Kako će svet izgledati 2050. godine

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kako će izgledati svet 2050. godine?

• 1. svet će biti podeljen na par super država / blokova

• 2. svet će biti jedna velika federacija država

• 3. svet će funkcionirati kao Imperija - smrt demokracije i liberalnog društva

• 4. svet će se zaokrenuti ulevo - smrt kapitalizmu

• 5. nakon 3. svetskog rata pitanje šta će od sveta ostati :(

• 6. zadesit će nas neka kataklizma :(

• 7. svet će biti pun manjih etničkih ratova gde će velike države stajati po strani

• 8. neće se ništa bitno promeniti

• 9. doći će vanzemaljci i rešiti stvar :)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

mogo bi da potpišem ovo ;)

nego reci ti meni batice gde će biti ova naša balkanska jaruga u svemu tome?:per:

Pa, medju balkanskim narodima ce jos uvek postojati odredjeni nivo nepoverenja i predrasuda, ali to ce biti znatno nize nego danas, jer cemo biti bez vojski pa ce mogucnost sukoba biti minimalan, a i odvojen zivot je ipak najbolje resenje za nas, pa ce posle par decenija istog otupeti taj negativitet, ali nece nestati.

A i skocice zivotni standard sto je uvek bitan faktor (bicemo negde na 80% evropskog proseka). Ljudi koji lepo zive su srecni i niko im ne smeta. Zivotni vek ce biti oko 85 godina u proseku ( 80 ce postati novih 70). Stanovnistvo ce se smanjiti i grupisati u velike gradove.

Pa, medju balkanskim narodima ce jos uvek postojati odredjeni nivo nepoverenja i predrasuda, ali to ce biti znatno nize nego danas, jer cemo biti bez vojski pa ce mogucnost sukoba biti minimalan, a i odvojen zivot je ipak najbolje resenje za nas, pa ce posle par decenija istog otupeti taj negativitet, ali nece nestati.

A i skocice zivotni standard sto je uvek bitan faktor (bicemo negde na 80% evropskog proseka). Ljudi koji lepo zive su srecni i niko im ne smeta. Zivotni vek ce biti oko 85 godina u proseku ( 80 ce postati novih 70). Stanovnistvo ce se smanjiti i grupisati u velike gradove.

mislim da će primerci a.k.a. Tihi, eremita, misoni, torente... biti na bazi statističke pogreške... tj. mrzitelji Hrvata, Albanaca, muslimana a i Srba...će se posmatrati u specijaliziranim klinikama;)
:per:

Unknown%20-%20Le%20seigneur%20des%20anneaux%20(15)%20-%20Dans%20le%20Mordor.jpg

биће формирано неколико супер држава, а једна од граница ће бити и она између срба и хрвата, хрвати ће бити јужни фатерланд а српске земље  вероватно у евроазији пошто је опција за нато у повлачењу још од 1999., сад само шутановац и драшко још понекад добију нападе шизења и почну да паламуде о србији у натоу.

To je drugo bre ,ovi se mešaju sa germanima i slovenima od kada su pre 1000 i kusur godina dojahali u Panoniju iz onih azijskih pripizdina , sa kojima bi btw sada neki da se bratime.:hahaha:
Mada nije ti rasni i genetski momenat presudan ,nego i inače kakve veze mi imamo sa fuckin Azerbejdžanom i Uzbeklistanom , osim onog psihotčnog dupeuvlakačkog parka koji im je Djido podigao na mestu pokojnog Taša . :sad2:

To je drugo bre ,ovi se mešaju sa germanima i slovenima od kada su pre 1000 i kusur godina dojahali u Panoniju iz onih azijskih pripizdina , sa kojima bi btw sada neki da se bratime.:hahaha:
Mada nije ti rasni i genetski momenat presudan ,nego i inače kakve veze mi imamo sa fuckin Azerbejdžanom i Uzbeklistanom , osim onog psihotčnog dupeuvlakačkog parka koji im je Djido podigao na mestu pokojnog Taša . :sad2:

Iskreno, nemam pojma.

Kad gledam Eurosong shvatim koliko sam neobrazovana i da su sad Evropa sve neki ..džani, ..stani :lol:

ovo oko stanovnistva je mlacenje prazne slame.jel mogao neko pre trideset godina da ocekuje ovoliki pad stanovnistva na primer u istocnoj evropi-pa nije.jel moglo da se ocekuje da ce se stabilizovati populacija svedske-nije.pazi,rusija je u 2010 zabelezila porast stanovnistva(mada pre svega imigracijom iz zemalja bivseg SSSR-a,a plus i sto ulazu ogroman novac u podsticanje nataliteta).trendovi promene populacije su nepredvidivi.jedino sto znam je da ce kinezi osvojiti svet(cemu se,da se razumemo,uopste ne radujem,ja se njih izuzetno plasim)
za ameriku se doduse moze ocekivati porast-ali 2050 od tih 430 miliona svaki drugi ce se zvati hoze.

Zapravo mislim da je baš 2010. godine prvi put više rođenih nego umrlih ne računajući imigrante... Nisu oni kao naša vlada kad drmne pet dodatnih poreza, pa kaže kako nismo imali deficit u budžetu...

Back