Kakav start za seks vole zene

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da me neki lik spopadne verovatno bih brze bolje pobegla koliko god da dobro izgleda..
dominantno- polu-nedostupan bi me oborio sa nogu sigurno.. volim direktno,samouvereno i kad zna sta zeli
Manje vise svaka voli isto,,direktno ,samovereno,i verovatno +18..
Spopadanje podrazumevas ako ti pridje i kaze otvoreno da te zeli i da ga privlačis jako il ?
:mrgreen:
Zene su postale predatori,neke su i vise muskarci od njih samih ..;)

Ако те загрли, ухватиш је обема рукама за гузу, подметнеш јој твоју десну ногу испод њене десне, савијеш је уназад тако да нема ослонац осим тебе и пољубиш у уста у фулу. Или ће да зове полицију или је твоја :)

Ja jedino tako i umem, imao slučaj da mi je rekla da ne zeli,razni izgovori..a u meni se nesto podivljalo iako sam je odavno prizeljkivao da samo sto ne pukne kajis.
Smeksala se insitirajuci direktno,mada seksa tad nije bilo mogucnosti osim par zagraljaja i malo mazenja al bice ga kad bude prave prilike .
Mozda da posavetujes muske da ne odustanu u samom startu mislim da je to jako bitno kod zena i pogresno kod muskih.
Zenino ne uglavnom znaci da. Valjda to negiranje u pocetku ih pali.

da me neki lik spopadne verovatno bih brze bolje pobegla koliko god da dobro izgleda..
dominantno- polu-nedostupan bi me oborio sa nogu sigurno.. volim direktno,samouvereno i kad zna sta zeli
Meni se to jednom desilo..vracam se s posla, sela na klupu da odmorom jer me ubile nove patike
i prilazi covek, sedne pored mene i za par minuta mi kaze -siguran sam da bi ti prijala kafa pa ako si raspolozena
idemo u kafic preko puta...i ja blok..
-Neka hvala, drugi put...:lol:

Kad je direktan pristup moze da uplasi...

Meni se to jednom desilo..vracam se s posla, sela na klupu da odmorom jer me ubile nove patike
i prilazi covek, sedne pored mene i za par minuta mi kaze -siguran sam da bi ti prijala kafa pa ako si raspolozena
idemo u kafic preko puta...i ja blok..
-Neka hvala, drugi put...:lol:

Kad je direktan pristup moze da uplasi...
moze verovatno,zavisi i od okolnosti,tona i najvaznijeg - da li ti se svidja :mrgreen:

Код жена се то не зна, мораш истовремено и да будеш простак и да не будеш простак. Не треба им прилазити и бламирати се, нека оне саме прилазе, ако оне саме не приђу значи да им и није до секса.

Back