Kakav je uticaj slučajnog seksa na mentalno zdravlje?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.085
Tokom seksa vaše telo oslobađa oksitocin koji vas podsvesno povezuje sa partnerom.
Kratka vezanost sa mnogo ljudi ostavljaju vas praznim.
Takođe šteti vašem poverenju, empatiji i sposobnosti da se oseća bliskost

casual-sex-6.jpg

Nemoj posle da bude da vam nisam rekao!

Kako mislis slucajan seks? Krenem po hleb, spotaknem se podignute alatke i padnem na golu komsinicu koja se sagla da dohvati kljuceve sa poda?
Ili komsinica krene na posao, 65ica naglo zakoci i ona sedne u krila nekom brkatom zidaru (naravno na podignutu alatku, kako drugacije)?
ne znam kako ukratko da objasnim reč "casual". Možda "usputni", "s nogu" ...

Tokom seksa vaše telo oslobađa oksitocin koji vas podsvesno povezuje sa partnerom.
Kratka vezanost sa mnogo ljudi ostavljaju vas praznim.
Takođe šteti vašem poverenju, empatiji i sposobnosti da se oseća bliskost

Pogledajte prilog 1098035

Nemoj posle da bude da vam nisam rekao!
Nije istina, ja bih trebao biti onda prazan totalno a prilicno sam emotivan.

Slučajno ili namerno, ali uvek prija.Nema ni smisla ni potrebe za nekim "emotivnim povezivanjem" za svaku osobu koju si kresnuo.Može to i da bude samo čisto fizička potreba i ništa drugo i ništa dublje.Na šta bi ličilo kad bi svako oženio neku kojoj je isto samo do "onih stvari" iz zabave i zadovoljstva, pucali bi brakovi kao tikve.Ionako pucaju jer su mnogi nespremni i nesposobni za to, a kamoli da se neki uzmu čisto iz strasti koja je brzo prolazna.Da sam oženio samo svaku drugu koju sam "posedovao", ni jedan šeik sa svojim haremom mi ne bi bio ni do kolena.

Kako kod koga, ko i sve u zivotu, zavisi koliko je neko labilan i izgubljen, pa to radi iz pogresnih razloga.
Onda imas zavisnike od adrenalina.
A imas i ciste avanturiste, generalno u zivotu.
Uglavnom, kad je manito nisu cista posla
Sam po sebi nije stetan, ako imas 1, 2, ..5 takvih odnosa u zivotu a stabilna si i uracunjiva osoba, neces postati emotivni invalid.
Ako si nestabilan, zveknuce te i jedan kako ne treba.

Kako kod koga, ko i sve u zivotu, zavisi koliko je neko labilan i izgubljen, pa to radi iz pogresnih razloga.
Onda imas zavisnike od adrenalina.
A imas i ciste avanturiste, generalno u zivotu.
Uglavnom, kad je manito nisu cista posla
Sam po sebi nije stetan, ako imas 1, 2, ..5 takvih odnosa u zivotu a stabilna si i uracunjiva osoba, neces postati emotivni invalid.
Ako si nestabilan, zveknuce te i jedan kako ne treba.
Je l tebe zveknuo? Ako smem da pitam...

Back