gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Tužno.I još mu je opravdanje što je narkoman.Treba ga zatvoriti mesec dana u ćeliju dva sa dva,a posle u aps!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pijanista:Пре неколико година у НС је неки кретен малтретирао жену на улици, савесни грађани позвали полицију, полиција дошла релативно брзо. Људи објасне мурији о чему се ради, када су ови питали жену да ли је малтретирао муж, она им рече да није. Како оваквим несрећницама помоћи када се боје да помогну саме себи?
Misliš da nije bila srećna i zahvalna što su prekinuli maltretiranje?Pijanista:Пре неколико година у НС је неки кретен малтретирао жену на улици, савесни грађани позвали полицију, полиција дошла релативно брзо. Људи објасне мурији о чему се ради, када су ови питали жену да ли је малтретирао муж, она им рече да није. Како оваквим несрећницама помоћи када се боје да помогну саме себи?
IDI_DADA_AMIN:Bambolina.......tebe je neki voz doneo ovde, zar ne???.....ili traktor??
.......odakle si ti, mali??![]()
Промена менталитета је већ обављена - све мање људи на улици реагује на овакве ствари.IDI_DADA_AMIN:......Boljom zakonskom regulativom, sigurnim kucama, promenom mentaliteta, i svesti,,,,,,,,,,
Zayeban posao , kako god okrenes.......i mukotrpan
Мислиш да се ''рекреација'' није наставила код куће?medved_bg:Misliš da nije bila srećna i zahvalna što su prekinuli maltretiranje?
A o pomoći na duže staze, to je tek posebna priča...Zamisli ti njen strah.
BAMB00:Magarce, to sto je i tvoj cale narkoman i tuce ti kevu ceo zivot ne znaci da su i ostali. Ovde je rec o lokalnoj budali i narkomanu koji je uhapsen za to sto je pocinio i robijat ce zbog toga.
BAMB00:Nije traktor ustasto, nije![]()
a tebi sam lepo rekao, kod lokalnog fratra da ti objasni neke stvari
![]()
Jeste sigurno.Pijanista:Мислиш да се ''рекреација'' није наставила код куће?
E, ajte obojica oladite malo...ebali vas traktori i fratri.IDI_DADA_AMIN:Jeste , ili traktor , ili voz........kako rece lepo Djole Balasevic..Citat:
Original postavio BAMB00
Nije traktor ustasto, nije a tebi sam lepo rekao, kod lokalnog fratra da ti objasni neke stvari
.."Yebo te voz koji te don"o "![]()
![]()
![]()
Nema u Srbiji lokalnih fratara.......to si bar trebao da naucis, ako se vec nisi potrudio da govoris i pises ko sav normalan svet.......![]()
![]()
![]()
IDI_DADA_AMIN:Bambolina.......tebe je neki voz doneo ovde, zar ne???.....ili traktor??
.......odakle si ti, mali??![]()
IDI_DADA_AMIN:Jeste , ili traktor , ili voz........kako rece lepo Djole Balasevic..
.."Yebo te voz koji te don"o "![]()
![]()
![]()
Uvek sam se pitala zašto neko dozvoljava da ga drugi maltretira, nebitan je način.Registra.:Podatak da je svaka druga žena psihički, a svaka treća fizički zlostavljana u Srbiji, izgleda nikome ne smeta, najmanje policiji i sudstvu.
Strašno, da strašnije ne može biti.
O tome pomalo brine B92 koliko vidim i neke NVO, ostalima nije važno, verovatno to i sami rade svojim ženama.
sevilja:Uvek sam se pitala zašto neko dozvoljava da ga drugi maltretira, nebitan je način.![]()
Registra.:Ne znam, to je verovatno neka vrsta patologije, mislim da psiholozi imaju pravo kad kažu da se mnogo toga što čovek doživi u detinjstvu odražava na njegov život kasnije.
Mada je ovaj podatak jednostavno neverovatan, :shock: zamisli svaka druga žena psihički, svaka treća fizički zlostavljana. Ja ne znam gde žive sve te žene, kako ja ne poznajem baš ni jednu, bar ne onu "svaku treću".