Meni se ne svidja to što puno delova grada ima turska imena, čubura, karaburma, dorćol, rospi ćuprija, bulbulder, topčider...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prelepBudući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
pa oni koji zive tu ili dosli juce,nemaju sve.niko im nije obezbedio laksi put,kupio auto,stan...Meni je život u mom gradu super..sve imam , sve mi je dostupno, pocevsi od kulturnih manifestacija i drugih dešavanja
zato ne kapiram one koji žive u Beogradu a negativni su prema njemu,ili one koji imaju predrasude prema Beogradu da rado bi ziveli u njemu
istina, Beograd je bio, a verovatno je i na dalje izazov za one koji dodju da zive u njemu. Naravno, osim onih koji dodju i kupe sve sto im treba (od onog sto može da se kupi).pa oni koji zive tu ili dosli juce,nemaju sve.niko im nije obezbedio laksi put,kupio auto,stan...
tako je u svim gradovima sveta u koje se ode da se živi..neizvesno je sve dok se ne skuciš prema svojim mogucnostima
Manijaka nema.Ali ima dosta seljačina iz unutrašnjosti.Ne znam ko vam priča te gluposti.Najbizarniji zločini se dešavaju po koje kakvim zabitima i palankama.Budući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
Води рачуна да ли си спремна јер ће ти се Београд увући под кожу. Заволећеш његове мане којих има, заволећеш и ваздух који се често види, заволећеш и гужве, ма све ћеш то заволети а да ниси ни свесна тога. Схватићеш да си то заволела када те овај велеград сломи и изгради те онако како он то хоће и жели и нећеш ни бити тога свесна. Пожелећеш да одеш из њега сваког дана и једном када то учиниш, у први мах осетићеш чак и неко олакшање али ће онако тихо, ненадано почети да ти недостаје све оно због чега си отишла тада знај да ти се увукао под кожу.Budući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
zasto da se bezi..ako ti se ne svidja zivot u beogradu , sednes u kola, voz, autobus i odes tamo gde mislis da ce ti biti boljeZaintrigirala me suprotna strana. Kako pobeci iz Beograda?
bio. na vise mesta. i na duze vreme. Komparativno, zivot je isti.zasto da se bezi..ako ti se ne svidja zivot u beogradu , sednes u kola, voz, autobus i odes tamo gde mislis da ce ti biti bolje
ono mogao bi, ne kazem, ima tu nekih univerzalnih vrednosti koje verovatno apliciraju i na siri svet (barem od onog sto sam primetio gde sam do sada bio)pa sada...nista novo..svuda bi zivot mogao da bude bolji
Beograd je i moj rodni grad, stavise nekoliko generacija unazad.Beograd je moj rodni grad i meni je pruzio sve podobnosti za dobar zivot i rad