Kako bi vas opisala najbolja drugarica/drug?

…a sad nešto sasvim drugačije…

…kako bi vas opisala najbolja drugarica/….prijateljica/…prijatelj?
Mi smo ogledalo jedna drugoj. Zakrivljeno, ali voljeno i prihvaćeno za sva vremena.
Ništa ona o meni, ništa ja o njoj. Nemamo mi šta svetu pričati jedna o drugoj.
Ko se voli, taj se čuva i od sebe samog, i sopstvenog jezika koji zna da zavrze ponekad.
Izjavljujemo ljubav na delu jedna drugoj kada se vidimo i čujemo, a svet o tome ništa ne mora znati.

Mi smo ogledalo jedna drugoj. Zakrivljeno, ali voljeno i prihvaćeno za sva vremena.
Ništa ona o meni, ništa ja o njoj. Nemamo mi šta svetu pričati jedna o drugoj.
Ko se voli, taj se čuva i od sebe samog, i sopstvenog jezika koji zna da zavrze ponekad.
Izjavljujemo ljubav na delu jedna drugoj kada se vidimo i čujemo, a svet o tome ništa ne mora znati.
Koliko ste dugo zajedno?

Opisali bi me kao nekog ko deli vrlo slična interesovanja sa njima i bar donekle im je sličan. Teško bih mogao da se družim sa ljudima koji nisu bar malo poput mene, osim u nekim letimičnim kontaktima tipa random izalazak itd. Mada dosta slabo izlazim jer se društvo odavno osulo.

Jednostavno, dosadno mi je da sa nekim ko je skroz različit provodim puno vremena. Mislim da je takva većina ljudi.

…a sad nešto sasvim drugačije…

…kako bi vas opisala najbolja drugarica/….prijateljica/…prijatelj?
Njemu možeš da veruješ.
On ako može, učiniće mi.
Ume da ćuti.
Dobro udara.
Jesi li mu video ženu- bomba!
Opušten skroz i neupadljiv lik, ne tripuj.
On te neće pretresati.
Ne kreše on "sa strane".

...
Otprilike, to je ono što sam slučajno čuo dok su različiti ljudi pričali o meni.

Back