Kako bi vi reagovali na ovu situaciju(svadja sa svekrvom i muzeva reakcija)?

Sad cu ti reci zasto serres nevidjeno
Moja svekrva dolazi u goste-cisto sve, njoj raspremljen krevet (znam I ja sta je 48 sati puta)
7 dana tako po kuci sve ok
Ja TRUDNA
Nasla je ormaric pod sudoperom I njega uzela da cisti, cistila ga ceo dan, ko da tamo serem, ceo dan dok je cistila je URLALA
Na kraju sam joj rekla, ustani odatle, sta treba u ovoj kuci OCISTICU JA
I ONDA JE POCELA DA URLA NA MENE TRUDNU
U 7 mesecu, umalo se porodila nisam
ZNACI NE SERRI
Sigurno si zasluzila! Zna da svrljas!

Oplakala bih, sigurno, jer bi me ta kletva STRAŠNO POGODILA. I pomolila bih se bogu.
Ne zamjeri mu ćutanje, jer se prije toga posvađao s njom, što je vrlo teško, bez obzira na njenu krivicu.
Bez obzira koliko te pogodile njene riječi, trebala si joj samo reći : Kakva si ti to majka kad možeš meni tako nešto reći? I završiti priču - otići u drugu sobu.
SREĆA, ALI SREĆA, što nećete živjeti zajedno.

Stvarno je aljkava kad je uspela staru zenu da isprovocira da joj kune nerodjeno dete....
To kao kad moderne zene krenu da peru teflonski tiganj zicom.....sve znaju a nista ne pitaju...
Uzas jedan kako su naucene, izbace tako staru zenu iz takta pa je i rasplacu gratis...
Zao zeni kad vidi sa kojom ce lencugom da zivi njen sin, ima da rikne 10 godina pre proseka zbog pekarskih dorucaka, rucaka i vecera...

Bona za jedini koristan savet na temi.

@ TEMA..............ako želiš bračni život, zapamti da ne smeš da se svađaš sa svekrvom.

.

Ni ja se ne bih svadjala.
Onog momenta kada bi mi rekla tako nesto za nerodjeno dete bi je tako zviznula da joj ne bi palo na pamet ni da me pogleda vise.
Pa makar po cenu braka.Sto kaze jedna forumasica,tesko da od takve majke moze dobar sin da ispadne.

Moj savet ti je da joj stalno govoris" slatka mama" i pred svima o njoj samo najlepse pricas a posebno pred njenim sinom...pa je zagrlis,pa samo trepces....i kazes da ti nikada ne bi mogla tako blistavo sve da pocistis,da tako divno rasprostres ves,pa sve oko nje fino....ona ce da se nervira i frkce,ti ces pred svima ispasti divna i puna postovanja a kad budete same,najebi joj se majke i kazi joj sve sto mislis...nemoj da drzis to u sebi....budi diplomata i iz licnog iskustva ovo pomaze i kod nadrndane svekrve i kod neke nadrndane sefice....sto te vise izludjuju ti sve nasmejanija i ljubaznija...onda one puknu totalno....probaj!

ovo je najbolji savet za takve ku.ke od zene

posesivne majke su tezak protivnik , uvek nadju nacin da se pokazu

nadaj se samo da ces kad se odvojite uspeti da za nekoliko godina muza odvojis od nje , da sam shvati koje je to gomno

Još jedna interpretacija:
- Sin i nerođeno unuče joj odlaze u inostranstvo, umesto da budu sa njom - naravno da si ti kriva. A žena je očigledno prosta/manipulativna/zla/glupa/luda (vreme će pokazati) pa sa tim ne ume da izađe na kraj drugačije
- možda tvoj muž nije kriv, ne može da bira između majke i žene - majka je stara (?) ostavlja je, žena mu je trudna + ne zaboravi da su muškarci inferiorna bića što se tiče ovakvih situacija,ako nije jak kao ti ne znači da te ne voli
- e, moja ti - prva godina braka :lol: a takve gadne svekrve najduže žive :mrgreen: čuvaj živce, totalno je nebitna ali može totalno da vam skenya život ako joj ti to dozvoliš, stavi je na ignore kao ovde na forumu

(sad vidim da sam odgovorila na pitanje postavljeno 20.4. a osoba se posle toga više nije javljala lol Jel prati neko crnu hroniku, možda su se već poubijali)

Poslednja izmena:

Back