kakav vam je sex u braku

• Začetnik teme Začetnik teme meja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MUZU ne ocekuj sex bas 5 puta nedeljno ,cak i mi koji to zelimo smo limitirani zbog deteta, a nocu kad smo stvarno jako umorni ne vrediti siliti stvari.

...ne ocekujem 5 puta... napisao sam da ga dozivljavam 12 puta godisnje...(mozda sam pogresio u 2-3 puta...)- i rado ga se secam...

neke osobe bas povrsno citaju...mislim, da neki ovde nisu shvatili o cemu gossca pise....al ajd...

@postavljacico teme

Zasto ne poradis malo vise na svom samopouzdanju? Nauci, da volis sebe. A tvoj muz bi mogao svoje zelje, da saopsti na lepsi nacin, brez vredjanja....

@muz

ocigledno je, da je tvojoj zeni poljuljano samopouzdanje....a ti si je sigurno dokrajcijo sa tvojim grubim i direktnim izjavama....
Imaj strpljenja....pomozi joj, pokazi kako mogu neke stvari koje mozda nije probala ili iz nekih razloga ne zeli, da ih proba budu lepe....

Nekako sam iz postova zakljucila, da si ti lik koji svasta lupi ( mozda nesvesno, ne namerno i u sali ) dok je ona osetljivija osoba.....i zbog raznih izjava sad i ne moze da se opusti kraj tebe...

Opet komunikacija....zaboravite bre to prebacivanje, ko je kriv, ko sta radi....i seksajte... :D

@rata
OMG
Ja udovoljim i sebi, naravno, pa o tome pricam sve vreme...
Zene muskarcima daju ono sto im nije potrebno i umore se od tog davanja, umesto da pruze muskarcima ono sto im je stvarno potrebno, pa nece biti smorene...
Da si citala moje postove procitavla bi da sam napisala davanje, davanje, hebalo vas vise davanje i zrtva... Muskarci to uopste ne traze, bar ne vecina njih.
Ne razumemo se i ok. Desava se.

Sta sad? Da pocnem da te vredjam sto ne mislis kao ja i da se svadjam... Nemam nameru. Zabole me ko se slaze, a ko ne, samo mi ne stavljaj u usta ono sto nisam rekla.
Uopste mi ne smeta da mislis kako mislis...

meja:
zaista zavidim muskarcima, ozene se naprave decu...nista trudnoca...nista porodjaj, ragade, grcevi, izbijanje zuba...samo teorija sa ostalim tatama kako je divno imati decu

jao bre, prestani da kukas....kako smo mi jadne a oni uzivaju....naucite bre ljudi da postujete razlike izmedju polova....i prilagodite se tim razlikama....

Muskarci svoju ljubav pokazuju kroz seks.....dok zenama treba vise milovanja, price i sl....znaci nadjite neku meru kako bi bili zadovoljni.....

meja:
sunce li ti tvoje

Tako je i mene moj zezao, rado se secao, mislim da je ovo vec dobro, pocnite vise da se i zezate na temu trenutnog problema pa ce sve ici lakse.
I meni je GOSSCA slicna po nacinu razmisljanja, ali ja jos uvek nisam uspela da se toliko preokrenem, mislim da koliko god hteli da se sakrijemo iza spontanosti i iskrenosti IGRANJE IGARA je neophodno. :evil:

Muskarac ne voli da se njegova zena ponasa kao majka ( da mu titra, komandira, prica sta sme sta nesme....itd)

Muskarac ne voli, da zena zrtvuje svoju licnost u odnosu....

Da ih tretiramo kao decu, kao da su nesposobni, da radimo stvari umesto njih ( npr. da pokupis carape koje je on bacio pored korpe a ne u nju )...itd.....

Na taj nacin cete UBITI osecanja u vasem odnosu!!!!!!!!!

ZENA MORA DA BUDE DOBRA DOMACICA, MAJKA, DRUGARICA.....A U KREVETU KU*RVA!!!!!!

alya:
Muskarac ne voli da se njegova zena ponasa kao majka ( da mu titra, komandira, prica sta sme sta nesme....itd)

Da ih tretiramo kao decu, kao da su nesposobni, da radimo stvari umesto njih ( npr. da pokupis carape koje je on bacio pored korpe a ne u nju )...itd.....

Ček, ček, ček, da li to uključuje trojke? Ako nema trojke, nema ni qrvi. I ako taj treći ne plati nema qurvi!!! Joooj, što je teško biti qrva...

alya:

mislis multi-praktik

gossca:
@muz

Ne trazis mnogo.

Za pocetak, ona treba da bude odmornija za seks. Vise joj pomazi u kuci, vise joj pruzi pohvale i mazenja, suzdrzi se od primedbi i ne uporedjuj je s bivsim devojkama.
Ona ce automatski poceti da ti pruza vise seksa i da ti prica sta zeli u krevetu. Igracke bi mogle jako da joj se dopadnu. Ona ne treba unapred da osudi ono sto nije probala. Slikanje za tebe... u tome moze beskrajno da uziva... Da se presvlaci i slika pred velikim ogledalom za tebe. Neka to uradi sama.

Ona treba da zna, da mnogi muskarci u braku jace osete ljubav za zenu ukoliko ih ona zadovolji i seksualno. Neki muskarci cak uopste ne mogu da osete ljubav za zenu ako ona ne zeli da spava s njim. Kad zena kaze necu sex s tobom, mnogi muskarci u braku to cuju kao odvratan si mi i ne volim te.

Znaci, ako ga volis, najbolji nacin je da mu to dokazes tako sto ces i spavati s njim, jer sex vas razlikuje od prijatelja... Prijatelji ne upraznjavaju sex.
Dobar seks moze da ucini da ceo vas odnos odjednom izgleda bolje, jos poboljsate komunikaciju, da bude bez vredjanja i kritika... i bice to ok.
Pokusajte da pohvalite ono lepo sto cinite jedno za drugo, a ne samo da isticete ono sto nije dobro...

alya:
neke osobe bas povrsno citaju...mislim, da neki ovde nisu shvatili o cemu gossca pise....al ajd...

@postavljacico teme

Zasto ne poradis malo vise na svom samopouzdanju? Nauci, da volis sebe. A tvoj muz bi mogao svoje zelje, da saopsti na lepsi nacin, brez vredjanja....

@muz

ocigledno je, da je tvojoj zeni poljuljano samopouzdanje....a ti si je sigurno dokrajcijo sa tvojim grubim i direktnim izjavama....
Imaj strpljenja....pomozi joj, pokazi kako mogu neke stvari koje mozda nije probala ili iz nekih razloga ne zeli, da ih proba budu lepe....

Nekako sam iz postova zakljucila, da si ti lik koji svasta lupi ( mozda nesvesno, ne namerno i u sali ) dok je ona osetljivija osoba.....i zbog raznih izjava sad i ne moze da se opusti kraj tebe...

Opet komunikacija....zaboravite bre to prebacivanje, ko je kriv, ko sta radi....i seksajte... :D
Slazem se, a narocito za seksajte se... :-D Sad kad me opet napadnu... :lol:
Tacno je sve sto si napisala. Slazem se.

MUZ:
MUZU ne ocekuj sex bas 5 puta nedeljno ,cak i mi koji to zelimo smo limitirani zbog deteta, a nocu kad smo stvarno jako umorni ne vrediti siliti stvari.

...ne ocekujem 5 puta... napisao sam da ga dozivljavam 12 puta godisnje...(mozda sam pogresio u 2-3 puta...)- i rado ga se secam...
ma...nemoj da potrazim dobrovoljca da proveri jesam li aseksualna i dosadna da unistavam fantazije :))

SiIent Bob:
Ček, ček, ček, da li to uključuje trojke? Ako nema trojke, nema ni qrvi. I ako taj treći ne plati nema qurvi!!! Joooj, što je teško biti qrva...

Kakve trojke bre..... :? dobro ako partneri donesu zajednicku odluku, da zele i to da probaju sto da ne....meni ne smeta....stvar partnera sta ce raditi u svojoj sobi....

Ali nisam mislila na to......

meja:
ma...nemoj da potrazim dobrovoljca da proveri jesam li aseksualna i dosadna da unistavam fantazije :))
Vidis Meja, vazno je da pocnes da mislis o sexu i pocnes da se osecas sexi, a onda ce on pozeleti da budes samo za njega takva.
Jednostavno mi smo kao polovi razliciti i glavni problem je u tome sto zene zele i ocekuju jedno , a muskarci zele i ocekuju drugo i ako se ne prica iskreno nastaje problem ili ako i jedni i drugi to ne spoznamo.
:-P

Odlicno je to se u muz ukljucio u diskusiju!
Ipak je bolje cuti i drugu stranu price. Izgleda da je sasvim normalan covek. A najvaznije je sto se vidi da on voli meju, da hoce da razgovara i da nije neko ko je zadrt i sa kim nema diskusije. Znaci- mozes da nadjes zajednicki jezik. Posto meja potvrdjuje njegove navode, znaci da su tacni, ali samo su iz njegove perspektive, oni vode ljubav 12 puta godisnje. Naravno da je to malo i da je covek isfrustriran.
@MUZ: Moras da nadjes pomoc svojoj zeni i da bar za vikend deca budu kod bake i deke ili nesto slicno... Onda ces moci da izvedes zenu, posvetis joj se... da vodite ljubav neometano. Takve su ti zene:), moras da ih mazis satima da bi dobio 10 minuta sexa :D
Pitanje je da li ste se pre svih ovih obaveza oko dece slagali u sexu? Ako ste se ranije slagali, mocicete opet verovatno da se uklopite. Ako ni pre niste bili zadovoljni oboje, onda tesko da cete moci da sredite problem bez strucne pomoci.
Pitanje je i zasto se ona ustrucava od sitnih perverzija, da li ne veruje muzu, da li njoj to ne donosi zadovoljstvo...?
MUZU, zapitaj se da li se trudis dovoljno, jer da joj je lepo u krevetu ona bi te spopadala cesce.

Back