kako ce Srbi

ca-mu47:
preboljeti nezavisnost Kosova?
hoce li Kosovo uci u EU prije Srbije?

Hoce li Srbi onda pohrliti za kosovskim drzavljanstvom kao sto danas hrle za bugarskim i rumunskim a Bogami nije im mrsko ni hrvatsko.

Pa nema tu sta da se prebili posto KiM nezavisnost dobiti nece.
A i kad bi dobilo u EU nece uci nikada kao sto ni jedna druga muslimanska zemlja nece uci.

mu-ca74:
sallaam-alejkum. Brate ca-mu, bo-ho-šnjaćki na-ha-rod je ohduševljen tvojim ahktivnostima na ovom kaurskom fo-ho-rumu i po-ho-slao je mene da ti se pridružim. Za-ha-jedno ćemo srbo-ćetnicima pokazati ko smo mi Bo-ho-šnjaci!

Opet si uzeo tastaturu bez nadzora strucnog lica?

ca-mu47:

Hoce li Srbi onda pohrliti za kosovskim drzavljanstvom kao sto danas hrle za bugarskim i rumunskim a Bogami nije im mrsko ni hrvatsko.

:lol: :lol: :lol:

Evo ti sta ce biti : Srbi ce traziti azil na Kosovo,pa ce se broj Srba tamo povecavati,dok ne dosegne 2-3 miliona,a Albanci ce se masovno iseljavati,i eto Srbiji Kosova... :wink:

ca-mu47:

Стварно ти није лако...
Чекали смо те са новим небулозама мало да се насмејемо,
ал ово је...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има да си дотако дно живота.... :wink:

Косово није независно,
а и кад би било, мислиш да би та ''црна рупа'' ушла уопште у ЕУ са Албанцима на челу.... Хм, реко би ти да размислиш ал нећу те вређам..... :wink:

Registra:
Eto, baš na Albance sam i mislila, e sad mi kaži da će Koštunica i Velja, a o radikalima da ne govorim, raditi na tome da albanski bude službeni jezik u Skupštini. :shock:

To što ti pričaš je u redu i ja se potpuno slažem s' tobom, ali demantuje nas stvarnost.

Зашто овако гомилама ЛУПЕТАШ. То је већ усвојено и већ ће бити омогућено у Савезној скупштини обраћање Шиптара на шиптарском језику - само да се
доврше и омогуће техничке могућности (јер не сме да се наруши изглед сала
које су под заштитом Завода за зашт.споменика културе).-

tokyo:
hm...pa valjda će uć prije Kosova u EU :roll:

Истовремено и Косово и Шумадија и Срем, Бачка и Банат и Мачва, Неготинска Крајина,
Поморавље и Метохија као јединствена Краљевина Србија ;-)

ca-mu47:

Ако Србија ИКАДА уопште и уђе у ЕУ

УЋИ ЋЕ ЦЕЛА

А НЕ ИЗ ТРИ ДЕЛА !!!!!!!!!!

Dikan:
Истовремено и Косово и Шумадија и Срем, Бачка и Банат и Мачва, Неготинска Крајина,

И југоисточна Србија...... :wink:
Сви нас заборављају...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dikan:

a bilo bi jednostavnije da si rekao Srbija i njene dvije pokrajne sa njom

tokyo:
a bilo bi jednostavnije da si rekao Srbija i njene dvije pokrajne sa njom

Па не бих био у праву.
Србија има више покрајина, крајина и регија и све чине јединствену Србију.
Две од њих имају аутономију.
Без једне од њих Србија није Србија већ остатак од Србије.
То нису њене колоније већ су то интегрални делови Србије.
Све је то Србија од Хоргоша до Шар-планине.
То ти је исто као кад бих ја рекао Хрватска и њене две покрајине Славонија и Далмација
са њом ће ући у ЕУ.
Нема потребе за тим. ;-)

Back