Srbija ce izgledati onako kao je njezini gradjani zele !
Jedan deo građana, da. Ali koji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija ce izgledati onako kao je njezini gradjani zele !
Ako na izborima 11 maja pobedi Koalicija dupelizaca predvodjenih DS-om sledi nam otimanje Vojvodine, Raske i juga Srbije.
Svi preostali Srbi sa Kosova bice proterani.
Srbija ce prestati da postoji kao drzava i postaje protektorat NATO pakta.
Da li je ovo razmisljanje posledica previse druzenja sa proizvodima ICN Galenika ili neceg drugoga ...
Ako Srbija, posle svega, izabere šargarepu onda joj tako i treba ...
Uvek sam mislio da će Tarabićeva "šljiva" biti zbog ratova ili neke katastrofe. Sada vidim i drugu varijantu.
Eu je glupa što nas ne primi - to je najlakši put da Srbi nestanu. Vrlo brzo će se na popisu izjašnjavati kao nacija EU ... Već viđeno primerom u SFRJ. Mamon je nova religija i ovde se dobro prima ...
Преображена.Kako ce izgledati Srbija posle vanrednih izbora u maju?
Bože kakva glupost. Da, šta reći za "budale" koje su ostavile primitivizam i nacinalizam iza sebe i zasnivale multietničke brakove, pa kad su videli sa kakvim ludacima žive su morali da se izjašnjavaju kao Jugosloveni. (što je u osnovi tačno jer su svi narodi sem Squiptara ovde južnoslovenskog porekla)
Ako na izborima 11 maja pobedi Koalicija dupelizaca predvodjenih DS-om sledi nam otimanje Vojvodine, Raske i juga Srbije.
Svi preostali Srbi sa Kosova bice proterani.
Srbija ce prestati da postoji kao drzava i postaje protektorat NATO pakta.
Morali ? Ne. Izgovor moranja su imali u ranijim vremenima (Turaka, kad su menjali i veru ili Vatikana - katolici).
U bivšoj SFRJ jedino u Srba je bilo "sramotno" nacionalno se izjasniti ...Ne bih dublje o tom fenomenu ali činjenica da je postojao govori i o budućnosti. Sličnosti ima i u stampedu novokomponovanih vernika početkom 90.ih. Odjednom se posle 50 godina setili da imaju i svoje slave ...
Dakle, prime li nas i bude li neko podmetnuo EU naciju - eto Srba u ogromnim količinama. Strašno vole da su IN.
Čast svim izuzecima !
Koliko gluposti na jednom mestu! Jesu li NATO trupe na tlo Srbije dosle za vreme demokrata ili za vreme tvojih idola? Sad su samo zavrsili posao koji su poceli za vreme vladavine osovine zla!
Izvoli idi u Pristinu i zivi tamo! To preporucujem svima koji bi da sacuvaju Kosovo, pokupite vasu decu i pravac Kosovo! Ja imam nesto zemlje tamo pa vam mozda i poklonim!
Ne volim LDP ali ako treba da biram izmedju devedesetih i Cedomira onda je Cedomir zlatan!
А теби ако се не свиђа Србија - ИЗВОЛИ И ИДИ У ЕУ И ЖИВИ ТАМО, ЈАСНО?!:x
Gluposti, naconalisticke gluposti. Zbog takvih suludih stavova na sve 3 strane smo i imali gradjanski rat.
Ako na izborima pobede kamiondzije...Odlazim na nekoliko godina preko crte.
Da "palimo" u duetu ?Ovako nešto sam upravo ja htela da napišem.
Da "palimo" u duetu ?
Kuda? Meksiko. Mislim da bi to bila, zbog interesovanja, najbolja opcija. 3. februara nije pobedio samo Boris Tadić,pobedio je zdrav razum i želja za životom većine građana Srbije. Verujem da se ta energija ne može uništiti kao što se ni točak istorije ne može vratiti unazad.