Kako bi zvucao neizgovoreni govor predsednika na odru pokojnog vladike Amfilohija ?

Humoristički saržaj koji nema za nameru da vređa ili omalovažava bilo koga:
''Meni je velika čast da prisustvujem ovom velelepnom događaju koji sam svojom sopstvenom personom uveličao.
Samim tim što sam sa vama ovde danas, ovaj tragičan događaj poprima oblik jednog trenutka u istoriji kada se veliki gubitak pretvara u nove šanse, i zbog toga sam srećan.
Srećan sam jer premda nema govora da smo izgubili mnogo, ništa se ne brinite, mnogo ćemo i dobiti! Brinite se vi iz N1, i vama sličnima!
Vi i treba da se brinete!

Ovde i danas želim da kažem svim Srbima i svim Crnogorcima da je u poslednjih 1000 godina bilo šta je bilo, ali JA vam obećavam da nećete osetiti nikakve gubitke. Imamo ovde spremne momke iz struke koji će ovde podignuti jedan most o kojem se uvek pričalo, a niko nikad nije bio kadar da ga napravi.
Fontana ovde, tu jelka za NG, onde autoput, za 1,2 minuta ćete iz Ostružnice moći da stignete do Neveste Jadrana, Boke Kotorske.

Ima jedno brdo koje će biti problematično, ali njega ćemo da pomerimo, povodom toga je već formiran krizni štab. Ma, znate šta, vi iz N1, to brdo će samo da se pomeri, nemojte vi da brinete kako ćemo i šta, znam ja koliko vi brinete za razvoj ekonomije, BDP i epidemiološku situaciju u regionu.
Ja sam možda pe*er, slinavi i ******i za mnoge, ali neka! Da vidim NJIH šta su postigli. Da vidim njih po čemu ih ljudi pamte!
Stevan Nemanja će krasiti Beograd, a Podgoricu mitropolit Amfilohije u 10Xprirodne veličine, ne pitajte kako smo se izborili za to!
Izvolite sad... (pitanja novinara)
Ali nemojte dugo, neko mora i da radi! (Pitajte, pitajte, sve pitajte!)''.

Još ne odustajete od spina ?
Da je Amfilohije bio u stvarnom sukobu sa aktuelnim predsednikom Srbije na sahranu ne bi išao ..
А када си ти видела говедо које само и по савести заобиђе башту?
...и тако то траје до "маља међ' роговима" :) ..после дођу нека друга говеда..

Čovek na mestu na kome je Vučić i mora da ima pamet , a ne da bude na nivou pisača koemnatara na krstarici

Mešate nečije neslaganje sa propagandom sa stvarnim stavom

Meni ovde smeta propaganda , a ova priča o govoru je čista propaganda , jedan spin koji ne znam čemu služi , pri tome je i debilno.

Kome je bitna ova spin informacija? Šta se njome postiže - ništa .
Pa da, zato je dao milion dolara za Kilarinu kampanju, zato što je pametan, kako je i sam rekao.

Prema nekim dobro obavestenim izvorima predsednik Vucic je onemogucen u svojoj nameri da se obrati prisutnima na odru pokojnog vladike Amfilohija.O tome vec postoji tema.Ova tema je nesto drugo. Osmisljena kao tema ne o tome da li mu je trebalo omoguciti da se obrati prisutnima odnosno odrzi posmrtni govor od pokojnika ili ne nego o tome sta korisnci misle kako bi taj govor zvucao tj,sta bi sadrzavao.
Ja sam misljenja da bi predsednik u oprostajnom govoru od pokojnika,govorio o sebi.Mozda i o onima koji ga napadaju tj.,na posredan nacin ceo govor bi posvetio samom sebi.

Као и сваки његов говор. Вероватно би помињао неке стране инвестиције и 11263915281937 милиона евра које ево само што нису. Па златно доба, па како га је срамота што је златно доба... И све тако.

Као и сваки његов говор. Вероватно би помињао неке стране инвестиције и 11263915281937 милиона евра које ево само што нису. Па златно доба, па како га је срамота што је златно доба... И све тако.
I kako smo prvi i najbolji u Evropi, balkanski tigar.

Back