KAKAV JE OSECAJ PREVARE??

Nema tu bila sam glupa.. Mislim jeste na neki nacin, ali bilo je i proslo! Sta sad? Nema kukanja! A jeste provalili da kad devojka prevari momka ona je *****, a momak kad prevari devojku on je CAR!!! Svuda polna diskriminacija! UHHH!

meni je moj decko rekao ako ga prevarim mene ce da otpise a tom decku da cestita... kad bi znao da je jedini decko sa kojim sam pomislila da bi mozda mogla da ga prevarim njegov najdrug... ta faza trajalaje 10 sek dok sam gledala njegovog druga bez majice...gradjen decko samo tako...

Да ти мало помогнем... то се НИКАДА неће променити. Мислим нисам ја за то, него ти кажем како јесте ;) Колико год девојку називали фуксом због тога, она и даље нађе другог дечка као што и овај ''фрајер'' нађе нову девојку, тако да се цела ствар завршава само на причи ;)

nemoj da te bilo sta cudi.. sve je moguce! cak i da mislis da imas idealnu vezu, posle toga saznas da si decku bila samo zabava ili sl. Ne znam sta da ti kazem, ako te prevari neko-zaboravi ga.. Izgradi odbrambeni mehanizam kao sto sam ja (naravno, kod mene su drugi, mnogo gori razlozi u pitanju i ispala sam glupaca) i uzivaj.. Nista te nece doticati..

tja..
ja sam ovo pitanje razumela vise kao kakav je osecaj kad varate nego kad ste prevareni..

osecaj kad varate je malo bezvezan. ima tu nekog trila, pomesanog sa blagom grizom savesti i sve je kao wau i novo ali je u sustini sve to isto govance. posle ko da se i nije desilo tebi nego nekom drugom. posle prvig puta grize te savest, posle drugog manje.. a kasnije vise i ne osecas da varas.

a verujem da je osecaj orevarenosti ruzniji od osecaja varanja..

Kad si prevaren je uzasno pitas se zasto, cak i ako ne volis osobu koja te je prevarila, osecas se izdato i ponizeno.(nisam bila prevarena ali sam neko vreme bila ubedjena da jesam). a kad varas...pa ako volis ne varas(alkoholisano stanje i stanje povredjenosti kada je cilj prevare osveta se ne racunaju), a ako ne volis i varas onda ti se jednostavno je*e z sve...

Back