Kako bi ste reagovali da na ulici vidite da neko verbalno zlostavlja dete ?

Kako bi ste reagovali da na ulici vidite da neko verbalno zlostavlja dete ?

• Ne bih se mesao

glasova: 4 44,4%
  • Pozvao bih nekog upomoc

glasova: 0 0,0%
  • Sam bi se umesao

glasova: 2 22,2%
  • Uradio bi nesto cetvrto

glasova: 3 33,3%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Odgovorio sam da bih uradio nešto četvrto....
U sličnim okolnostima, gotovo po pravilu, uradim nešto četvrto !

Dete je širok pojam.

Kao prvo da zajebemo Frojda i Pavlova oko trauma, posledica, stečenog i ostale polutačne nebuloze

Kao v.d. Internet Patriotu bole me tuki ako se viče na dete nacionalnih manjina
a kao Balkanca me bole tuki ako neko viče na žensko dete jer su pokvarene još od malih nogu

Eto toliko
Nisam rasista samo neke ne podnosim ako me razumete

Ne bih preporučio nikome da se meša.

jel zakon zabranjuje?
vidi ovako, ako je neko nervozan dete je najmanje krivo
šta dete ima sa nervozom kao posledicomneprihvatanja stvarnosti naspram egoističnih vizija osobe koja još postala i roditelj
istraumirano dete postaje kreten i socijalni problem

nama pola populacije ima dosije

jel zakon zabranjuje?
vidi ovako, ako je neko nervozan dete je najmanje krivo
šta dete ima sa nervozom kao posledicomneprihvatanja stvarnosti naspram egoističnih vizija osobe koja još postala i roditelj
istraumirano dete postaje kreten i socijalni problem

nama pola populacije ima dosije

Dete nije tvoje i nema potrebe da se mešaš. Ako još i nemaš decu nemoj ni savete da daješ drugima šta da rade sa decom.

Koliko može da postane socijalni problem, toliko istraumirano dete može da postane čovek posle prepirke sa roditeljem.

Uapsiti na licu mesta.

- - - - - - - - - -

Dete nije tvoje i nema potrebe da se mešaš. Ako još i nemaš decu nemoj ni savete da daješ drugima šta da rade sa decom.

Koliko može da postane socijalni problem, toliko istraumirano dete može da postane čovek posle prepirke sa roditeljem.

Niko nema pravo da traumira dete, pa ni roditelj.
Naci ,u aps.

Dete je širok pojam.

Kao prvo da zajebemo Frojda i Pavlova oko trauma, posledica, stečenog i ostale polutačne nebuloze

Kao v.d. Internet Patriotu bole me tuki ako se viče na dete nacionalnih manjina
a kao Balkanca me bole tuki ako neko viče na žensko dete jer su pokvarene još od malih nogu

Eto toliko
Nisam rasista samo neke ne podnosim ako me razumete

U celosti i celini....!

I zamisli Gružanine (ako imaš decu) da se umešaš i da ti tata deteta polomi kosti. Kolika bi to tek trauma bila za dete. Ili, zamisli da počne da se bije sa tobom, a ti njemu (detetovom ocu) polomiš kosti. Kolika bi to trauma bila za dete? Ili Gružanine policajče, zamisli da se umešaš i uhapsiš oca ili majku deteta. Šta bi rekao detetu i kolika bi to trauma bila za dete.

A jeli Gružanine, koliko ti dece imaš?

Ako nisi sposobna da gajis decu kako treba, nemoj da ih imas.

- - - - - - - - - -

I zamisli Gružanine (ako imaš decu) da se umešaš i da ti tata deteta polomi kosti. Kolika bi to tek trauma bila za dete. Ili, zamisli da počne da se bije sa tobom, a ti njemu (detetovom ocu) polomiš kosti. Kolika bi to trauma bila za dete? Ili Gružanine policajče, zamisli da se umešaš i uhapsiš oca ili majku deteta. Šta bi rekao detetu i kolika bi to trauma bila za dete.

Pa zato kazem aps.
Cim neko ispoljava tendenciju za lomljenjem kostiju, zreo je za apsu.
Sve je tu jasno ko dan.

Pred detetom to treba obaviti tiho, bez buke, da se dete ne uplasi.
Naci: Gospodine izvolite poci u apsu....sve fino, kulturno...

Poslednja izmena:
Ako nisi sposobna da gajis decu kako treba, nemoj da ih imas.

Gružanine, policajče, ovo nije odgovor na moje postavljeno pitanje: "A jeli Gružanine, koliko ti dece imaš?":nono3:

Zato ću da budem jasniji. Gružanine policajče, da li imaš dece?

- - - - - - - - - -

Pa zato kazem aps.
Cim neko ispoljava tendenciju za lomljenjem kostiju, zreo je za apsu.
Sve je tu jasno ko dan.

Pred detetom to treba obaviti tiho, bez buke, da se dete ne uplasi.
Naci: Gospodine izvolite poci u apsu....sve fino, kulturno...

A šta ako tata ili mama neće u apsu, a verbalno su zlostavljali dete?

E moj Gružanine policajče. Edukuj se malo. Ne znam za ono pitanje o deci, još nisam pročitao tvoj odgovor, ali što se tiče shvatanja situacije, pa i čitanja napisanog, pravi si pandur.

Gružanine, policajče, ovo nije odgovor na moje postavljeno pitanje: "A jeli Gružanine, koliko ti dece imaš?":nono3:

Zato ću da budem jasniji. Gružanine policajče, da li imaš dece?

- - - - - - - - - -

A šta ako tata ili mama neće u apsu, a verbalno su zlostavljali dete?

E moj Gružanine policajče. Edukuj se malo. Ne znam za ono pitanje o deci, još nisam pročitao tvoj odgovor, ali što se tiče shvatanja situacije, pa i čitanja napisanog, pravi si pandur.

Rajko, mozes ti svoje dete da izgrdis. mozes i da ga sljepnes, ali sve u vaspitne svrhe.
Kad to prelazi granice vaspitnog i ulazi u oblast sadistickog izivljavanja, zlostavljanja;onda sledi apsa.
Pa tamo da razmisljas o tome kako se postupa sa decom. tamo se ima vremena.

Kada sam bila devojcica u obliznjoj zgradi devojka se obesila. Vidjala sam je, bila je lepa sa dugom kosom boje meda. Grozno u toj prici, sem sto je sebi oduzela zivot je to da je to ucinila jer su je seksualno zlostavljali i otac i dva brata blizanca. Imala je par abortusa i tako je odlucila da sebi oduzme zivot. Jos gore od svega sto napisah je to sto je za to majka znala a boga mi i citava zgrada. Niko nije hteo da se mesa, valjda da ne traumiraju devojku od 17 godina jos vise.
Bila sam u situaciji da sam verbalno odreagovala na majku koja obema rukama samara dete posred ulice. Nije mi zao sto jesam, samo mi je zao sto nemam poluge moci pa da i ja takve propisno izudaram.
Inace majka sam troje dece, da mi ne bi postavio takvo pitanje.

Kada sam bila devojcica u obliznjoj zgradi devojka se obesila. Vidjala sam je, bila je lepa sa dugom kosom boje meda. Grozno u toj prici, sem sto je sebi oduzela zivot je to da je to ucinila jer su je seksualno zlostavljali i otac i dva brata blizanca. Imala je par abortusa i tako je odlucila da sebi oduzme zivot. Jos gore od svega sto napisah je to sto je za to majka znala a boga mi i citava zgrada. Niko nije hteo da se mesa, valjda da ne traumiraju devojku od 17 godina jos vise.
Bila sam u situaciji da sam verbalno odreagovala na majku koja obema rukama samara dete posred ulice. Nije mi zao sto jesam, samo mi je zao sto nemam poluge moci pa da i ja takve propisno izudaram.

Imaš pravo na svoj stav ukoliko imaš dece i to je to. I lepo je što nemaš poluge moći. Jer bi u suprotnom napravila veliku glupost.
Uostalom, zašto ti i ja moramo da se slažemo oko bilo čega?

- - - - - - - - - -

Rajko, mozes ti svoje dete da izgrdis. mozes i da ga sljepnes, ali sve u vaspitne svrhe.
Kad to prelazi granice vaspitnog i ulazi u oblast sadistickog izivljavanja, zlostavljanja;onda sledi apsa.
Pa tamo da razmisljas o tome kako se postupa sa decom. tamo se ima vremena.

Ne policajče Gružanine. Prvo se pita osoba šta bi uradila u tom i tom slučaju, a tek onda reaguje. Ali vas to na policijskoj akademiji ne uče. Tako da nemoj da me smaraš tvojim naredbama za jedan botovski sendvič.
A ako ti nije nešto jasno, pročitaj moje prethodne poruke i pokušaj svojim malim policijskim mozgom nešto i da razumeš od pročitanog.
Nisi ti merodavan da daješ bilo kakav savet obzirom da ne umeš ni na jedno postavljeno pitanje da odgovoriš.
Zato sikter pederašu.

Poslednja izmena:

ko da se mesa kada majka nije reagovala..jedna i jedina odgovorna osoba koja je kriva koliko i zlostavljaci je majka.

- - - - - - - - - -

najlakse je prebaciti na komsije.

ko da se mesa kada majka nije reagovala..jedna i jedina odgovorna osoba koja je kriva koliko i zlostavljaci je majka.

- - - - - - - - - -

najlakse je prebaciti na komsije.
Devojka se ubila i niko nista nije preduzeo da do toga ne dodje, a svi su znali, jer kad se ubila komentari su bili tipa- sta je drugo mogla. Kuda idemo kao ljudi ako okrecemo glavu i slavimo sto nasa deca imaju srece da ne prodju tako? Propadamo kao drustvo jer nemamo u sebi izgradjen kolektivizam, jer svako gleda svoju straznjicu uvijeno u formu kulturno-nekulturnog ponasanja. Licno ne mogu da ostanem nema i opustena ako vidim da iko ikoga maltretira. Skoru su neka deca u komsiluku maltretirala psa, vukli ga, udarali stapovima, gadjali kamenjem, kako bre da prodjem da vidim to i da cutim? Svaka cast svima koji to mogu, samo gde je tu ljudskost, impulsivna reakcija?

treba se uvek umešati, naročito ako čujete da učenik šamara nastavnicu,
i ako nastavnica slučajno vikne na siroto dete, onda upadnete u učionicu i zajedno joj polomite koske,
pocepate dnevnik i posle odete pevajući, i sve to pritom neka neko snima mobilnim pa na youtube
da se vidi kako se nastavnica dernja na dete i odmah obavestiti o tome roditelje da podnesu tužbu protiv nastavnice

neki red mora da se zna, rodielji ne smeju da viču na svoju decu kao ni prosvetni radnici,
jer dete može jako da se istraumira

treba se uvek umešati, naročito ako čujete da učenik šamara nastavnicu,
i ako nastavnica slučajno vikne na siroto dete, onda upadnete u učionicu i zajedno joj polomite koske,
pocepate dnevnik i posle odete pevajući, i sve to pritom neka neko snima mobilnim pa na youtube
da se vidi kako se nastavnica dernja na dete i odmah obavestiti o tome roditelje da podnesu tužbu protiv nastavnice

neki red mora da se zna, rodielji ne smeju da viču na svoju decu kao ni prosvetni radnici,
jer dete može jako da se istraumira
Cemu karikiranje? Ko jos odobrava samaranje nastavnice ?

Back