Kako će izgledati Srbija posle vanrednih izbora u maju?

Ako Srbija, posle svega, izabere šargarepu onda joj tako i treba ...

Uvek sam mislio da će Tarabićeva "šljiva" biti zbog ratova ili neke katastrofe. Sada vidim i drugu varijantu.

Eu je glupa što nas ne primi - to je najlakši put da Srbi nestanu. Vrlo brzo će se na popisu izjašnjavati kao nacija EU ... Već viđeno primerom u SFRJ. Mamon je nova religija i ovde se dobro prima ...

Ako na izborima 11 maja pobedi Koalicija dupelizaca predvodjenih DS-om sledi nam otimanje Vojvodine, Raske i juga Srbije.

Svi preostali Srbi sa Kosova bice proterani.

Srbija ce prestati da postoji kao drzava i postaje protektorat NATO pakta.

Da li je ovo razmisljanje posledica previse druzenja sa proizvodima ICN Galenika ili neceg drugoga ...

Ako Srbija, posle svega, izabere šargarepu onda joj tako i treba ...

Uvek sam mislio da će Tarabićeva "šljiva" biti zbog ratova ili neke katastrofe. Sada vidim i drugu varijantu.

Eu je glupa što nas ne primi - to je najlakši put da Srbi nestanu. Vrlo brzo će se na popisu izjašnjavati kao nacija EU ... Već viđeno primerom u SFRJ. Mamon je nova religija i ovde se dobro prima ...

Bože kakva glupost. Da, šta reći za "budale" koje su ostavile primitivizam i nacinalizam iza sebe i zasnivale multietničke brakove, pa kad su videli sa kakvim ludacima žive su morali da se izjašnjavaju kao Jugosloveni. (što je u osnovi tačno jer su svi narodi sem Squiptara ovde južnoslovenskog porekla)

Bože kakva glupost. Da, šta reći za "budale" koje su ostavile primitivizam i nacinalizam iza sebe i zasnivale multietničke brakove, pa kad su videli sa kakvim ludacima žive su morali da se izjašnjavaju kao Jugosloveni. (što je u osnovi tačno jer su svi narodi sem Squiptara ovde južnoslovenskog porekla)

Morali ? Ne. Izgovor moranja su imali u ranijim vremenima (Turaka, kad su menjali i veru ili Vatikana - katolici).

U bivšoj SFRJ jedino u Srba je bilo "sramotno" nacionalno se izjasniti ...Ne bih dublje o tom fenomenu ali činjenica da je postojao govori i o budućnosti. Sličnosti ima i u stampedu novokomponovanih vernika početkom 90.ih. Odjednom se posle 50 godina setili da imaju i svoje slave ...

Dakle, prime li nas i bude li neko podmetnuo EU naciju - eto Srba u ogromnim količinama. Strašno vole da su IN.

Čast svim izuzecima !

Ako na izborima 11 maja pobedi Koalicija dupelizaca predvodjenih DS-om sledi nam otimanje Vojvodine, Raske i juga Srbije.

Svi preostali Srbi sa Kosova bice proterani.

Srbija ce prestati da postoji kao drzava i postaje protektorat NATO pakta.

Koliko gluposti na jednom mestu! Jesu li NATO trupe na tlo Srbije dosle za vreme demokrata ili za vreme tvojih idola? Sad su samo zavrsili posao koji su poceli za vreme vladavine osovine zla!

Izvoli idi u Pristinu i zivi tamo! To preporucujem svima koji bi da sacuvaju Kosovo, pokupite vasu decu i pravac Kosovo! Ja imam nesto zemlje tamo pa vam mozda i poklonim!

Ne volim LDP ali ako treba da biram izmedju devedesetih i Cedomira onda je Cedomir zlatan!

Morali ? Ne. Izgovor moranja su imali u ranijim vremenima (Turaka, kad su menjali i veru ili Vatikana - katolici).

U bivšoj SFRJ jedino u Srba je bilo "sramotno" nacionalno se izjasniti ...Ne bih dublje o tom fenomenu ali činjenica da je postojao govori i o budućnosti. Sličnosti ima i u stampedu novokomponovanih vernika početkom 90.ih. Odjednom se posle 50 godina setili da imaju i svoje slave ...

Dakle, prime li nas i bude li neko podmetnuo EU naciju - eto Srba u ogromnim količinama. Strašno vole da su IN.

Čast svim izuzecima !

Gluposti, naconalisticke gluposti. Zbog takvih suludih stavova na sve 3 strane smo i imali gradjanski rat.

Koliko gluposti na jednom mestu! Jesu li NATO trupe na tlo Srbije dosle za vreme demokrata ili za vreme tvojih idola? Sad su samo zavrsili posao koji su poceli za vreme vladavine osovine zla!

Izvoli idi u Pristinu i zivi tamo! To preporucujem svima koji bi da sacuvaju Kosovo, pokupite vasu decu i pravac Kosovo! Ja imam nesto zemlje tamo pa vam mozda i poklonim!

Ne volim LDP ali ako treba da biram izmedju devedesetih i Cedomira onda je Cedomir zlatan!

А теби ако се не свиђа Србија - ИЗВОЛИ И ИДИ У ЕУ И ЖИВИ ТАМО, ЈАСНО?!:x

А теби ако се не свиђа Србија - ИЗВОЛИ И ИДИ У ЕУ И ЖИВИ ТАМО, ЈАСНО?!:x

Lepo je ziveti na Vracaru ili u Novom Sadu i biriti se za Kosovo! Koliko si puta bio tamo?

A ako pocnemo da se vracamo nazad, prema Zlobodanu, da znas i da cu da odem! Preziveti jednu golgotu u zivotu je sasvim dovoljno! Hocu da moja deca rastu kao normalne a ne kao ksenofobicne osobe!

Ako si u svadji sa celim selom, onda je problem sa tobom a ne sa ostatkom sela!

Srbija ce posle izbora izgledati gore nego sada.Izbori su u maju, posle toga pregovori o vladi minimum 3 meseca, sto znaci da novu vladu verovatno necemo imati pre septembra.To ce verovatno ponovo biti neka vlada "demokratskog" bloka.Kostunica ce u toj vladi biti ponovo premijer, i jos jaci nego sad.
A oni koji kazu da cemo birati izmedju evrope i izolacije, neka prestanu da lupaju gluposti.Uslov za potpisivanje SSP-a je izrucenje mladica, a ne podeda DS-a , G17 i LDP, kako to mnogi shvataju.Pa DS i G17 su skoro godinu dana na vlasti, imaju ministarstvo odbrane, tajne sluzbe , pa nista nisu uradili na saradnji sa hagom.
Tadic je rekao da njegovom pobedom Srbija dobija stabilnost, investicije, radna mesta - a od njegove pobede, evro 85, pad berze, benzin 100 din ...
Danas mi je najsmesniji bio Djilas koji je u Dvouglu rekao da Srbija ulaskom u EU dobija evropske plate.Ha-ha, gospodine Djilas, kolika je prosecna plata u Bugarskoj"?

"Siguran sam da će izbori 11. maja biti referendum za evropsku perspektivu Srbije ili za Srbiju izolacije, kakva je bila Albanija pod Enverom Hodžom '' Šutanovac

Evropska perspektiva Srbije ne zavisi od toga da li ce pobediti DS, G17 i LDP, vec od saradnje sa Hagom.Sutanovac je skoro godinu dana ministar odbrane, a ne rece nam gde je Mladic.
Danas mi je Djilas bio najsmesniji kada je rekao da ulazak u EU, znaci evropske plate.Gospodine Djilas, kolika je prosecna plata u Bugarskoj?

ja mislim da ce kampanja biti najprljavija do sad.DS je napokon otvorila karte u vezi stava o kosovu.udruzice se sa LDP i g17 a uz maksimalnu logisticku i finansijsku pomoc spolja nece birati sredstva da sasece drugu stranu.radikali ce ostati na istom zbog izlaska Maje iz stranke .ocekujem pobedu zuto-crne koalicije i daljnju rasprodaju svega sto vredi u srbiji nekolicini tajkuna koji ce se kriti iza nekih toboze stranih kompanija.bicemo kao poljska u uniji ali sa standardom i platama kao i sada.onda posle par godina otvorice se granice nasim ljudima za slobodno trazenje posla na zapadu ali ce tamo vec sve biti krcato od poljaka i rumuna i bugara da ce pasti cena rada i bice manja ponuda posla pa se pecalba nece isplatiti.vec je sada tako a bice i gore.duze vreme sam napolju pa vidim razliku.ali nikad se ne zna .kod srba je sve moguce pa i da pobede nacionalisti ili desna opcija.ali sam siguran da srbija nece biti u izolaciji ako se to desi jer je dosta stranog kapitala tamo a bice ga jos.

3. februara nije pobedio samo Boris Tadić,pobedio je zdrav razum i želja za životom većine građana Srbije. Verujem da se ta energija ne može uništiti kao što se ni točak istorije ne može vratiti unazad.

...jesi siguran... mnogi su glasali za njega misleci da ce tako sacuvati Kosovo...bilo je kao ako pobedi TN Kosovo dobija nezavisnost...a hoce li BT dati ostavku ako pobede radikali?

Back