- Poruka
- 384.220
nateraces me da sutra odem do maksija i kupim ih i stavim jednu dve u zamrzivacRadi. Provereno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nateraces me da sutra odem do maksija i kupim ih i stavim jednu dve u zamrzivacRadi. Provereno.
To ko trnjine.Radi. Provereno.
Probaj, šta te košta?nateraces me da sutra odem do maksija i kupim ih i stavim jednu dve u zamrzivac![]()
ubrane zelene, kao skoro sve drugo. Treba da budu narandžaste
ovo je fuju vrstaIstu takvu ima moja surnjaja i stalno mi donosi,jer njeni nece da jedu bas zbog toga sto skuplja usta.
Nisam bre lud.Naranzasta i zrela,ali pomalo skuplja usta.Mekana skroz.Neko mi je rekao da je mozda zbog ljuske,ali ja voce ne ljustim nikada.Ne smeta meni to,kao sto sam rekao i dunje isto su zrele,ali skupljaju usta,a i to mi ne smeta.Volim taj ukus.ubrane zelene, kao skoro sve drugo. Treba da budu narandžaste
DObro, ali Fuju vrsta ne skuplja usta, slatka je . Vidi gore sliku kako izgleda.Nisam bre lud.Naranzasta i zrela,ali pomalo skuplja usta.Mekana skroz.Neko mi je rekao da je mozda zbog ljuske,ali ja voce ne ljustim nikada.Ne smeta meni to,kao sto sam rekao i dunje isto su zrele,ali skupljaju usta,a i to mi ne smeta.Volim taj ukus.
Video sam i bas tako izgleda.DObro, ali Fuju vrsta ne skuplja usta, slatka je . Vidi gore sliku kako izgleda.
onda nije Fuju. Ima bar desetak vrsti persimona (kaki jabuka)Video sam i bas tako izgleda.
Moguce je.Nisam bas poznavalac toga.Jednostavno donela mi sunjaja,jer je rekla da niko nece da jede u kuci bas zbog toga,a meni ne smeta.Meni odgovaraju.Moguce je da je i zbog podnevlja.Ovde i Japan nije isto.onda nije Fuju. Ima bar desetak vrsti persimona (kaki jabuka)
ZnasI ja stavim u zamrzivač pa otapam za "dozrevanje". Otkrio taj trik na YT pre par godina. Ali ni na kraj pameti mi da ih jedem kašikom
Ali znam ljude koji ih baš vole kad su zelenije i tvrde.
Nešto kao breskva, neko bira mekše neko tvrđe![]()
da li imate maxi aplikaciju?nateraces me da sutra odem do maksija i kupim ih i stavim jednu dve u zamrzivac![]()
Jole, baš si uporan.Nisam bre lud.Naranzasta i zrela,ali pomalo skuplja usta.Mekana skroz.Neko mi je rekao da je mozda zbog ljuske,ali ja voce ne ljustim nikada.Ne smeta meni to,kao sto sam rekao i dunje isto su zrele,ali skupljaju usta,a i to mi ne smeta.Volim taj ukus.
ja je nikada nisam ni probala sa ljuskom... bez mi nije ni malo oporaJole, baš si uporan.
Ne možeš sve sa korom; dinju, lubenicu, nar, pomorandžu, mandarinu, grejp...
Kada budeš jeo kaki, isključivo bez kore.
Kada sam prvi put jela rečeno mi je da se kora ni slučajno ne jede.
Verovatno ti ljuska stvara taj opor ukus.
nemam.. mogu i u lidlu da kupim ..ustvari mogu gde hocuda li imate maxi aplikaciju?
mada moram da priznam da mi nije jasna ta fora sa zamrzivacem..zasto da stavim u zamrzivac, koliko dugo i kako se posle jede .kao vocni sladolednateraces me da sutra odem do maksija i kupim ih i stavim jednu dve u zamrzivac![]()
Ostaviš da zamrzne.mada moram da priznam da mi nije jasna ta fora sa zamrzivacem..zasto da stavim u zamrzivac, koliko dugo i kako se posle jede .kao vocni sladoled![]()
ja kad sam ih probao hteo sam da povratim
ne kupujte ovo kiselo sranje
Jole, baš si uporan.
Ne možeš sve sa korom; dinju, lubenicu, nar, pomorandžu, mandarinu, grejp...
Kada budeš jeo kaki, isključivo bez kore.
Kada sam prvi put jela rečeno mi je da se kora ni slučajno ne jede.
Verovatno ti ljuska stvara taj opor ukus.
kupih danas u Lidlu cena je 270,00 /kgOstaviš da zamrzne.
Izvadiš i sasvim otopiš.
Nisam ni ja mekoću postizala zamrzavanjem ali ću baš poslušati preporuku.
Honda?Seiko isto može