Kako će se zvati Srbija nakon trećeg svetskog rata?

• Začetnik teme Začetnik teme oz007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako ce se zvati Srbija nakon treceg svetskog rata?

• Nece vise biti drzava nego jedinstveno Bozje Kraljevstvo

• Kraljevina Srbija

• Republika Srbija

• Veliko Kosovo

• Velika Crna Gora

• Beogradski Pasaluk

• Nezavisna Ustaska Pokrajina Srbija

• Republika Srbija

• Juzna Rusija

• Ne znam a previse sam lenj danas da razmislim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
taj scenario ce biti uskoro,mozda nece biti klasicnog rata ali ce doci do promjene geopolitickih okolnosti u svjetu,bice uspostavljena ravnoteza pored NATO pakta Amerike i njenih satelita uspravice se Rusija sa svojim saveznicima siguran sam Kina,Bjelorusija,Venecuela,Iran,sirija,Libija...to su za sad moguci kandidati za novi pakt koji ce osnovati ruska federacija

e sad nama bi najvise odgovaralo da se trenutni svjetski poredak sto pre rasturi,da usa i njeni sateliti dovoljno oslabe kako bi mi mogli povratiti nase okupirane teritorije kosovo,zapadnu krajnu,slavoniju,liku,baniju,kordun,severnu dalmaciju i stvoriti jedinstvenu Srpsku drzavu,posto znamo kakvi smo mi Srbi najbolje bi bilo da da nova ve4lika slobodna Srpska drzava bude federacija po uzoru na rusku i nek se zove

UJEDINJENE SRPSKE DRZAVE amin dace bog

Poslednja izmena:
Pretpostavite da je zavrsio TRECI SVETSKI RAT i bio se vratio Gospodin nas Isus Hristos pa su svi mrtvi oziveli.

Nstale su nove drzave pa je Srbija drzava ili mozda dio neke nove drzave.

Kako ce se zvati Srbija nakon treceg svetskog rata?

Ne znam kako ćemo se zvati, ali ćemo doživeti da nam svi orlovi koji lete po Srbiji stvarno budu dvoglavi orlovi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back