- Poruka
- 93.364
Kako brzo uočiš da je neko glup?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledam se u ogledalo i za 10s skontam.Kako brzo uočiš da je neko glup?
Auuu, a ovi naši botovi ?Nema stida. Siguran znak da je neko glup covek.
Kako brzo uočiš da je neko glup?
Posmatrajući ljude i imajući startno uvek optimalno poštovanje za sve, ma gde da sam ih zatekla, shvatila sam da su mi se najglupljim na prvi pogled učinili zapravo veoma pametni ljudi koje je đavo na neki način uzeo pod svoje, srozavao ih konstantno, i zbog toga im praktično nema pomoći. Porok (alkohol, kocka, droge...) izvrće pametnog čoveka na budalu.Kako brzo uočiš da je neko glup?
Stid je sirok pojam, trebalo bi prvo utvrditi kad bi trebalo da se stidis a kad neNema stida. Siguran znak da je neko glup covek.
Zar nisi prekjuče objavio temu da su ljudi koji odlažu obaveze natprosečno inteligentni?2. Hronično odlaganje obaveza
Povremeno odlaganje je ljudski, ali kada ono postane svakodnevna praksa, često je signal slabije samodiscipline, problema sa planiranjem i donošenjem odluka.
Ovo je osobina loseg a ne glupog coveka.Nema stida. Siguran znak da je neko glup covek.
I glupog.. malo proguglajOvo je osobina loseg a ne glupog coveka.
Mislim da je stid potpuno odvojena kategorija, više ima veze sa socijalnom percepcijom. Ne postoji univerzalno merilo čega bi se trebalo stideti a čega ne, svako selo ima svoje običaje.Nema stida. Siguran znak da je neko glup covek.
Frojd se nalupao za medalju tokom svog života. Imao je doduše i bistrih momenata, ali ovaj fakat nije jedan od njih.I glupog.. malo proguglaj
Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida – rekao je Sigmund Frojd.
Ovde sam glupa 1/14. Nesposobnost da se prilagode promenama
Prilagodljivost je jasna odlika inteligentnog uma. Osobe koje su spremne da promene pristup, pronađu nova rešenja i uče iz iskustava imaju razvijenu kognitivnu fleksibilnost.