Kako bi reagovali da vas devojka prevari sa...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sotir zvani đubre

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
246
Sad sam pričao sa jednom devojkom o seksu, pričali smo o raznim stvarima i afinitetima. Devojka super izgleda, ima dečka, mlada je, ali povremeno upražnjava odnose sa svojim psom. Kaže da njen pas ima solidan penis i da je **** kvalitetno ali da kratko traje. Prisloni se uza nju i bam bam odradi posao. Kaže da joj se mnogo sviđa. Niko ne zna ni u porodici za tu vezu a ne zna ni njen dečko. Mogu da zamislim kakav je to lik kad mu pas nabija rogove.

Kako bi reagovali da vas devojka prevari sa psom? Da li bi vam bilo više krivo nego da je u pitanju čovek?

Sad znam zašto beogradske gospođe šetaju kerove i drže ih po stanovima.

Da li bi prebili i nju i psa? Ili samo psa? Ko je tu kriv, devojka ili pas?

Pre će biti da je devojka kriva, pas baš i nema neku svest i razum. Mada i on bi mogao da se kontroliše i ne gura svoje spolovilo svuda, a posebno ne kod zauzetih dama.

Čovek je dugo bio budala, verovao u prijateljstvo sa psom, a ovaj mu nabijao rogove čim zamakne iza ćoška. Možda bi ljudi trebali da nađu novog najboljeg prijatelja, nekog iskrenog drugara, na primer orla, koji svakako nije đubre i fukara kao pas što je.

Evo i pesme koji je ozlojeđeni čovek napisao psu u ime celog ljudskog roda. U pitanjue je pevač Hasan Dudić, a pesma se zove "ti mi više nisi drug".

Leto je bilo, bilo pa proslo
malene laste zure na jug
dosla je jesen a snjom i svadbe
sutra se zeni moj stari pas

Ti mi vise nisi drug
ko zna dal' si ikad bio
kad si znao da je volim
zasto si je ozenio

Devojka moja ona je bila
znali su mnogi, znao si ti
zar nisi mog'o da podjes zdrugom
ako smo bili drugovi mi

Moji se snovi o sreci ruse
ona je tvoja od sutra znam
hvala ti druze za tugu moju
i sto cu vecno da zivim sam

Tu devojku koju zenis
do skoro sam svojom zvao
dao sam joj zlatan prsten
o vencanju snjom mastao

Sad sam pričao sa jednom devojkom o seksu, pričali smo o raznim stvarima i afinitetima. Devojka super izgleda, ima dečka, mlada je, ali povremeno upražnjava odnose sa svojim psom. Kaže da njen pas ima solidan penis i da je **** kvalitetno ali da kratko traje. Prisloni se uza nju i bam bam odradi posao. Kaže da joj se mnogo sviđa. Niko ne zna ni u porodici za tu vezu a ne zna ni njen dečko. Mogu da zamislim kakav je to lik kad mu pas nabija rogove.

Kako bi reagovali da vas devojka prevari sa psom? Da li bi vam bilo više krivo nego da je u pitanju čovek?

Sad znam zašto beogradske gospođe šetaju kerove i drže ih po stanovima.

Da li bi prebili i nju i psa? Ili samo psa? Ko je tu kriv, devojka ili pas?

Pre će biti da je devojka kriva, pas baš i nema neku svest i razum. Mada i on bi mogao da se kontroliše i ne gura svoje spolovilo svuda, a posebno ne kod zauzetih dama.

posto nemam devojuku ( stvarno ne podnosim jednostrane teme...) moram da okrenem situaciju. da ja vidim njega kako jebbe hmm...kokos neku recimo....fuj...znaci, bolesan covek. nestala bih u vidu lastinog repa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back