mrzmi da kupujem.....mada ja nemam svoje prihode, da imam... ovako bas izbegavam radnje..
mada desavalo mi se da kupim nesto i onda cusnem u orman, jedno vreme sam tako kupovala nekakav nakit..bizhuteriju...i tako sad imam gomilicu nekakvih mindjusha, a nemam bushne ushi
ne volim kad mi prilaze nase prodavacice, retko koja je ok i dobronamerna, i da me chita. volim kad me ostave na miru. nekad volim i da ih pitam, nekad volim da mi daju savet kako mi neshto stoji. najcesce idem da kupim nesto sto moram, tipa ocu farmerke i idem po farmerke. ne volim one mlade nadr.kane. nisam sigurna da nase prodavacice imaju tu kulturu ophodjenja, mozda ako je neka takav lik. volim da isprobavam garderobu. posto kozmetiku retko kupujem, zato sto ne volim da me gledaju ko smrdljiv sir jer se u te stvari ne razumem. zato volim da se ushunjam u parfimeriju i da se mazhem testerima

jednom sam se tako namazala tecnim puderom : ))))) trebalo mi je pa sam to iskoristila ; )) brate i ja sam nekulturna i delujem nenormalno potpuno ih ne krivim.
ali u turskoj je bila druga prica, tamo su me oni prodavci primali brate!!! ako vidi da neces da kupis, onda krene da te pita za zdravlje i da prica kako sam lepa i tako i primi te, ok posle ti shvatash da tako idu pare pa nauciss da se kontrolisesh ali kod nas toga nema!
e sad sam ponovo procitala ovo ebiga izvinite sto zagadjujem temu malo sam i omasila, ja zapravo retko kupujem... zato sto ne mogu time da se bavim trenutno. ma ok su prodavci, al nasi su u fazonu recimo radi sta oces, a u turskoj imaju u glavi da treba da ti prodaju i vise se trude. ovo uporedjujem jer mi je slicno.
da imam prihode bila bih najveci kreten kupovala bih najveca moguca sra.nja!! ono shta mi padne na pamet...vidim neko ludilo i kupim.. aaaaaaaaaaaaaaa