pa ti... jer sve radis za druge, a nista za sebegossca:@rata
Ko je rekao da je mozak nebitan? Da je licnost nebitna? Ko jbt ko?
a sto se tice mozga... no comment
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti... jer sve radis za druge, a nista za sebegossca:@rata
Ko je rekao da je mozak nebitan? Da je licnost nebitna? Ko jbt ko?
meja:zaista zavidim muskarcima, ozene se naprave decu...nista trudnoca...nista porodjaj, ragade, grcevi, izbijanje zuba...samo teorija sa ostalim tatama kako je divno imati decu
ZIVELAalya:A tvoj muz bi mogao svoje zelje, da saopsti na lepsi nacin, brez vredjanja....
GUNDJ, ISTINAalya:jao bre, prestani da kukas....kako smo mi jadne a oni uzivaju....naucite bre ljudi da postujete razlike izmedju polova....i prilagodite se tim razlikama....
Muskarci svoju ljubav pokazuju kroz seks.....dok zenama treba vise milovanja, price i sl....znaci nadjite neku meru kako bi bili zadovoljni.....
meja:sunce li ti tvoje
Ček, ček, ček, da li to uključuje trojke? Ako nema trojke, nema ni qrvi. I ako taj treći ne plati nema qurvi!!! Joooj, što je teško biti qrva...alya:Muskarac ne voli da se njegova zena ponasa kao majka ( da mu titra, komandira, prica sta sme sta nesme....itd)
Muskarac ne voli, da zena zrtvuje svoju licnost u odnosu....
Da ih tretiramo kao decu, kao da su nesposobni, da radimo stvari umesto njih ( npr. da pokupis carape koje je on bacio pored korpe a ne u nju )...itd.....
Na taj nacin cete UBITI osecanja u vasem odnosu!!!!!!!!!
ZENA MORA DA BUDE DOBRA DOMACICA, MAJKA, DRUGARICA.....A U KREVETU KU*RVA!!!!!!
mislis multi-praktikalya:Muskarac ne voli da se njegova zena ponasa kao majka ( da mu titra, komandira, prica sta sme sta nesme....itd)
Muskarac ne voli, da zena zrtvuje svoju licnost u odnosu....
Da ih tretiramo kao decu, kao da su nesposobni, da radimo stvari umesto njih ( npr. da pokupis carape koje je on bacio pored korpe a ne u nju )...itd.....
Na taj nacin cete UBITI osecanja u vasem odnosu!!!!!!!!!
ZENA MORA DA BUDE DOBRA DOMACICA, MAJKA, DRUGARICA.....A U KREVETU KU*RVA!!!!!!
Dobar seks moze da ucini da ceo vas odnos odjednom izgleda bolje, jos poboljsate komunikaciju, da bude bez vredjanja i kritika... i bice to ok.gossca:@muz
Ne trazis mnogo.
Za pocetak, ona treba da bude odmornija za seks. Vise joj pomazi u kuci, vise joj pruzi pohvale i mazenja, suzdrzi se od primedbi i ne uporedjuj je s bivsim devojkama.
Ona ce automatski poceti da ti pruza vise seksa i da ti prica sta zeli u krevetu. Igracke bi mogle jako da joj se dopadnu. Ona ne treba unapred da osudi ono sto nije probala. Slikanje za tebe... u tome moze beskrajno da uziva... Da se presvlaci i slika pred velikim ogledalom za tebe. Neka to uradi sama.
Ona treba da zna, da mnogi muskarci u braku jace osete ljubav za zenu ukoliko ih ona zadovolji i seksualno. Neki muskarci cak uopste ne mogu da osete ljubav za zenu ako ona ne zeli da spava s njim. Kad zena kaze necu sex s tobom, mnogi muskarci u braku to cuju kao odvratan si mi i ne volim te.
Znaci, ako ga volis, najbolji nacin je da mu to dokazes tako sto ces i spavati s njim, jer sex vas razlikuje od prijatelja... Prijatelji ne upraznjavaju sex.
Slazem se, a narocito za seksajte se... :-D Sad kad me opet napadnu...alya:neke osobe bas povrsno citaju...mislim, da neki ovde nisu shvatili o cemu gossca pise....al ajd...
@postavljacico teme
Zasto ne poradis malo vise na svom samopouzdanju? Nauci, da volis sebe. A tvoj muz bi mogao svoje zelje, da saopsti na lepsi nacin, brez vredjanja....
@muz
ocigledno je, da je tvojoj zeni poljuljano samopouzdanje....a ti si je sigurno dokrajcijo sa tvojim grubim i direktnim izjavama....
Imaj strpljenja....pomozi joj, pokazi kako mogu neke stvari koje mozda nije probala ili iz nekih razloga ne zeli, da ih proba budu lepe....
Nekako sam iz postova zakljucila, da si ti lik koji svasta lupi ( mozda nesvesno, ne namerno i u sali ) dok je ona osetljivija osoba.....i zbog raznih izjava sad i ne moze da se opusti kraj tebe...
Opet komunikacija....zaboravite bre to prebacivanje, ko je kriv, ko sta radi....i seksajte...![]()
ma...nemoj da potrazim dobrovoljca da proveri jesam li aseksualna i dosadna da unistavam fantazijeMUZ:MUZU ne ocekuj sex bas 5 puta nedeljno ,cak i mi koji to zelimo smo limitirani zbog deteta, a nocu kad smo stvarno jako umorni ne vrediti siliti stvari.
...ne ocekujem 5 puta... napisao sam da ga dozivljavam 12 puta godisnje...(mozda sam pogresio u 2-3 puta...)- i rado ga se secam...
SiIent Bob:Ček, ček, ček, da li to uključuje trojke? Ako nema trojke, nema ni qrvi. I ako taj treći ne plati nema qurvi!!! Joooj, što je teško biti qrva...
Vidis Meja, vazno je da pocnes da mislis o sexu i pocnes da se osecas sexi, a onda ce on pozeleti da budes samo za njega takva.meja:ma...nemoj da potrazim dobrovoljca da proveri jesam li aseksualna i dosadna da unistavam fantazije)