Kakav vas vesh pali...

c060.gif

Hey seceri ajmo svi u pidzame,pa pod jorgane,pa se pokrijete,pa ugasite svetlo,pa onda on kaze-jesi raspolozena?a ona kaze-ne mogu,boli me glava.

Mene moj zove 2 min pre nego sto stigne,tako da nemam vremena da ga ""cekam""a za njega sam i uvek raspolozena,ah

Cirkončići su ti one male- okrugle -svetleće -ciganjske tačkice što blješte. :hahaha: Ki biseri. Malo su nezgodni jer grebu, ipak je to neko gvožđe, šta li...to pravu Kinezi...take gaćice...sa cirkonima...

cirkoni su (normalno) imitacija brilijanata odnosno bezvredni kamenchici koji bi trebalo da liche na brilijante... e sad, shta sve ovde zovu cirkonima je sasvim druga stvar...

A ti? jel postojao neki lep ves koji ti se svideo na devojci? Ybg ja sam seljanka-obozavam ves sa cirkonima,tj. nakitom na guzi,al ne kineski:dash:,malo kvalitetniji ne volim te poispadale cirkone,ustvari oni poispadaju jos u prodavnici

Ja sam malo staromodan. Volim ribe u farmerkama. Sljuštiš joj farmerke, a ispod direkt bljesne gooza. :D
A volim i seljanke, al bez gatja. :D

Za Kineze ti ne bi znala kasti.

Sad sam se setila nečeg drugog: kad je Pipi rekla da je u izlogu jedne kineske radnje videla ogroman natpis: NE MENJAMO GAĆE! :hahaha:

:D :D :D
Imao sam tu negde jednu rusku fotografiju. Firma: Euro-Intim seks šop, a ispod dopisano "second-hand" :D

Back