Kako će izgledati Srbija posle vanrednih izbora u maju?

Baš je dobro da je neko iščupao staru temu, čisto da vidimo kakvi su prognozeri bili neki forumaši, pogotovo sada kada je već izvesno ko će formirati vladu.

Zato, evo nekih tekstova sa početka da se malo podsetimo... :)

Vladu ce ciniti SRS-DSS-NS i mozda SPS a premijer ce najverovatnije opet biti Kostunica.
Posle formiranja vlade stvari ce kako tako funkcionisati prvih godinu dana a posle ce se javiti socijalni problemi jer investicija nece biti a ni prihoda od privatizacije.Vlada ce onda verovatno poceti da resava socijalne probleme nekom brzom prodajom Epsa i koriscenjem deviznih rezervi za podmirivanje socijalnih potreba.
Sve to ce izazvati nestabilnost dinara smenjenje realnih zarada i potpuni kolaps gradjana koji su optereceni kreditima.
u trecoj godini vladavine ocekujem veliki socijalni prooblem.

Tadic & ostali demokrati, sigurna sam u to.

Коштуница ће подржати мањинску владу радикала!

Ma bice manje-vise isto kao i posle proslih izbora.
-SRS ce osvojiti najvise ali opet ne dovoljno da vladaju
-DS ce biti drugi
-DSS ce imati izmedju 7-10%
-G17 ce se pripojiti DS-u i pre izbora
-LDP ce da navuce 5%
-SPS nekih 6% i to mu je to.

Nadam se DS+LDP+G17+SPO

moja prognoza a boga mi i zelja da se vlada formira oko DS-a, dakle G17, DS, LDP (eventualno ako im zafali ) inace samo totalno lud covek moze pozeleti radikale i neobavestenu kisnu glisu (kostunicu) na vlasti

Paradoksalno ali nikad nisam bio veci optimista, situacija se na KiM-u definitivno smiruje sto je dobro za nas narod dole a sto ocigledno oldtajmerima ne odgovara,
tako da se akcenat polako vraca na buducnost i ekonomski prosperitet zemlje vezan za ulazak u EU.
Znaci vidim perspektivu Srbije u: :D

Start.png

Back