Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
...k'o milje da si stavijo na stojka i to ushtirkan...![]()
Samo mu još fale bele podvezice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...k'o milje da si stavijo na stojka i to ushtirkan...![]()
...ja volim kad ima mali rajshfershlus izmedju nogica na gatjama i kad sve zavrshimo, oblachimo se, ona krene da zakopcha pa se ushtine rajsfershlusom pa jaukne....e taj jauk me tako pali uh, odma' je skidam ponovo i tako do besvesti...sta tu ima da se prica omuskom vesu?
mene vise zanima sta muskarci imaju da kazu-onako detaljno
...ja volim kad ima mali rajshfershlus izmedju nogica na gatjama i kad sve zavrshimo, oblachimo se, ona krene da zakopcha pa se ushtine rajsfershlusom pa jaukne....e taj jauk me tako pali uh, odma' je skidam ponovo i tako do besvesti...![]()
vezano za sliku---sta se desi ako mu se digne,nesto mi ove gace ne izgledaju elasticno u tom delu--sigurno izgleda ko da ima kapicu na glavi![]()
...to su svečane gatje...... el se tebi diže kad obučeš svečano odelo...
![]()
...hmm, pogledaj dole josh jedared dete, forum je chudotvoran...pa ne dize mi se-ja sam devojcica![]()
...hmm, pogledaj dole josh jedared dete, forum je chudotvoran...![]()
...shto se mene tiche bolje je da sa tih sto evra plati nekog dobro 'ebacha za pre sexa...izgleda da muskarci bas i nemaju sta da kazu na ovu temu--zakljucak je da je svaka riba koja potrosi 100e na dobar ves bacila pare-bolje da je narucila neku dobru klopu za posle sexa
...da, u početku su svi devojčice... a posle...![]()
...shto se mene tiche bolje je da sa tih sto evra plati nekog dobro 'ebacha za pre sexa...![]()
izgleda da muskarci bas i nemaju sta da kazu na ovu temu--zakljucak je da je svaka riba koja potrosi 100e na dobar ves bacila pare-bolje da je narucila neku dobru klopu za posle sexa
Ah,izgleda da se ovi nasi muskarci i nisu nagledali zenskog vesa.....
Mudro zboriš! Bolje da je bacila gaće.
...a možda su ga omirisali...![]()