Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
iebeš mi mater i ja sam isto to pomislio...
Sirota...mora da se trtila sama na krevetu od kad je ušao u kupatilo da se tušira, pa dok nije izaš'o...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iebeš mi mater i ja sam isto to pomislio...
Sirota...mora da se trtila sama na krevetu od kad je ušao u kupatilo da se tušira, pa dok nije izaš'o...![]()
![]()
Pa stvarno...znaš kad bi ga ja čekala...........
Ono, lezi tako i ne mrdaj!
![]()
Pa stvarno...znaš kad bi ga ja čekala...........
Ono, lezi tako i ne mrdaj!
...noge na gotovs...
Tange sa cirkonima na guzi, pa ti vidi!![]()
Hey seceri ajmo svi u pidzame,pa pod jorgane,pa se pokrijete,pa ugasite svetlo,pa onda on kaze-jesi raspolozena?a ona kaze-ne mogu,boli me glava.
Mene moj zove 2 min pre nego sto stigne,tako da nemam vremena da ga ""cekam""a za njega sam i uvek raspolozena,ah
Cirkončići su ti one male- okrugle -svetleće -ciganjske tačkice što blješte.Ki biseri. Malo su nezgodni jer grebu, ipak je to neko gvožđe, šta li...to pravu Kinezi...take gaćice...sa cirkonima...
Hey seceri ajmo svi u pidzame,pa pod jorgane,pa se pokrijete,pa ugasite svetlo,pa onda on kaze-jesi raspolozena?a ona kaze-ne mogu,boli me glava.
Mene moj zove 2 min pre nego sto stigne,tako da nemam vremena da ga ""cekam""a za njega sam i uvek raspolozena,ah
Uuuuuuu--nemoj to boli.Nije lepo.A ne prave samo Kinezi,ima i sto ne grebu,nije gvozdje,swarowski npr. nema potrebe da se rugas
Ne rugam se, ali brzo otpadnu ako su kineski.
Izvini, niko te ne vređa, mi se samo malo šalimo.
Cirkončići su ti one male- okrugle -svetleće -ciganjske tačkice što blješte.Ki biseri. Malo su nezgodni jer grebu, ipak je to neko gvožđe, šta li...to pravu Kinezi...take gaćice...sa cirkonima...
cirkoni su (normalno) imitacija brilijanata odnosno bezvredni kamenchici koji bi trebalo da liche na brilijante... e sad, shta sve ovde zovu cirkonima je sasvim druga stvar...
Nisam pitao baš toliko ozbiljno.
Nisam pitao baš toliko ozbiljno.
Ma posto muskarci uopste ne komentarisu nista o "vesu" ja sam samo rekla da su meni muskarci uvek trazili da ga ni ne nosim--ali da su postojale jedne crvene tange koje je voleo da obucem--ponekad
Definicija- kamenčićipa ti vidi!
Kako ne komentarišu? Ja ti lepo kazao to isto. Šta kazao - ilustrovao.![]()
Da li ti kamenčići spadaju i kad se nalaze u rukama Kineza? Mislim, da nije u pitanju sukob kultura? Mož biti da Kinezi ne navale ko majmuni, nego lepo razmaknu...
A ti? jel postojao neki lep ves koji ti se svideo na devojci? Ybg ja sam seljanka-obozavam ves sa cirkonima,tj. nakitom na guzi,al ne kineski,malo kvalitetniji ne volim te poispadale cirkone,ustvari oni poispadaju jos u prodavnici
Za Kineze ti ne bi znala kasti.
Sad sam se setila nečeg drugog: kad je Pipi rekla da je u izlogu jedne kineske radnje videla ogroman natpis: NE MENJAMO GAĆE!![]()