Ваша породична историја је сигурно имала велики утицај на ваш политички став?

Ја сам из Чачка. Али када сам имао осам година, побегао сам из свог краја близу Чачка. Мог оца су убили четници 1941. године, а целу породицу су осудили на смрт. Сазнали смо за то, слуга који је радио у четничком штабу обавестио нас је да се четничка тројка спрема да нас убије, и ми смо побегли.

Мој отац је заробљен као краљевски официр на самом почетку рата и требало је да буде возом превезен преко Словеније у логор. Побегао је и вратио се у чачански крај где је био међу онима који су дигли устанак. Чак и за време краљевине, као учитељ, стално је премештан са послом јер је агитовао међу сељацима, био је у опозицији. На једном таквом путовању добио сам богиње, са четири године дете мора бити у замраченој соби. А у возу то није било могуће. Вид на левом оку ми је оштећен од четврте године. Све што сам до сада нацртао – нацртао сам гледајући десним оком.

Мој отац је добио упалу плућа након што је препливао реку Мораву после немачког напада. Био је у сеоској болници са двадесетак партизана. Четници су прекинули сваку сарадњу са партизанима. Већ су тада правили договоре са Немцима. Прво су две „штуке“ напале сеоску школу у којој се налазила болница, а затим су је четници опколили. Убили су оне који нису могли да ходају, а остале рањенике и болесне, укључујући и мог оца, одвели су у свој штаб. Тамо су их стрељали. Мој отац је био тешко рањен, али је преживео пуцање. Допузао је до потока да пије воде. Једна сељанка га је тамо видела ујутру и пријавила га четницима. Дошли су и докрајчили га. Мајка је мени и брату испричала о томе тек после ослобођења.

Да ли је ваша породица била српскохрватска?

Моја мајка је била Хрватица. деда, њен отац, Петар Божић( мој додатак..вероватно католик под аустругарским притиском и декларативно 'Хрват' ...па му је и мајка 'Хрватица') , био је шеф пореске управе града Београда у Краљевини Југославији. Имао је кућу на Дорћолу. Сећам се да сам пре Другог светског рата долазио код њих са мајком, бака би ме водила по Београду, близу Палате где сада столује Вучић, сећам се ниша у којима су гардисти стајали као статуе. Када су Немци 6. априла бомбардовали Београд, циљали су електрану која је била у близини и погодили дедину кућу. Када су изашли из склоништа, затекли су изгорело место. Сакупили су документа и слике које су пронашли и отишли су код неких пријатеља који су живели на баржи на Сави. А онда су се преселили у Земун. У хаосу после капитулације Југославије, тамо су изнајмили стан. Његова мајка је била Италијанка из Пољица код Сплита. Био је одличан математичар и добро је цртао. Он је једини у породици од кога сам то могао да наследим.

Poslednja izmena:

Србија треба да постане четнички СПЦ 'емират' а по примеру земаља у окружењу све друге конфесије верне неверне треба истерати ?!

Велика замерка Кораксу што се бавио само 'Српским злом' ...

У карикатуре је могао да 'убаци' Милошевића Туђмана и Алију и остале

као например Ранко Гузина

Karikatura_Ranka_Gudzine_nastala_u_vreme_raspada_nekadasnje_Jugoslavije.jpg

Него да се вратимо на тему .

'како ће Вучић победити' ...

'ставити у први план' 'Крунскога Принца'?

уз Асистенцију СПЦ?

Некако је 'план' скоро па као некаква 'дереволуција'..да га назовемо 'дереволуција мантија' ?

Да ли ће Карађорђевићи да се тако ставе 'услужбу' 'службе' ....јер како је 'широко познато' СПЦ и АВ су 'службино чедо'

Мафија укључује под капу и 'круну' ?

Да..Не....Можда..а како ..а зашто ...

Poslednja izmena:
gde se ti jamerikanac stalno guras?

"mi pa mi" sta ti imas sa Srbijom?

osim grobova svojih predaka? :think:

gledaj ti svoj oregon, nevadu ili sta vec :kafa:

После фијаска 'Протеста против Протеста' .. најлукративниј аопција Вучићу је да подметне Монархију као куавичије јаје

Додуше...

постоји опција који многе истичу да , рокада 'топа' и 'краља' ... Додика и Вучаича

је још једно братско решење корисно за Све у Србији .. анарочито Србе

@dlugomir @RužnaKoLopov

После фијаска 'Протеста против Протеста' .. најлукративниј аопција Вучићу је да подметне Монархију као куавичије јаје

Додуше...

постоји опција који многе истичу да , рокада 'топа' и 'краља' ... Додика и Вучаича

је још једно братско решење корисно за Све у Србији .. анарочито Србе
ha?? :hahaha1:

Back