Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 32.547
Ne znam iskreno.A onaj ko je pustio priču i nekom govoru ne troluje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam iskreno.A onaj ko je pustio priču i nekom govoru ne troluje ?
А када си ти видела говедо које само и по савести заобиђе башту?Još ne odustajete od spina ?
Da je Amfilohije bio u stvarnom sukobu sa aktuelnim predsednikom Srbije na sahranu ne bi išao ..
Ти и твоји?А када си ти видела говедо које само и по савести заобиђе башту?
...и тако то траје до "маља међ' роговима"..после дођу нека друга говеда..
Koga briga?A onaj ko je pustio priču i nekom govoru ne troluje ?
Pa da, zato je dao milion dolara za Kilarinu kampanju, zato što je pametan, kako je i sam rekao.Čovek na mestu na kome je Vučić i mora da ima pamet , a ne da bude na nivou pisača koemnatara na krstarici
Mešate nečije neslaganje sa propagandom sa stvarnim stavom
Meni ovde smeta propaganda , a ova priča o govoru je čista propaganda , jedan spin koji ne znam čemu služi , pri tome je i debilno.
Kome je bitna ova spin informacija? Šta se njome postiže - ništa .
Pa da, zato je dao milion dolara za Kilarinu kampanju, zato što je pametan, kako je i sam rekao.
A sta je samnom, koji sam tu svjetionik razuma?Ih kad bi se politika vodila kao na krstarici , svet verovatno ne bi postojao .
Ih, kad bi ti bila manje botom.Ih kad bi se politika vodila kao na krstarici , svet verovatno ne bi postojao .
Ih, kad bi ti bila manje botom.
Nisi bot.Ih kad bi ti mozak uključio.
Prema nekim dobro obavestenim izvorima predsednik Vucic je onemogucen u svojoj nameri da se obrati prisutnima na odru pokojnog vladike Amfilohija.O tome vec postoji tema.Ova tema je nesto drugo. Osmisljena kao tema ne o tome da li mu je trebalo omoguciti da se obrati prisutnima odnosno odrzi posmrtni govor od pokojnika ili ne nego o tome sta korisnci misle kako bi taj govor zvucao tj,sta bi sadrzavao.
Ja sam misljenja da bi predsednik u oprostajnom govoru od pokojnika,govorio o sebi.Mozda i o onima koji ga napadaju tj.,na posredan nacin ceo govor bi posvetio samom sebi.
I kako smo prvi i najbolji u Evropi, balkanski tigar.Као и сваки његов говор. Вероватно би помињао неке стране инвестиције и 11263915281937 милиона евра које ево само што нису. Па златно доба, па како га је срамота што је златно доба... И све тако.