gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
ma ja to iz licnog iskustva. a jel to znaci da sam dobra riba kad mi nikad nije trebao neki extra ves da se dobro kresnem...mislim,da me dobro kresne...
Verovatno si dobra riba.
U svakom slučaju, veš je suvišan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja to iz licnog iskustva. a jel to znaci da sam dobra riba kad mi nikad nije trebao neki extra ves da se dobro kresnem...mislim,da me dobro kresne...
a jel to znaci da sam dobra riba kad mi nikad nije trebao neki extra ves da se dobro kresnem...mislim,da me dobro kresne...
A lošim ribama treba veš da bi se dobro kresnule...?![]()
ma neeee...nisi se dobro izrazio ili izrazila-ne kaze se lose ribe,nego manje atraktivne ribe.to lose mi nekako okrutno zvuci.a posto svi znamo da se muskarci uzbudjuju prvo vizuelno,ako riba i nije bas atraktivna,dobar ves moze samo da pomogne.mene uvek izludjivalo sto tip ne posveti dovoljno paznje mom vesu,na koji sam uvek poprilicno trosila-i na kraju odustala.
I mene je to sludelo sestro slatka.tkacio: Dam pare za neki strava veš, obučem ga, a ovaj moj uzme i pocepa očas posla.
Idi bre, celu kolekciju veša mi je upropastio!![]()
Ja joj to čak i ne skidam - samo malo razmaknem...![]()
Pa ti si kulturan, nisi kao ovaj moj ljakse.
Nemoj tako, sama si ga birala (valjda)...![]()
Jesam, u početku je i on samo malo razmaknuo, ali kad majmun podivlja....žali Bože para!
U je...pa ti izgleda imaš divljački seks...![]()
U je...pa ti izgleda imaš divljački seks...![]()
Ma jok, more. Ima tesan vesh.
ja sam najvise mrzela kad mi tip kaze--cekaj me,obavezno gola na krevetu u toj i toj pozi...a ja ko budala ceo dan razmisljam koji ves da obucem.....doduse desile su se--al samo u jednom slucaju--jedne lepe,crvene tanga gacice sa puno cirkona na guzi pa sam izgledala ko ***** u njima--momci izgleda vole trashy girls
'bem li ga, mora da kupujem manji broj, ipak sam ja dama u godinama.
'bem li ga, mora da kupujem manji broj, ipak sam ja dama u godinama.
ja sam najvise mrzela kad mi tip kaze--cekaj me,obavezno gola na krevetu u toj i toj pozi...a ja ko budala ceo dan razmisljam koji ves da obucem.....doduse desile su se--al samo u jednom slucaju--jedne lepe,crvene tanga gacice sa puno cirkona na guzi pa sam izgledala ko ***** u njima--momci izgleda vole trashy girls
ustvari-muskarci vole kad riba izgleda ko prostitutka u vesu--al nece da kazu
ustvari-muskarci vole kad riba izgleda ko prostitutka u vesu--al nece da kazu
A koliko sugo si ga čekala u toj pozi?
iebeš mi mater i ja sam isto to pomislio...
Sirota...mora da se trtila sama na krevetu od kad je ušao u kupatilo da se tušira, pa dok nije izaš'o...![]()