Kakav nakit volite da vidite a kakav bi nosili?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Volim srebro i belo zlato ne volim napadne komade nakita.To i nosim.Prstenje ne nosim nervira me a volim da vidim interesantnu narukvicu ali opet ni njih ne nosim jer mi izazivaju nervozu zveckanjem.Volim da vidim neobican nakit na drugim ljudima.Pirsing mi je lep ali ne nosim zbog posla.Nosim mindjuse i to najvise one smesne jeftine od pecene polimerne gline.

Ne nosim nakit uopšte, a volim belo zlato, žeženo zlato, srebro, smaragd, žad, tirkiz.
Oblačim se jednostavno i najčešće jednobojno, pa bih mogla da nosim upadljiv nakit...
Da živim u nekom drugom vremenu, verovatno bih nosila veliki prsten od belog zlata sa smaragdom, baš budžu :)
Ili neko žeženo zlato sa tirkizom, ogrlicu od žada i slično...
Ko zna, možda me to čeka u pedesetim i šezdesetim, što da ne?

Ima ljudi koji vole specifican nakit da vide,drugima kada sjajno stoji prijatno im je oku ali oni ga ne bi nosili.

Neka druga vrsta nakita je ona koju bi kupili za sebe.

Kakav volite da vidite a kakav bi nosili? (Ne ulazim u to ko sta ima jer se to ne pise na netu,zato sbb kbb tema.)

Ne nosim ništa od nakita jer sam ja dijamant.
Ovo bi voleo da imam na gajbi. Ne bih ga nosio, da me Sauron ne vidi.

The-One-Ring.jpg

Ima ljudi koji vole specifican nakit da vide,drugima kada sjajno stoji prijatno im je oku ali oni ga ne bi nosili.

Kakav volite da vidite a kakav bi nosili? (Ne ulazim u to ko sta ima jer se to ne pise na netu,zato sbb kbb tema.)

Volim starinski nakit, filigran na potamnelom srebru i medaljone, kameje, srebrne češljice u visokim pundjama i niske gustih bisera.
Najlepše su mi bile doterane zene antičke Grčke i Rima, sa teškim narukvicama i snalama za kosu, u jednostavnim haljinama skupljenim na ramenima i suženim u struku.

Sama se ne mogu tako obući a da ne završim u kostimu. Doduše, leti i dalje najviše volim tanane haljine u stilu "grčkih boginja" i tada stavljam filigransko srebro, najdražu kameju od bisera i oniksa, viseće mindjuse i a la srebrne šnale za kosu. Zimi volim moderan i sveden nakit, najčešće srebro koje izgleda poput rodijuma. Još češće mi je jedini nakit sat na ruci.

On sto pravi moja keva sve bih nosila al ne nosim :lol:
Volim indija fazon, hipi fazon....perle, drvo, kamen, staklo, srebro...
Ne nosim nakit svakodnevno, ponekad neku ogrlicu ili narkvicu
Mindjuse mi ne stoje modeli koje ja volim pa ne nosim, a prstenje volim da vidim ali mi smeta da nosim

Poslednja izmena:
Ne voli nista oko vrata. Nisam kuce, a tako se osecam sa ogrlicom ili lancicem.

Volim srebro, belo zlato. Volim cilibar i slonovacu. Leti drvo. Od kamenja volim smaragd. Ostalo kamenje, cirkoncici, kristalcici,... ne ide uz mene.

Mindjuse i narukvice volim upadljivije. Volim krut nakit, reljefan. Vise mat.
Mnooogo volim dzipsi fazon, velike tanjiraste mindjuse lepe izrade. Volim ili lepu, siru narukvicu, ili vise tanjih da zvece :lol:

Ne podnosim srca, cvetice, masnice, bubamarice,... I sve sto me asocira na decije i barbikasto.

Ne voli nista oko vrata. Nisam kuce, a tako se osecam sa ogrlicom ili lancicem.

Volim srebro, belo zlato. Volim cilibar i slonovacu. Leti drvo. Od kamenja volim smaragd. Ostalo kamenje, cirkoncici, kristalcici,... ne ide uz mene.

Mindjuse i narukvice volim upadljivije. Volim krut nakit, reljefan. Vise mat.
Mnooogo volim dzipsi fazon, velike tanjiraste mindjuse lepe izrade. Volim ili lepu, siru narukvicu, ili vise tanjih da zvece :lol:

Ne podnosim srca, cvetice, masnice, bubamarice,... I sve sto me asocira na decije i barbikasto.

mursi1.jpg

Back