Budući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
hrana je nesto jeftinija nego u drugim mestima u unutrasnjostiBudući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
Život u Beogradu je super ali da bi ziveo super potrebno je da imaš posao i po mogucstvu svoj stan ili da ti neko to sve placa i daje za životBudući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
vazduha treba da se pazis!Budući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
SaucesceBudući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?
uh, a u drugim gradovima vazduh 'super'vazduha treba da se pazis!
beograd je cesto na vrhu liste po zagadjenju vazduha, rame uz rame sa gradovima u zaostalim provincijama Indije i Kine!![]()
vazdusna banja svakako nije!uh, a u drugim gradovima vazduh 'super'
nista ne zaostaje ni cacak, uzice, valjevo, cak su i gori
a koji je veci grad vazdušnja banja ?vazdusna banja svakako nije!
a koji je veci grad vazdušnja banja ?
Budući da ću se u julu preseliti u Bg da li neko može da mi kaze kako se živi u Beogradu kako se kreću cene, i ako ima nesto čega trebam da se pazim, npr da li noću ima toliko manijaka koliko se prica ili?