- Poruka
- 4.490
pa ja pricam o tanga gacicama,tako da i u ovom slucaju odma bljesne guza kad skinem farmerke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ja pricam o tanga gacicama,tako da i u ovom slucaju odma bljesne guza kad skinem farmerke![]()
Pa rekoh da sam starovremski. U moje vreme tange su nosili samo bilderi.![]()
Pa rekoh da sam starovremski. U moje vreme tange su nosili samo bilderi.![]()
Imao sam tu negde jednu rusku fotografiju. Firma: Euro-Intim seks šop, a ispod dopisano "second-hand"![]()
Ups...Ja vidim Vi se nesto kao interesujete oko vesa,nisam znala sta znaci-staromodan
Ups...Ja vidim Vi se nesto kao interesujete oko vesa,nisam znala sta znaci-staromodan
Nemoj sve ovo da shvataš preozbiljno. Mi tako dođemo na forum da se malo zezamo, ali vezano za temu, ne radi se o tebi uopšte.
Pogotovo što je postavljač teme naš dragi budući moderator Peach.
Ybt,znam. Samo se malo pravim blesava.To obozavam da radim-da se pravim blesava,bezobrazna.......
Dobro je, već sam pomislila da si ljuta, a ne bih htela jer si nova.
Sorry. Ni ja u početku nisam bolje prošla, a i sad me još prže i pržiće me i ubuduće.
Ebi ga, sve ti je to Krstarica...........
e pa to mi je jos jedna mana--ne znam da se ljutim.
Ja uzivam u svemu sta radim-al najvise volim da se ye8em...
Idem sad da spavam sutra radim,moram da zaradim pare za nove crvene tange![]()
Ajde, nek ti je sa srećom! Mada, meni su lepše crne...čisto da ih promeniš...
Ma pusti,prvo sam kupila sve boje,pa tek na kraju,rekoh-ajd da uzmem i ove trash crvene,muskarci su ti cudne zivotinjke,ah![]()
Kao bikovi- rogovima idu na crveno.![]()
A kad vide neku ribu provokativno obucenu,kao--vidi ovu k.urvetinu
A ustvari besni jer znaju da nema sanse da je poye8u
Bash si pronikla u sustinu...
Nego da li si svesna da ima muskaraca koji isto to kazu - mogu to da poye8u, ali nece?
Bash si pronikla u sustinu...
Nego da li si svesna da ima muskaraca koji isto to kazu - mogu to da poye8u, ali nece?
Hey seceru! Ja sam samo malo bezobrazna.Volim da prozovem,pa se takvi kao ti malo naljute,aaaaa?![]()
Ti kakva si pojma nemam - samo jaaako gresis ako mislis da sam se osetio prozvanim i ljutim.
A sto si se onda odma javio,a???
E opet sam bezobrazna,al ybg![]()
Odmah sam se javio - zato sto cekam pp - pa prebijam vreme.
Nisi ti bezobrazna, vec samo imas problem sto tobom rukovodi tvoja sujeta... Proci ce te to - nije strasno.
vau,ti to meni sad kao oces da kazes da sam ja ustvari dobra osoba,samo moram jos mnooogo da naucim...xe xe,samo si fin,a ustvari bi me napushio zestoko...ah,samokontrola je lepa osobina