dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
nastavite u sinonimima za seks ..npr kako bi je odvalio... ili kako bi ga odvalila..... rasvalio ..razvalila... i ostale gadosti
a sad Ti nastavi...
a sad Ti nastavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kao ivicnjak,vec kao vucjak !sine, kao ivičnjak
Sta ti to znaci,boles ???
Mi smo fini.Mi ne znamo te proste izraze koje koriste polu pismeni muskarci.Zena se ne razvaljuje.Razvaljuje se ograda,razvaljuju se vrata,kada izgubitenastavite u sinonimima za seks ..npr kako bi je odvalio... ili kako bi ga odvalila..... rasvalio ..razvalila... i ostale gadosti
a sad Ti nastavi...
tebe fino treba odstraniti iz ove realnosti kojoj pripadas i poslati te medju fine gde ces biti jos finiji i srecniji <3Mi smo fini.Mi ne znamo te proste izraze koje koriste polu pismeni muskarci.Zena se ne razvaljuje.Razvaljuje se ograda,razvaljuju se vrata,kada izgubite
kljuceve od stana.Dajte malo finoce.Sta ako sutra udjemo u evropsku zajednicu.? Vise onda nema psovanja,nema bezobraznih reci.Ucimo se finoci,
dok jos ima vremena.Moram reci,da su nasi siptari,u tom pogledu,iznad nasih muskaraca,po finoci mislim,za ostalo ne znam.!
Potpuno si u pravu prijatelju,po tom pitanju lepog vaspitanja.Uvek sam izbegavao drustvo nasih muskaraca,jer su brate prosti,prosti ko goveda.Uzivam u zneskom drustvu,gde osim lepog seksualnog druzenja,uzivam u njihovim lepim pametnim razgovorima.Muskarci su nam (govorim o vecini) ostali na nivoutebe fino treba odstraniti iz ove realnosti kojoj pripadas i poslati te medju fine gde ces biti jos finiji i srecniji <3
ko bananu, mozda?Posisao bih je ko zedan putnik kokosov orah.!
buahahahahahahaPotpuno si u pravu prijatelju,po tom pitanju lepog vaspitanja.Uvek sam izbegavao drustvo nasih muskaraca,jer su brate prosti,prosti ko goveda.Uzivam u zneskom drustvu,gde osim lepog seksualnog druzenja,uzivam u njihovim lepim pametnim razgovorima.Muskarci su nam (govorim o vecini) ostali na nivou
pecinskih ljudi (boze me prosti).
Živele žene ! One su mi nepresušna inspiracija i najveća slast za mene …Potpuno si u pravu prijatelju,po tom pitanju lepog vaspitanja.Uvek sam izbegavao drustvo nasih muskaraca,jer su brate prosti,prosti ko goveda.Uzivam u zneskom drustvu,gde osim lepog seksualnog druzenja,uzivam u njihovim lepim pametnim razgovorima.Muskarci su nam (govorim o vecini) ostali na nivou
pecinskih ljudi (boze me prosti).